Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דיהטסו סיריון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5622 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

לאחר הרבה התלבטות צמצמתי את החיפוש שלי לדיהטסו סיריון מכיוון שאני מחפש רכב אמין, חסכני ולכמה שנים (גם הערך שלו יחסית למכוניות אחרות יורד פחות עם השנים).

אני רוצה לגשת לטרייד אין (כלמובייל או טריידמובייל) ולחפש שם בין הדגמים שיש להם משהו ששווה.

יש לכם טיפים? מה עליי לבדוק? כמה זמן אחריאות על מנוע, גיר ושילדה זה סביר לקבל מחנות כזאת על רכב זה?

אני בעקרון רוצה מ2007 אבל אני יכול להתפשר ל2006 אם הק"מ נמוכים.

אשמח לשמוע מכם דעה על הרכב וטיפים על מה אני חייב לשאול/לדרוש/לבדוק לפני שאני מבצע רכישה.

תודה

פורסם

טיפים על מה לבדוק אתה יכול למצוא בשרשור הדביק שבראש הפורום. כמה ממנהלי הפורום עשו ימים כלילות כדי לכתוב את המדריך לקניית רכב מסוחרים. לא תקדיש כמה דקות כדי לקרוא? :wink:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לבדוק בדיוק כמו כל קניה מכל אדם או מקום אחר.

כמו שכתב צביקה, תעיין במדריך הקניה זה ייתן לך הרבה מידע.

קח בחשבון שהשוק מוצף בסריונים מהשכרה וליסינג, ולכן השוק שלו

לא הכי אטרקטיבי בעולם. לדעתי גם אלה מידיים פרטיות יסבלו מזה,

כיוון שאם מחירון של 2007 פרטית אמור להיות כ 65000 ש"ח, אני לא רואה

יותר מידי אנשים קונים אותו אם יש רכב דומה מליסינג אבל במחיר של

47000-50000 ש"ח.

אנחנו מנסים למכור עכשיו את הסריון של חמי וחמותי, ואין בדיוק קופצים על הרכב.

לגבי הרכב עצמו, הוא אכן חסכוני ואמין, וגם דיי מרווח, יחסית לגודלו החיצוני.

פורסם
אנחנו מנסים למכור עכשיו את הסריון של חמי וחמותי, ואין בדיוק קופצים על הרכב.

אין קופצים על הרכב? הייתה לנו במשך שנתיים וחצי סיריון 2006 - שקנינו כחדשה.

בהחלט עמדו בתור בשביל לקנות אותה: רכב פרטי בן שנתיים וחצי שמור עם 45 אלף ק"מ. לאחר שעתיים הורדתי המודעה מהאינטרנט. למחרת נמכר במחירון. בדיעבד - יכולתי לבקש גם מעל המחירון, אבל אני לא טיפוס גרידי יותר מדי.

המסקנה: יש מספיק לקוחות שדווקא כן מבקשים לעצמם רכב פרטי ולא כזה שבעברו ליסינג או השכרה.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

מתי מכרתם את הרכב? לפני שנתיים? אני מניח שהשוק היה קצת שונה מהיום.

תראה את ההנחות שנותנות חברות הליסינג כדי להיפטר מהמלאי שלהן ותבין לבד.

אני לפחות, ואני מניח שעוד רבים אחרים, לא הייתי שוקל לרכוש רכב מפרטי,

אם היתה לי האפשרות לרכוש מליסינג ב 15-20 אלף פחות.

• תוכן חדש...