Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5605 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם זה יהיה באמת חכם מצידי לתת למוסך המרכזי לפרק רכב חדש לגורמים? הרכב בן כמה חודשים ואני לא בטוח שהפ ירכיבו אותו בצורה נכונה..שמעתי כבר כל מיני סיפורים.

ברור שהסכנה קיימת, אבל לדעתי הסכנה שהרכב ישאר עם נזק סמוי חמורה יותר. יתכן שיש לך פגיעה חמורה, אפילו בשלדה, ואינך יודע על כך.

בנוסף לכך - יש לך פציעה משמעותית, כדאי מאוד להוועץ בבעל מקצוע כיצד לטפל בנזק גופני זה (אני מתכוון לצד המשפטי\כלכלי, אני מבין שהצד הרפואי מטופל).

עניין אחרון - למשטרה דיווחת? חשוב מאוד לדווח למשטרה כיון שמדובר בתאונה עם נפגע(ים), הן מבחינת החקירה והן מהסיבה הפשוטה שבלי דיווח כזה הטיפול הרפואי בך לא ישולם ומדובר בסכומים משמעותיים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
ברור שהסכנה קיימת, אבל לדעתי הסכנה שהרכב ישאר עם נזק סמוי חמורה יותר. יתכן שיש לך פגיעה חמורה, אפילו בשלדה, ואינך יודע על כך.

בנוסף לכך - יש לך פציעה משמעותית, כדאי מאוד להוועץ בבעל מקצוע כיצד לטפל בנזק גופני זה (אני מתכוון לצד המשפטי\כלכלי, אני מבין שהצד הרפואי מטופל).

עניין אחרון - למשטרה דיווחת? חשוב מאוד לדווח למשטרה כיון שמדובר בתאונה עם נפגע(ים), הן מבחינת החקירה והן מהסיבה הפשוטה שבלי דיווח כזה הטיפול הרפואי בך לא ישולם ומדובר בסכומים משמעותיים.

לא דיווחתי למשטרה כי לא ידעתי שאני באמת נפגע:) סתם חברה שלי שיכנעה אותי לנסוע למיון כמה זמן אחרי התאונה ושם גילו שיש לי שבר.

לחברת הביטוח דיווחתי על התאונה מייד כשהיא קרתה ומילאתי את כל הטפסים.

פורסם

99% שהקורה האחורית נדפקה.

גש למוסך שיפרקו את הטמבון ותראה.

רוצה להיות חכם גדול ? אל תעשה כלום וחכה למכירה.

פורסם

אתה צריך לדווח למשטרה כדי לקבל זיכוי על הטיפול הרפואי וכדי שתהיה זכאי לתבוע כספים, ככל שיגיעו לך, בעקבות הפגיעה הגופנית.

לגבי פירוק הרכב לצורך בדיקה, הייתי מקפיד ומחפש מוסך מורשה יבואן ואמין לביצוע העבודה - אתה לא יודע איזה "פגיעות" ימציאו לך כדי להרוויח כמה שקלים, אילו פגיעות יחמקו מבדיקה רשלנית ובאיזה אופן יחברו לך את החלקים בחזרה...

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

האם זה יהיה באמת חכם מצידי לתת למוסך המרכזי לפרק רכב חדש לגורמים? הרכב בן כמה חודשים ואני לא בטוח שהפ ירכיבו אותו בצורה נכונה..שמעתי כבר כל מיני סיפורים.

הרכב חדש במידה ולא תתקן במוסך מורשה , יתכן בעיה באחריות על הרכב בהמשך.

יהיה טוב, רק לא ידוע למי ומתי .

פורסם

שלום

לפעם הבאה תלמד שכאשר נכנסים או שאתה שם לב שמשהו עומד להכנס בך מאוחר ואין אף אחד מלפנים

אל תלחץ על הברקס שחרר אותו

גש למוסך והזמן שמאי

והעיקר רפואה שלמה

פורסם
שלום

לפעם הבאה תלמד שכאשר נכנסים או שאתה שם לב שמשהו עומד להכנס בך מאוחר ואין אף אחד מלפנים

אל תלחץ על הברקס שחרר אותו

גש למוסך והזמן שמאי

והעיקר רפואה שלמה

אם הייתי משחרר את הברקס יש מצב שהייתי הורג אופנוען שהיה מקדימה..נראה לי כבר עדיף להשאיר אותו לחוץ

בכל מקרה החליפו לי פח אחורי ושיפצו טמבון אחורי. אין נזק לשילדה.. סה"כ נזק כ10000 ש"ח.

פורסם
כמה אחוז ירידת ערך נרשמה לך בשמאות?

עוד לא קיבלתי את הדוח מהשמאי.

האם בוודאות יש ירידת ערך גם אם לא מדובר בפגיעת שילדה?

פורסם
עוד לא קיבלתי את הדוח מהשמאי.

האם בוודאות יש ירידת ערך גם אם לא מדובר בפגיעת שילדה?

אם אין פגיעת שילדה אין לרוב ירידת ערך ואם ישאלו לדעתי, טוב שכך. שהרי ממילא ירידת הערך, אם תהיה, הינה מזערית ובגינה תקבל אולי כמה גרושים, אבל דו"ח שמאי בו מצוין העדר ירידת ערך, יהיה ערובה טובה להוכחת שוליות הפגיעה כשתרצה למכור את האוטו לקונה ספקן.

פורסם

יתכן ירידת ערך של 1% - 2% אבל יכול להיות ששמאי לא יקבע ירידת ערך כי הפגיעה קלה.

החישוב מתבצע ע"פ עומק הפגיעה בפח, במידה ויש ירידת ערך אתה מקבל את הכסף מהביטוח ובמכירת הרכב חובה לידע את הקונה ולהוריד את הסכום שקיבלתה מהביטוח ממחירון הרכב.

ירידת ערך יכולה להיות גם בלי פגיעת שילדה.

יהיה טוב, רק לא ידוע למי ומתי .

• תוכן חדש...