Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5613 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעזרת השם, עוד מעט אני רוכש מכונית, פיג'ו 205. והסאב שיש לי זה BRUTUS 600RMS

עד עכשיו הוא היה בהונדה סיוויק 2004, אז הסאב התאים למכונית ושמענו ממש טוב גם בהגברה של 600RMS

אבל פיג'ו 205, היא מכונית ממש ממש קטנה, אם אגביר את הסאב ל600RMS, זה עדיין ישמע טוב ?

או שפשוט לא אשמע יותר את הרמקולים ?

אני אומר כי לחבר שלי יש סאב בזוקה 300RMS בפיג'ו 205 וזה משמיע חתיכת סאבים שמה, ועוד הסאב שלי

חזק פי 2.

תודה לעוזרים.

פורסם

יש לי סאב של סיז SW300I שהוא סאב עדין וחביב של 180 וואט סה"כ שהוא מסוגל לספוג לפני שהוא מתפגר וזה חזק מידי בשבילי לרכב בגודל מפלצת

:-P:-D:-P:-D:-P:-D (מתברר דווקא שהוא הוגבר יתר על המידה לעומת כיווני המערכת :? )

תתקין סאב 6.5 אינטש :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...