Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5617 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ידנית זה סטייה לגיל המעבר או לכמה שנים ראשונות אחרי הוצעת רישיון לאנשים מסוימים.

אחחח איזה טיזינג! הטרול שבי פשוט מת לצאת החוצה :twisted:

ובנוגע לשרשור- כלבוטק פשטה את הרגל. כבר אין להם חומרים חדשים מעניינים והם ממחזרים דברים (ע"ע שתי הכתבות הכמעט זהות על המנתחים הפלסטיים שאינם מומחים לפלסטיקה) או שמתעסקים בזוטות כמו הכתבה הנ"ל.

צריך לעשות כתבה על הקומבינטור רפי גינת שמטעה ומתחמן אנשים לצפות בתכנית תחקירים שלא שווה כלום, באמצעות קול בס ושימוש חוזר במילות מפתח (קוליפורמיייים!) :lol:

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אין כמו שירות עצמי.. גם יותר זול וגם אתה יכול להיות רגועה שלא תהיה איזה שריטה מעצבנת ליד המכסה טנק דלק בגלל איזה מתדלק מסכן שהיה לחוץ ושרט את הרכב עם הברזל של הצינור של הדלק..

ועוד משהו מטריף זה כשהם מוציאים מהפיה את הצינור תמיד נשאר קצת דלק בפנים ואז הוא נשפך על הרכב..

בקיצר שירות עצמי הכי עדיף.. ואם למדתי את אמא שלי (שתהיה בריאה) איך לתדלק לבד אז אין אדם על הפלנטה הזאת שלא ידע..:wink:

אני כבר לפני שנים רבות למדתי הלקח.

מתדלק מילא לי שמן, ושכח לסגור פתח המילוי. כתוצאה מכך, נזל שמן החוצה וטפטף משום-מה לאחד המכלולים - אני כבר לא זוכר אם זה הסטרטר או האלטרנטור, אבל זכור לי שהנזק היה יקר. חזרתי לתחנת דלק, ובעל התחנה אמר שזו בעיה שלי שלא בדקתי אם המכסה נסגר...

מאז, ובלי קשר, אני מתדלק בתדלוק עצמי, בלי טובות של אף אחד. וגם בודק בעצמי שמן - רק כשהרכב קר ובמצב מישורי.

מעבר לעניין האמינות, בתדלוק עצמי גם חוסכים מעט כסף.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

כשהייתי במוסך ראיתי בחורה נכנסת (מלווה באביה) עם I10 חדשה עדיין עם הניילונים ומתלוננת שכל האיזור של המדיד שמן מלא בשמן, לאחר שמילאה שמן בתחנת דלק כי המתדלק אמר לה שחסר.

אני כמובן עמדתי בצד והחזקתי את עצמי לא להגיד לה את המוטו שלי:

בתחנה דלק (כשמה) ממלאים אך ורק דלק ואוויר, לא שמן ולא מים (במיוחד ברכבים חדשים שדורשים שמנים בתקנים מסויימים והסיכוי שיש נזילת שמן אמיתית שואף לאפס מלמטה).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
סתם משהו שתדע על הסיויק, שמתרוקן המד הזה למעלה של הדלק לא באמת נגמר הדלק גם אחרי שנדלקה הנורה וירדו שני הקווים האחרונים אתה יכול לסוע עם מה שנשאר שם קרוב ל100ק''מ ויש שם בערך 9 ליטר נוספים.

ואני מתדלק בדרך כלל שנדלקת נורה לכן יוצא 300 ש''ח, מיכל ריק לגמרי (50 ליטר מלאים) יעלו יותר אני מניח 370-380.

אצלי, באלמרה, נפח המיכל הוא 60 ליטרים ומחזיק מעמד סביבות ה-700 קילומטרים.

בכל אופן, אף פעם לא היה לי ולא יהיה לי את האומץ לעבור בהרבה את התחום האדום או כמו בסיוויק, את שתי הנקודות האחרונות.

פורסם
צר לי לאכזב אבל אני לא עם ידנית, אני לא בנאדם שאוהב חיים קשים סורי :lol: אוהב פשטות... ידנית זה סטייה לגיל המעבר או לכמה שנים ראשונות אחרי הוצעת רישיון לאנשים מסוימים.

אני אישית נוסע על המיכל קרוב ל550 ק''מ ומתדלק בערך ב280~300 ש''ח פול טאנק... אבל זה כי אני נוסע יום יום מסלול של אשדוד ראשון לציון וחזור.

זה אני עם הידנית! וזה לא סטייה של השנים הראשונות! זה פשוט באזור שלי עדיף , אין פה הרבה רמזורים.

ויוצא לי כ 600-650 ק"מ למיכל, תלוי באיזה כבישים אני נוסע :).

פורסם

הבעיה היא עם עניין השמן/מים/נוזל שמשות/תוסף לדלק ועוד כל מיני שטויות,

שבהרבה מקומות המתדלקים מקבלים בונוסים על הכמות שהם מוכרים, והם משגעים

אותך כדי שתקנה.

בתחנה שבה הייתי ממלא עד לא מזמן, נתנו 30 אג' הנחה, ואין שירות עצמי, אלא רק רגיל,

למרות שהמחיר יותר זול משירות עצמי של תחנות אחרות.

כמובן שאת המחיר אתה משלם בהצקות הבלתי פוסקות של המתדלקים, מה שהופך אותך לאדם

מגעיל, שאומר להם מראש: 95,אשראי, לא רוצה שמן תוסף ושום דבר אחר, תודה.

פורסם

בתחנה שבה אני מתדלק יש הנחה של כ-30 אג' לליטר ועוד 1.5% בכרטיס האשראי, מה שמביא את ההנחה לסדר גודל של 40 אג' לליטר. כל המשאבות בשירות מלא אבל אפשר גם בעצמי ואני מעדיף לתדלק בעצמי, ואם במקרה המתדלק מציע לי משהו (קפה או שמן, היינו הך) אני מנפנף אותו. החסרון היחיד הוא שצריך להמתין למתדלק כדי לחתום על שובר החיוב.

אשתי עשתה פעם, לפני כ-12 שנה ויותר, את השטות של לתת למתדלק להוסיף שמן - אחרי ההסבר שקיבלה ממני היא הפסיקה לתדלק בעצמה ושולחת אותי (או את הבנים).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

עדיין לא הבנתי מה הבעיה לסרב למתדלק בעניין השמן והמים? תנו לו לתדלק את הרכב, רק שימו עין וזהו.

סתם ניסיון להפוך עכבר להר, להוציא שם רע למתדלקים שהם חיילים משוחררים שבסך הכל רוצים לקבל מענק מביטוח לאומי.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אושרי, כך הם אנשי המכירות.

עניין דומה - לפני שבוע חיפשתי טלפון נייד חדש - כל איש מכירות ניסה למכור לי 2-3 (הסתבובבתי עם הבן הבכור שמומחה לגאדג'טים). יתרה מזאת - מי שחיפש מכשיר הייתי אני, אבל אנשי המכירות קלטו את הבן וניסו למכור לו יותר מאשר לי.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

סטיה קלה מהנושא, אבל בעניין אנשי מכירות (של סלולר): פעם היה דוכן של פלאפון בכניסה לסניף "מגה" בקסטרא. אנשי המכירות נטפלו לכל מי שנכנס לסניף, אבל הגדיל לעשות מישהו שלא פנה אלי או לאשתי, אלא לבננו הצעיר שהיה א כבן 6-7. ולסופר הולכים כל שבוע:roll:

פורסם

א. המים הצבועים בכחול עלולים לסתום את השפרצרים באבנית - לך תפתח את הסתימה במיוחד ברכב מודרני... זה לא כמו בפיאט הישנות שהכנסת לשם סיכת ביטחון, הסתימה נפתחה ורק נשאר לך לכוון את המתז לשמשה.

אשמח לדעת מהו השינוי שעבר על תעשיית השפריצרים ברכב מתקופת הפיאט הישנות למכוניות המודרניות .

haters will hate

פורסם
אשמח לדעת מהו השינוי שעבר על תעשיית השפריצרים ברכב מתקופת הפיאט הישנות למכוניות המודרניות .

בספיידר 72 שלי יש גוש נירוסטה עם חור שמשפריץ החוצה זרם אחד עבה. ב159 יש חתיכת פלסטיק עם סדרת חורים קטנטנים שמשפריצים תרסיס על פני כל החלון.

• תוכן חדש...