Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5604 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

תוך כדי שעמדתי ברמזור אדום עם ברקס לחוץ עד הסוף, מישהי נכנסה בי חזק מאד מאחורה (מרוב העוצמה הכיסוי של הסאנרוף נפתח עד הסוף וגם התא כפפות נפתח). הרכב שלי זז טיפה קדימה (לא זז הרבה בגלל שהייתי חזק על הברקס).

מרוב עצמת הפגיעה ולפי התחושה שהייתה לי בצוואר מ"הצליפת שוט" הייתי בטוח שחצי אוטו התקפל פנימה..למרבה ההפתעה יצאתי החוצה ואין לי אפילו שריטה על הרכב. ממש כלום כאילו שום דבר לא קרה!! אפילו לא הקילוף הקל שבקלים.

לבחורה שנכנסה בי מאחורה יש עיקום בפרונט.

זה נורא מוזר כי בכל נקודה שאני נוגע בטמבון מאחורה, אני מרגיש שזה פלסתיק רך אז אני ממש לא מבין איך שום דבר לא נשבר.

אגב, נסעתי למיון לאחר מכן ומרוב העוצמה של הפגיעה נשברה לי החוליה העליונה של הצוואר..שבר מלא כתוצאה מהWHIPLASH אז אי אפשר להגיד שאני מדמיין.

השאלה שלי היא איך יכול להיות ששום דבר לא קרה מאחורה? הפגיעה הייתה מאד חזקה והרכב שלי עמד יציב מאד עם ברקס לחוץ כמו קיר.

ושאלה נוספת, האם יש חשד לנזק פנימי כלשהו ברכב? כי לפי מה שאני רואה ולפי איך שהרכב נוסע שום דבר לא קרה ואין לי בכלל מה ללכת למוסך ובטח שלא לתבוע את חברת הביטוח על נזק לרכב.

מדובר בגולף 2010 TSI 160 חדשה (כל הזין..תאונה ראשונה).

פורסם

בכול מקרה עדיף לך להיתייעץ עם סוכן הביטוח שלך, הוא כבר ימליץ לך מה לעשות.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

קומפי בעבר כבר כתב על כך, יכולה להיות פגיעה של שלדה ועיוות.

תבדוק שהדלתות הקדמיות והאחוריות נפתחות, ואין בהן כל שינוי.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
קומפי בעבר כבר כתב על כך, יכולה להיות פגיעה של שלדה ועיוות.

תבדוק שהדלתות הקדמיות והאחוריות נפתחות, ואין בהן כל שינוי.

ל'

אין בעיה בדלתות...הכל נפתח ונסגר בסדר גמור. אני אקפוץ למוסך ביום ראשון ונראה מי נגד מי

פורסם

גם לי קרה משהו דומה. מכה חזקה שעיקמה לגמרי את המגן הפנימי והכניסה את כל הבגאז' פנימה. לאחר כמה מכות כל הטמבון הוא קפץ החוצה ובקושי ראו משהו מבחוץ, למרות שהנזק היה גדול. הסיבה היא כמובן שהטמבון עשוי מפלסטיק אלסטי יחסית.

בלי קשר- אני ממליץ שתיגש לרופא לבדיקה, שיהיה לך תיעוד כלשהו. כך שאם יתחילו לך כאבים לאחר כמה זמן או נזק בהמשך תוכל לקבל פיצוי מהחובה שלך (בצליפת שוט הכאבים מתחילים לאחר יום יומיים).

תרגיש טוב.

פורסם

בראבו, יש לך שבר בחולית עמש"צ ומה שמטריד אותך זה נזק שלא בטוח שקרה לרכב?

אני מציע שתשקיע בריפוי והבנת הפציעה שלך, היא לא טריוויאלית. מה אומרים הרופאים?

תהיה בריא ושלם במהרה!

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
בראבו, יש לך שבר בחולית עמש"צ ומה שמטריד אותך זה נזק שלא בטוח שקרה לרכב?

אני מציע שתשקיע בריפוי והבנת הפציעה שלך, היא לא טריוויאלית. מה אומרים הרופאים?

תהיה בריא ושלם במהרה!

הפציעה כבר קרתה..הבנתי והפנמתי אותה. לא שמים גבס או משהו כזה. פשוט צריך לנוח כמה שיותר ולהיות כמה שיותר זמן עם סד לצווואר שמקבע אותו תוך כדי שילוב של כל מיני טיפולים אחרים.

השבר הוא יציב ככה שזה לא כזה נורא, רק כואב. אז בנושא הזה אני יודע בדיוק מה קרה אבל בנושא של האוטו שעלה לי 180 אלף שקל לפני מספר חודשים אני לא יודע כלום:)

פורסם

כנס למוסך מורשה לבדיקה , רוב הסיכויים שניגרם נזק פנימי לטמבון פנימי וחלקים פנימים אחרים.

למה לקחת סיכון גם כך הביטוח של מי שניכנסה בך מאחור משלם על הנזק.

אתה גם לא חייב מוסך בהסדר ביטוח , כנס למוסך מורשה תקן את הרכב ותגיש תביעה לביטוח.

יהיה טוב, רק לא ידוע למי ומתי .

פורסם
כנס למוסך מורשה לבדיקה , רוב הסיכויים שניגרם נזק פנימי לטמבון פנימי וחלקים פנימים אחרים.

למה לקחת סיכון גם כך הביטוח של מי שניכנסה בך מאחור משלם על הנזק.

אתה גם לא חייב מוסך בהסדר ביטוח , כנס למוסך מורשה תקן את הרכב ותגיש תביעה לביטוח.

חייב שמאי? או שאפשר לתקן ואז לתבוע?

פורסם
בגולף בטמבון האחורי קיימים טפסנים מפלסטיק(חד פעמיים) אשר תפקידם לספוג את המקה.

אני בספק שמשהו שעשוי מפלסתיק יכול לספוג כזאת מכה..היו שם איזה כמה G טובים וכבר הייתי בכמה תאונות כולל התהפכות דיפנדר בצבא. אני בכל מקרה מקווה שאין איזשהו נזק בלתי הפיך לרכב..זה משהו שיכול מאוד לבאס אפילו יותר מהצוואר.

פורסם

הטוב ביותר - דווח לסוכן הביטוח שלך, הוא ינחה אותך כיצד לנהוג. בודאי שכדי לתבוע ביטוחי יהיה צורך בחוות דעת שמאי, וסביר שיהיה על השמאי לבדוק את הרכב יותר מפעם אחת בשלבים שונים של פירוק החלקים, עד שיתגלה מלא הנזק.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בשביל להפעיל ביטוח אתה חייב להזמין שמאי. אתה לא חייב שמאי של חברת הביטוח, רצוי שתזמין שמאי רכב חיצוני, אם אתה לא מכיר שמאי רכב, תבקש מהמוסך שיזמין שמאי שהוא מכיר. ככה תהיה בטוח שלא "מסבנים" אותך מהביטוח.

יהיה טוב, רק לא ידוע למי ומתי .

פורסם

האם זה יהיה באמת חכם מצידי לתת למוסך המרכזי לפרק רכב חדש לגורמים? הרכב בן כמה חודשים ואני לא בטוח שהפ ירכיבו אותו בצורה נכונה..שמעתי כבר כל מיני סיפורים.

• תוכן חדש...