Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מומחי WINDOWS PHONE

DAn-BP 1.8
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5658 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה ראיתי יש כאן מומחים לאייפונים,אנדרואיד וכו'..

רציתי לדעת אם יש גם מומחי הווינדוס PHONE שיכולים להציע דברים או לעזור..

אשמח לשמוע מכאלה.

Scan Speak

פורסם

לא חושב. הWINPHONE 7 נראה לי עוד פחות נפוץ בארץ מסימביאן^3 וMAEMO, מאחר והWINPHONE 7 היא מע"ה חדשה יחסית.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני יודע שהיא חדשה,לכן תמיד יש את האלה שמחפשים דרכים חדשות לעשות דברים..והיא מערכת מצוינת לאנשים האלה.

חוץ מזה אני צריך עזרה בכמה דברים בגלל זה אני מחפש:lol:

Scan Speak

פורסם

יש לך מכשיר איתה? איך היא?

נ.ב. אתה מדבר על WINDOWS PHONE 7, כן?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

כן יש לי HTC עם ווינדוס 7.

בכללי למערכת חסר כמה דברים אך לפי מה שאני ראיתי ניתן לסדר חלק גדול מהם ע"י זה שצריך לפתוח את המכשיר עם איזה תוכנה(אפילו מיקרוסופט עצמה רוצה שיפרצו את המכשירים שלה ופנתה לאיזה האקר שפרץ להם את הדברים בעבר) ומשם ניתן לסדר המון דברים חדשים ומעניינים,רק הבעיה שלי שאני לא מצליח לפתוח אותו עם התוכנה..לא משנה כמה מדריכים ניסיתי.:-(

אני פשוט גרוע בדברים האלה,אני צרך מדריך צמוד לזה..

Scan Speak

• תוכן חדש...