Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5638 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שאתם רואים אני מחפש את החסרונות

מה שטוב בכל אחד מהרכבים האלה אני יודע וגם המוכר בחנות דאג לספר לי למה הוא טוב על פני האחרות.

אם יש לכם משהו שממש מפריע לכם ברכב אני מאוד אשמח לשמוע.

אם יש דברים שבגללם בסוף לא קניתם את אחד הרכבים האלה אז בבקשה ספרו לי.

אני מדבר על פאביה כל הדגמים במיוחד על הידני.

פולו רק ידני

איבו ידני או אוטומט רק לא המולטיאייר

תודה לכל העונים

פורסם

אחרי שתפרט מה הדרישות מהרכב, כפי שכבר התבקשת, קח בחשבון שתחזוקת פולו/פאביה, עשוייה להיות מעט יקרה יותר (מהפיאט).

...אבל אני חושב, שקונים רכב קודם כל בגלל היתרונות שיש לו (גם היחסיים על פני רכבים אחרים), וההתאמות לדרישות הנוהגים בו.

alfa 156 2.5.

פורסם

לפני כחצי שנה עמדתי בפני התלבטות דומה

לא רכשתי פיאט בגלל יחס מחפיר מאנשי המכירות של היבואן

לא רכשתי פאביה בכלל הצורה החיצונית שלטעמי האישי מכוערת

לא רכשתי פולו בגלל רמת אבזור נמוכה יחסית למחיר

בסוף הוספתי כמה אלפים ורכשתי גולף ידנית

פורסם

התכוונתי לשאול האם יש דברים שליליים שאני צריך לדעת עליהם לפני שאני קונה את הרכב

למשל דברים שמגלים רק אחרי שקונים את הרכב.

למשל הנוחות.

התצרוכת דלק

או בעצם

אם אתם הייתם עכשיו בפני הדילמה שלי איך הייתם שוללים אופציות?

ברור שאם אין דברים שליליים שיפריעו לי באופן קיצוני אז אני אקח את הרכב.

פורסם

דבר ראשון נסיעת מבחן וארוכה ככל האפשר ובמגוון כבישים ותנאי דרך ותנועה. האוטו ש"יתלבש" עליך הכי טוב ובו תרגיש הכי נוח, הוא האוטו בשבילך. צריכת הדלק, ודאי באלטרנטיבות שהבאת, היא יותר תלוית אופן נהיגה מאשר הנתונים היבשים. אם תאהב יותר מאחת, תחזור.

פורסם

שלוש המכוניות הן מכוניות טובות וראויות ויש לזכור שהפולו והפאביה הן בבסיסן גם רכב זהה. ההחלטה כאן היא נטו לפי טעמך האישי.

סתם אנקדוטה בנושא: אתמול עזרתי לחבר טוב לרכוש רכב מאוטודיל. במגרש עמדו להן זו לצד זו גרנדה פונטו רובוטית ופאביה אוטומטית. המלצתי לו על שתיהן, ובסופו של דבר הצבע האדום בשילוב עם הגג הלבן של הפאביה הכריעו את הכף לטובתה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...