Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

"מוכר?"

Mech Morphix
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5612 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה כמו שאני אראה HONDA ACCORD 95 EX במצב טוב

:)

נקפוץ על המציאה

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

כשהייתי נוהג במכונית שבסמלון אנשים היו קוראים לעברי:" מוכר? מוכר? " ,כמעט הורגים אחד השני על מנת להגיע אלי, עושים אי אילו עבירות תוך כדי :(.

אז כשאני עוצר אני שואל אותם : "אתם בכלל יודעים איזה אותו זה?".

הם עונים:"אלפא? ...פיאט?" ...

אני עונה:"לא , העיקר שאתה רוצה לקנות משהו שאין לך מושג מה זה".

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם

אם זאת היילקס מאמצע/סוף שנות ה 90 כנראה שלא צחקו עליך.

מי שמכיר את הרכב מודע ליכולות שלו (אמינות + שטח) - שעולות לרוב על רכבים מקבילים מודרניים שעולים בערך פי 10..

לנו יש 2 במשפחה.

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם
:wink: בגלל זה אם שואלים אותך 'מוכר ת'אוטו ? ' ישר תגיד 'כן , מחירון ' , לפעמים זה בנאדם רציני שמחפש את האוטו

ואם אני לא מעוניין למכור גם לא במחירון?:shock::shock:

המון חלקים ותוספות לפולקסוואגן, וג'יפ סופה! 0546615205

פורסם
לי אתמול בחנייה של הבית שמו מתחת לווישר מדבקה של קונה רכבים לפירוק. :? והרכב שלי נקי ומבריק כמו חדש.

כנראה שהבחור שמדביק את המדבקות של הפירוק רכבים כ"כ רגיל להדביק על רכבים מסוג טמפסט שלא אכפת לו אם הרכב שמור והבעלים לא מתכנן למכור אותו לפירוק.

כבר לא מחפש מנוע 2 ליטר לסיירה. פינטו או לא פינטו.

השימוש במידע הינו על אחריות המשתמש בלבד, על כל המשתמע מכך.

פורסם

הרבה פעמים שאני נכנס לשטיפת מכוניות,

"שלום שטיפה חיצונית בבקשה"

(מבט חטוף לתוך האוטו)

איברהים!! בוא תראה קורולה ידנית!

איברהים: אתה רוצה למכור?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

(מבט חטוף לתוך האוטו)

+1 LOL

קורה לי גם עם המרצדס.

Porsche 944 turbo

פורסם

אה כן, ואז אתה אומר לו "רכב שלי נדיר ומתוחזק אז המחיר היה מעל מחירון"

ואז איברהים מתחיל להסביר לך שאתה חי בסרט שבכסף הזה הוא קונה הונדה/סוברו/כו' שהרבה יותר טובה.

ואז אתה אומר לו "אני התעקשתי שתקנה? אתה הרי זה שהתענינת בלקנות...."

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

(מבט חטוף לתוך האוטו)

פשוט חזק ! :)

פורסם

הגיוני. אני וחבר ראינו קטנוע מאובק לגמרי חונה במקום נטוש והחבר שלי התעניין, אז פשוט רשם עם האצבע על האבק "מעוניין למכור? 052......"

HU: Pioneer 1450UB / Comp: Rainbow SAX 265.20 / Sub: Kicker CVR12" / Amp: Kicker ZX150.2 / Mono: JBL 3501

מותקן על רנו קליאו 98' :lol:

פורסם

אני זוכר הייתי רואה כל יום קוראדו שמורה שהוא הדביק מדבקה על שתי השמשות האחורית בלבן "לא מוכר" שאפילו לא יחשבו להשאיר פתק

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• תוכן חדש...