Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8047 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם יש לי רדיו דיסק מקורי מהחברה והוא לא קורא MP3...

אני יכול לעשות שהוא יקרא?

אם כן אז איך?

פורסם

לא שווה להתעסק עם זה ונראה לי שאתה אישית לא יכול לעשות את זה בלי לפגוע פשוט צריך ידע רב באלקטורניקה וגם זה לא שווה

פשוט קנה אמפי 3 כי בשביל להפוך את המכשיר שלך תצטרך לקנות מלא רכיבים וכמעט להחליף את כול המכשיר הקיים ככה שעזוב המילים עדינות אי אפשר

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

בטח...

להחליף אותו... :wink:

סתם...

גם אם ניתן להפוך רדיו דיסק רגיל לכזה הקורא MP3 אתה צריך מעבדה, וגם אז אני לא בטוח שזה יהיה כזה פשוט, ואם זה אפשרי אז קרוב לוודאי שהעלות של הסיפור תהיה גבוהה מכדי להיות כדאית (אתה יכול לקנות היום מכשיר MP3 סביר ב 900 ש"ח +/-)

פורסם

תודה

אבל זה לא שאני אתעסק בזה...

אני רק רוצה לדעת מה מו ואיך...אחרי זה אני אלך למומחה...אם אתם אומרים שזה כדי אם מומחה עושה את זה...

אז מה אומרים?

כדי?ואיך בערך עושים את זה?

מישהו עשה את זה פה?

פורסם

אף אחד פה לא מספיק עשיר בשביל לשרוף כסף סתם כדי לראות עם זה עובד אני מאמין שאפשר במעבדה אבל מקצועית

ושוב על תעשה את זה זה יקר וגם יהיו לזה השלכות כי זה לא מקורי

0547379780 שלומי

פורסם

תודה רבה

אתם יודעים בערך כמה זה עולה?

אז אתם אומרים שעדיף לקנות MP3 ולחבר את זה?

פורסם

x-ent : תאמר לי - לניוטון או לאינשטיין הייתה יכולת להפיק יש מאין???

הם גם הבינו בפיסיקה...

מה הקשר לזה שצריך ידע רב באלקטרוניקה???

יש דברים שלא ניתן לעשות נקודה.

אין לך תשובה חד משמעית אל תכתוב שטויות שמנסות לדלג בין הטיפות...

פורסם

אהה אז אתה רוצה להגיד לי שלא צריך ידע באלקטרוניקה צריך להיות חכם בקיצור דיי לחשוב שאתה צודק

אני יקח את מה שאמרת לי לצומת ליבי וגם אתה תיקח חבל סתם להתווכח ועם יש לך בעיה או הערה אתה יכול להעיר בפרטי כמו שאני עושה

0547379780 שלומי

פורסם

ממש אבל ממש הצלחת לא להבין דבר ממה שאמרתי...

לא ניתן, נקודה.

שום ידע לא יעזור... ושוב - גדולי הפיסיקה (ובכוונה בחרתי משני תחומים קלאסית ומודרנית) הצליחו להפיק יש מאין? לא!

בעל ידע עצום באלקטרוניקה יצליח להפוך קורא דיסקים ל MP3 - לא (לפחות לא בהשקעה גם מעבר לסבירה).

הפתרון הוא - ללכת ולקנות.

פורסם

לקנות רדיו דיסק שיודע לקרוא MP3, להוציא את הקיים ולהתקין את החדש.

מאוד תלוי ברדיו דיסק הקיים, אבל אולי ניתן אולי לחבר מכשיר MP3 חיצוני (נייד) לרדיו דיסק הקיים (ישירות בעזרת פלאג PL או מתאם RF או משהו כזה)

פורסם
לקנות רדיו דיסק שיודע לקרוא MP3, להוציא את הקיים ולהתקין את החדש.

אבל יש לי רדיו מקורי מהחברה.הוא מותאם לקבינה....

פורסם

לדעתי תלך תקנה מכשיר חדש.

MP3 זה עד כדי כך קריטי עבורך?

כי אם לא אז, לדעתי, חבל סתם להתחיל לפרק רדיו מקורי אם הוא מובנה... תהנה ממה שיש.

אם בכול זאת אתה רוצה לדעתי על מכשיר טוב לא צריך לשלם מעבר ל1100 -1200 ש"ח.

פורסם
לדעתי תלך תקנה מכשיר חדש.

MP3 זה עד כדי כך קריטי עבורך?

כי אם לא אז, לדעתי, חבל סתם להתחיל לפרק רדיו מקורי אם הוא מובנה... תהנה ממה שיש.

אם בכול זאת אתה רוצה לדעתי על מכשיר טוב לא צריך לשלם מעבר ל1100 -1200 ש"ח.

אני לא רוצה להוציא את הרדיו דיסק המובנה...

אז בקיצור אני אקנה MP3 ואחבר אותו...

תודה רבה לכולם.

פורסם

שים לב שוב...

לא בטוח שתוכל...

על מנת לחבר MP3 חיצוני אתה צריך רדיו דיסק שתומך בכניסת AUX (דרך פלאג PL, LINE INPUT או מתאם דרך כניסת צ'יינג'ר) או לחילופין חיבור מתאם FM (שמחירו גם לא זול).

אם אין ברשותך מכשיר MP3 רגיל (נייד), לרכוש אותו יעלה לך נניח 500 ש"ח (אני לא מעודכן במחירים) נניח שתצטרך עוד מתאם FM שמחירו אם אני לא טועה גם בסביבות ה 300, ככה שכמעט הגעת לעלות של רדיו דיסק MP3 חדש לרכב.

בדוק מאיזה תוצרת + איזה דגם הרדיו דיסק שהגיע עם הרכב ואולי יהיה כאן מישהו שיודע אם ניתן לחבר MP3 חיצוני למכשיר זה.

• תוכן חדש...