Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5617 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
למען ההגינות נראה לי שהיו צריכים לקרוא לזה "קומבינת תחנות הדלק" ולא המתדלקים.

המתדלקים סה"כ עובדים שם בשכר מינימום,עושים מה שאומרים להם לעשות ומוכרים מה שאומרים להם למכור, לא יוזמים קומבינות ולא מנסים לעקוץ אף אחד על דעת עצמם.

מסכים איתך בנושא הכתבה, אך במידה ואכן היה מפורסם כך המחשבה הראשונה הייתה ששוב מדובר במהילת דלק, דבר שכבר מוכר לכולנו ולא היה מייצר את העליהום ואת הרצון לראות את הכתבה

כאשר מדובר בפרט אשר מבצע "קומבינה" זה יוצר אצל אנשים רצון לראות את הנעשה

Confidence In Motion

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עוד כתבה מטופשת בסדרת הכתבות המטופשות של רפי גינת. מי שנעשתה עליו קומבינה הוא מנהל התחנה, לא אף אחד אחר. זה לא שהמתדלקים מכרו סחורה פגומה (ומי שמשלה את עצמו שנוזל השמשות הוא לא תערובת של מים וצבע, כדאי שיתעורר) - הלקוח הסופי קיבל בדיוק את הסחורה שציפה לקבל ובאותו מחיר. מי שאכל אותה במקרה הזה הוא מנהל התחנה, סה טו.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אומנם מדובר בעוקץ כספי כלפי מנהל התחנה של דור אלון, אבל מדובר בעוקץ צרכני כלפי מאות (אם לא אלפי) הלקוחות שנפגעו משני המתדלקים האלה - מעבר לקומבינה יש פה בעיות יותר רציניות:

א. המים הצבועים בכחול עלולים לסתום את השפרצרים באבנית - לך תפתח את הסתימה במיוחד ברכב מודרני... זה לא כמו בפיאט הישנות שהכנסת לשם סיכת ביטחון, הסתימה נפתחה ורק נשאר לך לכוון את המתז לשמשה.

ב. השמן מנוע - לכו תדעו איזה שמן הם מלאו שם, האם הצמיגות שלו תואמת למה שרשום על האריזה, מהי האיכות שלו בכלל (מתאר לעצמי שקנו מהום סנטר את הזול ביותר) וכ'. נזק אפשרי למנוע בטווח הרחוק.

פורסם

(ומי שמשלה את עצמו שנוזל השמשות הוא לא תערובת של מים וצבע, כדאי שיתעורר)

נוזל השמשות זה לא מים וצבע אלה מים וסבון - לא שזה עולה יקר או משהו...

פורסם
אצלי העסקים עם התחנת דלק הקבועה שלי מסתכמים ב:שלום-תדלק לי פול בבקשה אשראי (פעם בשבוע בערך)- לבדוק שמן מים? לא תודה!, נוזל שמשות בעשרה שקלים? לא תודה!.

קופון לשטיפה חינם? כן בבקשה!- שלום ויום טוב.

:lol: לבקש ממתדלק בתחנת דלק לבדוק שמן מים, זה כמו להוריד את המכנסים בבית סוהר של אסירי חמאס,להתכופף ולהגיד להם יאללה אודרוב!.

אתה מתדלק מיכל מלא בפעם בשבוע ועוד עם ידנית? :( אני חייב לברר כמה דלק האוטומטית צורכת אצלנו.

מחיר השמן מאוד הפתיע אותי. רק 33 ש"ח ? למרות שזה היה 20W50. פעם ביררתי על 10W40 והמחיר היה 90 ש"ח לליטר.

פורסם

זה גם לא סתם סבון אלא סבון עם הקצפה נמוכה (SLS למשל) וחומר אלכוהולי (בד"כ איזופרופיל). כל מה שצריך לעשות כדי לוודא שלא מכרו לך מים עם צבע, חוץ ממחיר נמוך באופן מחשיד, זה להריח את הנוזל לפני ששופכים אותו פנימה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
עוד כתבה מטופשת בסדרת הכתבות המטופשות של רפי גינת. מי שנעשתה עליו קומבינה הוא מנהל התחנה, לא אף אחד אחר. זה לא שהמתדלקים מכרו סחורה פגומה (ומי שמשלה את עצמו שנוזל השמשות הוא לא תערובת של מים וצבע, כדאי שיתעורר) - הלקוח הסופי קיבל בדיוק את הסחורה שציפה לקבל ובאותו מחיר. מי שאכל אותה במקרה הזה הוא מנהל התחנה, סה טו.

:mm_yeah:

התכנית כלבוטק כבר מזמן לא מה שהיה פעם.

בדיוק אותו העניין עם התוכניות על המזון.

חסרים נוכלים אמיתיים במדינה הזאת?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לפי הפרומו חשבתי שמדובר במגמה במאות תחנות.

סה״כ שני מתדלקים, על זה לעשות כתבה?!

עדיף שיעשה כתבה על הפורשה הנדירה שלו, הרבה יותר מעניין ;)

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
אתה מתדלק מיכל מלא בפעם בשבוע ועוד עם ידנית? :( אני חייב לברר כמה דלק האוטומטית צורכת אצלנו.

מחיר השמן מאוד הפתיע אותי. רק 33 ש"ח ? למרות שזה היה 20W50. פעם ביררתי על 10W40 והמחיר היה 90 ש"ח לליטר.

צר לי לאכזב אבל אני לא עם ידנית, אני לא בנאדם שאוהב חיים קשים סורי :lol: אוהב פשטות... ידנית זה סטייה לגיל המעבר או לכמה שנים ראשונות אחרי הוצעת רישיון לאנשים מסוימים.

אני אישית נוסע על המיכל קרוב ל550 ק''מ ומתדלק בערך ב280~300 ש''ח פול טאנק... אבל זה כי אני נוסע יום יום מסלול של אשדוד ראשון לציון וחזור.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם
300 ש"ח מיכל מלא? מהו נפח המיכל בליטרים?

סתם משהו שתדע על הסיויק, שמתרוקן המד הזה למעלה של הדלק לא באמת נגמר הדלק גם אחרי שנדלקה הנורה וירדו שני הקווים האחרונים אתה יכול לסוע עם מה שנשאר שם קרוב ל100ק''מ ויש שם בערך 9 ליטר נוספים.

ואני מתדלק בדרך כלל שנדלקת נורה לכן יוצא 300 ש''ח, מיכל ריק לגמרי (50 ליטר מלאים) יעלו יותר אני מניח 370-380.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם
:mm_yeah:

התכנית כלבוטק כבר מזמן לא מה שהיה פעם.

בדיוק אותו העניין עם התוכניות על המזון.

חסרים נוכלים אמיתיים במדינה הזאת?

+100 , מול הנוכלים הקטנים זה קל אבל אף אחד לא רוצה להסתבך עם הגדולים

• תוכן חדש...