Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

"מוכר?"

Mech Morphix
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5587 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חניתי היום את הרכב באיזור הומה אדם, הרכב חבוט בצורה קצת רצינית מבחוץ שכן הוא משמש לעבודה ושטח

כשחזרתי מצאתי 2 פתקים אחד ליד השני בראשון כתוב:

"מוכר? מוכן לקחת ללא בדיקה במזומן. *פה מספר טלפון* תודה גדי."

בשני, שכתוב על נייר שונה עם עט שונה וכתב שונה

"אם אתה מוכר אני מוכן גם לקחת ללא בדיקה ולשלם יותר מגדי *פה מספר טלפון*"

יכול להיות שהסתלבטו, מזה משנה במילא אני לא מוכר, סתם חשבתי שיהיה נחמד לשתף :lol: :lol:

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

יש מצב שחנה לידך רכב שמור במיוחד, שבעליו לא אהב שדחפו לו פתקים מתחת לוישר? (אז הוא שם אותם ברכב החבוט ביותר שראה לידו :) )

פורסם

קרה לי פעם אחת שמישהו נסע אחריי כמו מטורף בסוף עקף אותי וצע קלי ברמזור אם אני מוכר. כנראה שיש רכבים ששוה להתאמץ בשבילם

פורסם

טויוטה היילקס ידנית 4 על 4.

תלוי עד כמה האוטו חבוט.

השאלה המתבקשת היא.... מוכר? מוכן לקחת ללא בדיקה במזומן. 05048767424987878 אביאור.

אני בסדר עם קיה סטוניק 1400 רמת גימור LX אוטומטית.

פורסם

יש גרסה די קשוחה ונדירה עם סרן חי גם מלפנים, ויכול להיות שהוא בכלל מעוניין באוטו לחלקים ונראה לו שיכל להוציא מחיר שווה יותר מלהתחיל לחפש חלקים (במיוחד במצב החבוט של האוטו)

לי פעם השאירו פתק כזה על האוטו, רשום בכתב שנראה כמו כתב יד, אבל העין החשדנית שלי מיד חשדה שמדובר בפתק מודפס!

את הפתק השני אני לא יודע להסביר, כנראה שני חברים התלוצצו!

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מכיר את זה. לנו יש במשפחה סוזוקי איגניס שעומדת ברחוב הרבה זמן, בקושי משתמשים בה ונראית דיי מוזנחת. ויום אחד מישהו שם לנו פתק עם טלפון שהוא מעוניין לקנות:lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מודעה פיקטיבית?

גדי והשני הם בעצם אותו האחד.

לגדי שני מספרים טלפון. הוא חשב לעצמו, אם תראה את הפתק, לא תתיחס אליו ותזרוק לפח. אבל אם תראה לידו עוד פתק שבו הוא שמתחיב לשלם יותר מ"גדי" אז בטח תתקשר קודם ל"גדי" לברר את המחיר אצלו, ואז "אליו" לקבל את ההצעה הטובה יותר. 8)

MAZDA CX-5 AWD (4x4) 192hp / SkyActive-G 13:1

פורסם

היה קורה לי עם הלאטיס החבוטה של הוריי.בני דודים היו עוצרים אותי כל הזמן,

אף פעם לא הבנתי מה הם מוצאים בחתיכת ג'אנק היפנית הזאת שגם ככה (הודות לאמי חסרת יכולת מוטורית,ואבי המבוגר)מעוקמת מכל פינה.

Porsche 944 turbo

פורסם

השארתי לך עוד פתק "אם אתה מוכר אני מוכן גם לקחת ללא בדיקה וגם לשלם יותר מזה שמוכן לשלם יותר מגדי *פה מספר טלפון*"

לא ראית את הפתק?

פורסם

קורה הרבה כשיש לך רכב מסוים ואתה מרוצה ממנו כול העולם רוצה לקנות אותו,ף ואפילו מציעים לך מחירים מוגזמים.

אבל ביום שאתה מחליט למכור לא משלמים חצי מהמחירון.

מרפי מרפי הבן ז*נה!

המון חלקים ותוספות לפולקסוואגן, וג'יפ סופה! 0546615205

פורסם

מצד שני אבי, עם אותו רכב שמור בצורה בינונית למדי מבחוץ כבר הוריד עשרות פתקים כאלו במשך השנים.

eNj0y

על זה לא חשבתי, כמה כבר אנשים יכולים להתאמץ בשביל לתחמן :shock:

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

לי אתמול בחנייה של הבית שמו מתחת לווישר מדבקה של קונה רכבים לפירוק. :? והרכב שלי נקי ומבריק כמו חדש.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם
קורה הרבה כשיש לך רכב מסוים ואתה מרוצה ממנו כול העולם רוצה לקנות אותו,ף ואפילו מציעים לך מחירים מוגזמים.

אבל ביום שאתה מחליט למכור לא משלמים חצי מהמחירון.

מרפי מרפי הבן ז*נה!

:wink: בגלל זה אם שואלים אותך 'מוכר ת'אוטו ? ' ישר תגיד 'כן , מחירון ' , לפעמים זה בנאדם רציני שמחפש את האוטו

• תוכן חדש...