Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5608 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

שאלה מקצועית:

לפני כשבועיים העברתי את רכבי (מגאן 2003) טיפול 15000,שבין היתר נבדק אחד הפלאגים,אך נאמר לי מהמכונאי שאין צורך כרגע בהחלפת פלאג מכיוון שהוא במצב טוב כרגע.הפלאג שהמכונאי בדק הוא הפלאג שנמצא בצילינדר הכי שמאלי אם עומדים מול תא המנוע.

הפלאג הוחזר למקומו. לפני כמה ימים קניתי מפתח פלאגים 16 מ"מ,וניסיתי לפתוח את אותו הפלאג שנבדק ע"י המוכונאי (כמובן כנגד כיוון השעון),אך ללא הצלחה,מכיוון שכנראה היה תפוס חזק מדי בשביל פתיחה ידנית.חייב לציין שהפעלתי המון כח.

היתי רוצה לדעת אם זה מצב תקין?הפלאג אמור להיות תפוס חזק מדי בשביל פתיחה ידנית?או שכנראה עקום ועקב זה הוא תקוע?

אשמח לתגובות והערות.

תודה מראש לכולם.

פורסם

על פניו, מדובר במצב לא תקין.

ייתכן כי אתה משתמש במפתח לא מתאים, לדוגמא מפתח עם מפרק, והכח שאתה מפעיל עובר בצורה לא תקינה כנראה למפרק.

בשביל הספורט, רסס WD40 לחלל הפלאג, חכה מספר רגעים ונסה לפתוח שוב.

סיכוי קלוש, אבל עדיין אפשרי, כי המכונאי חיבר את הפלאג בצורה חפיפניקית, שלא לפי התבריג של הפלאג, מה שיכול לגרום להברגה להיהרס.

לדעתי, בשביל הרוגע הנפשי, פרק את הפלאג.

אגב, נזכרתי, האם המכונאי השתמש בפלאגים מקוריים ? המגאן אוהבת את הפלאגים המקוריים שלה.

אני תמיד קונה את המקוריים במוסך מורשה הילוך שישי.

אריאל (בעלים של מגאן 2001).

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

אגב,אני משתמש עם מפתח עם מפרק,זתומרת החלק שמתלבש על הפלאג (המשושה),עובד בתנועה חופשית עם הידית .

פורסם

הפלאג לא צריך להיות סגור בצורה כל כך חזקה, בפעם הבאה תתעקש שימרחו לך גריז נחושת על התבריג כדי שהפלג לא יתקע.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

אנסה לרסס WD40 ולהניע כדי להגיע לטמפ' עבודה ורק אז לשחרר את הפלאג.

מבחינת המפתח שאני עובד איתו (מפ' 16 מ"מ עם מפרק בין המשושה לידית),אין בעיה?המפתח מתאים?

פורסם

נסיתי אך ללא הצלחה.גם לא כששימנתי ונתתי למנוע להגיע לטמפ' עבודה.מה יכול להיות??הבנתי שכשהמנוע חם ההברגה של הפלאג נתפסת חזק על ההברגה של תושבתו.

• תוכן חדש...