Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דעה מהמומחים: פיג'ו 206+

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5414 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נמצא פתרון לבעיה,הרכבים החדשים שימסרו יגיעו מסודרים,אלו שכבר נמסרו יקראו לצורך התקנת רכיב פשוט המונע את הפסקת עבודת המדחס.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הקטנות (אלטו וכו..) הן לא ברות השוואה.

במחיר של 70K המתחרה העיקרית היא הקליאו, שהיא הרבה יותר חדישה, בטוחה ומאובזרת מה 206.

בקיצור- המלצתי היא קליאו חדשה במחיר הזה.

בהצלחה.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

יש לך גם רנו קליאו 1.2 (חסכוני) ב70 אלף

פיאט פנדה 1.2 (חסכוני) ב60 אלף

הפיג'ו מנוע 1.4, ואני מדבר על הגירסאות הידניות...

אני אישית קונה את הרנו בעוד כמה חודשים...

בהצלחה מקס.

פורסם

אני ביום יום נוהג על 206 שנת 2001 גיר אוטומאטי נפח 1.4,

בנסיעה עירונית נטו [11 ק"מ לכל כיוון] הרכב צורך ממוצע של 1:9.8

המזגן אצלי מקפיא ואם אני לוחץ אז אני מרגיש שהמדחס מפסיק לעבוד עד שהפסקתי לדרוש עוד כח מהמנוע [גם ככה ההבדל זה רק ברעש שהוא עושה כי להאיץ ממש מהר אין מה לדבר].

אני מאמין שבגיר ידני הרכב יהיה הרבה יותר חזק.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם
אכן יש בעיה במזגן שמפסיק לקרר ועובר למצב מאוור באזור ה3 אלף טור, הייתי בסוכנות, ושם התנהל ויכוחון בין האם זה המחשב, המדחס וכו׳ לאחר שבוע של המתנה , השבוע התקשרו וביקשו שאגיע עם הרכב למוסך, הבטיחו שמצאו פתרון לבעיה, בקרוב פרטים..

אני מאוד אשמח לשמוע ממך על העניין

Fiat Punto 2002

Peugeot 206+ 2011

Volkswagen Golf Comfortline 2017

Volkswagen Golf GTI 2021

פורסם

1 ל 10 ?

זה המון רכב ספורטיבי עם כפול סוסים שותה פחות.

אם אתה לא נוהג בפול גז ומחליף הילוכים במנתק, אז בדוק לחץ אויר או אולי תחליף תחנת דלק שבא אתה מתדלק(אולי הדלק מהול)

זה באמת לא נשמע לי הגיוני

פורסם

לגבי הבעיה של המיזוג

במקרה התקשרו אלי היום מהשירות של לובינסקי לברר אם אני מרוצה מהשירות שנתנו לי על משהו אחר לגמרי .שאלתי את הנציגה על הבעיה במזגן והיא אמרה לי שהיא והשירות כלל לא מודעים לעניין ,בהמשך היא העבירה אותי לשני מוסכים באזור המרכז , אחד מהם המרכזי בבני ברק וגם הם לא היו מודעים לבעיה הנ"ל.

Fiat Punto 2002

Peugeot 206+ 2011

Volkswagen Golf Comfortline 2017

Volkswagen Golf GTI 2021

פורסם

לתקציב שלך, הקליאו תפורה כמו כפפה ליד. מדובר ברכב יותר מודרני ולפי חוו"ד של האנשים פה גם הרבה יותר חסכוני. ה- 206+ אוטו מהנה לנהיגה, אבל נראה לי מיושן.

פורסם
לגבי הבעיה של המיזוג

במקרה התקשרו אלי היום מהשירות של לובינסקי לברר אם אני מרוצה מהשירות שנתנו לי על משהו אחר לגמרי .שאלתי את הנציגה על הבעיה במזגן והיא אמרה לי שהיא והשירות כלל לא מודעים לעניין ,בהמשך היא העבירה אותי לשני מוסכים באזור המרכז , אחד מהם המרכזי בבני ברק וגם הם לא היו מודעים לבעיה הנ"ל.

טוב אצלי זה טופל, בהצלחה תוך מספר שעות

פורסם
צריכת הדלק ב206 + - 90 אחוז עירוני עם הרבה פקקים, רק עם מזגן 1 ל 10

עוד לא עברתי ה 1000 ק"מ ולפי מה שאני מבין צריכת הדלק אמורה להשתפר.

היא לא. הצריכה אולי תשתפר אחרי שתלמד לנצל נכון את הרכב. אני בפיקנטו קיבלתי 1:16 בתדלוק הראשון ועדיין מקבל 1:16 אחרי 4,500 ק"מ. רוב הזמן בינעירוני.

• תוכן חדש...