Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5627 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה מוזרה אבל אני רוצה לבדוק את הרמקולים שלי כרגע יש לי קיה פרייד ויש שם רדיו טייפ אבל אני מחליף את זה לרדיו דיסק ואני רוצה לבדוק את הרמקולים מישהו יודע איך צורבים שירים על קלטת?

פורסם

וואו את הביטוי הזה עדיין לא שמעתי .. "לצרוב על קלטת ". :roll:

על קלטת לא "צורבים" על קלטת מקליטים.

אתה צריך טייפ רקורדר , לכניסות ה rec in שלו צריך לחבר מכשיר קומפקט דיסק (אני מניח שרוצים להקליט מוסיקה מcd ) מפעילים את הcd למצב ניגון , ולוחצים על rec בטייפ.

אבל אם זה רק לבדוק אם המערכת מנגנת לא יותר פשוט להפעיל את הרדיו ?

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

פורסם

לא צורבים, מקליטים :)

אתה צריך משהו בסגנון של מערכת סטריאו רגילה ביתית, בזמן שמתנגן דיסק ללחוץ על הקלטה.

בנימה פחות רצינית, אני היחיד שמרגיש זקן פתאום?

אודי A4

דימה.

פורסם

זה השרשיר האנלוגי ביותר שראיתי מאז שהצטרפתי לפורום :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

חברה אתם לא זקנים מספיק,

אני זוכר שכשהיינו מגיעים הביתה הייתי מפעיל זה גרמופון ושומע מוסיקה דליקעטסן :shock:

טוב שם טוב משמן טוב

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כמו שהסבירו לך, אתה צריך מערכת שגם קוראת דיסקים, שם את הדיסק שאה רוצה "לצרוב" ממנו, מכניס קלטת למקום, מריץ אותה אחורה להתחלה, מפעיל את הדיסק שיתחיל לנגן ולוחץ על rec בטייפ. זה הכפתור עם הנקודה האדומה. חשוב לבדוק שזו קלטת שאפשר להקליט עליה. אם לא נלחץ לך כפתור ההקלטה אתה צריך לסתום את החורים הקטנים שיש בתחתית הקלטת.

או שפשוט תקנה רדיודיסק לרכב וזהו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

בטח שהיה דבר כזה. JENSEN מקורי - זה היה הדבר

ולגבי אנלוגי - הדלקתם אותי, אני הולך היום לחבר לשמוע פטיפון על מגבר שפופרות

Skoda Van+ '98 -> Citroen Berlingo '00 -> Citroen ZX '93 -> Suzuki Swift '91 -> Suzuki Jimny '09-> Daihatsu Terios '11

פורסם

יותר קל אם תחפש/תמצא קלטת (הייתי אומר "קסטה") מוכנה או "צרובה"..

אני מתגעגע לטייפ דאבל קסט שלי עם אורות ברמקולים..

מנוע V6 בלי להתבייש.

פורסם

או אם לא חבל לך על זוג אוזניות ישן ועל המערכת, תכניס אותם לבפנים ליד הראש שאמור לקרוא את הקלטת ותלחץ פלי, זה ינגן את מה שתשמיע באוזניות.

אודי A4

דימה.

פורסם

אם יש בסביבה חנויות יד שניה עם כל מיני פיצ'יפקס, סביר להניח שיהיו שם קלטות ישנות שתוכל לבדוק איתן.

ובשם הנוסטלגיה -

אם אתה רוצה יש לי עדיין קלטות של עושים גלים עם דידי הררי (שהוקלטו כמיטב המסורת הישר מהרדיו באיכות "מדהימה").

בין הלהיטים - 'מי שלא אוכל תותים מקבל עגבת' והלהיט הגדול 'אין בשר'.

אח, איפה הימים שלהכין קלטת אוסף הייתה משימה של שעות :lol:

Ford Fiesta Ambiente 2012

Ford Focus Active Tourer  2020

Magenta Workshop

• תוכן חדש...