Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2187 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני קיבלתי שני משלוחים מ-powerbulbs, שילמתי יותר ממך ומכס לא התערב. האתר הזה אמין לגמרי. אני גם קיבלתי מספר מעקב. הבעיה היחידה בסיפור הזה זה דואר ישראל. איך שראיתי לפי מספר מעקב שהמשלוח הגיע לסניף דואר שלי ב-12 לינואר, באתי ואספתי אותו. הפתק עם הודעה של המשלוח שהיה עליו תאריך 12.01 הגיע לתיבת דואר רק ב-25 לינואר (לפני 4 ימים) קרוב לשבועיים לאחר שאספתי את המשלוח...

Sometimes one middle finger isn't enough to let someone know how you feel. That's why you have two hands

• תגובות 2.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני יודע שהוא אמין מאוד, היה לי נסיון איתו. סתם לא בא לי לטרטר אותם במייל ולקבל החזר כספי ואז לקבל את המנורות.

פשוט דואר אדיר... משלוח מהונג קונג הגיע לי יותר מהר ממשלוח אמריקאי שהגיע לי תמיד לאורך שנים תוך 10-14 יום.

מקווה שזה יגיע במהרה שכן אני צריך להחליף נורה כבר מזמן.

לא נראה לי שקיבלתי מספר מעקב.

פורסם

מעוניין להחליף את הנורות קסנון המקוריות בקסנון חזקות יותר , במחיר שפוי.

יש המלצות?

מדובר על קסנון מקורי לא נורות דמוי קסנון.

פורסם

היי לכלום, יש לי קיה ספורטז' 2011 ואני מעוניין להחליף את הנורות הקדמיות לקסנון עם גוון בסגנון של הלדים.

מישהו יודע מאיפה אפשר להזמין? aliexpress? ebay?

מוכר ממולץ?

תודה

פורסם
היי לכלום, יש לי קיה ספורטז' 2011 ואני מעוניין להחליף את הנורות הקדמיות לקסנון עם גוון בסגנון של הלדים.

מישהו יודע מאיפה אפשר להזמין? aliexpress? ebay?

מוכר ממולץ?

תודה

ערכות מומלצות מניסיון, חפש - vvme או opt7. מחירים שפויים ואיכות גבוהה

אין צורך בחתימה....

פורסם

טוב אז אחרי שקיבלתי את הנורות שהזמנתי פיליפס אקסטרים וויזן 130%+ והרכבתי אותם ברכב, האמת קצת התאכזבתי.

בהתחשב שהן אמורות 'להתעייף' מהר יותר מנורות אחרות של אותו היצרן למחיר שלהן ולעבודה שהן נותנות אין פה סיבה לרכוש אותן כל כמה חודשים כדי לשמור על נורה חזקה.

עדיין לא נהגתי איתן בתנאי לילה או במקומות שלא מוארים בכלל. החלפתי את הנורות בשעת ערב ועשיתי צילום של לפני ואחרי. הנורות שהורדתי מהרכב הן גם של פיליפס (סטנדרטיות שניתן להשיג אוטודיפו) והן יחסית חדשות- חודש בשימוש.

לפני, נורות סטנדטריות:

Before.jpg

אחרי, נורות אקסטרים וויזן של פיליפס 130% יותר אור- זה לפחות מה שהאריזה מציינת. (ניתן להשיג גם ב100%).

After.jpg

אם תשימו לב, ניתן לראות הבדל מזערי אבל בעין רגילה ההבדל קצת יותר גדול. כמו כן תוכלו לראות את הבדלי הגוונים בין התמונות.

הערב כשאחזור מהעבודה אני אדע אם אכן יש הבדל יותר רציני, ואם הן באמת שוות את המחיר.

פורד פוקוס 2004 | מיצובישי לנסר ספורט 2009 | סוזוקי אלטו 2010

פורסם

שלום רב

אני מתעניין להזמין ברשת פנסי ערפל למאזדה 3 שנת 2004 במקור הרכב לא מגיע עם פנסי הערפל, אבל יש מעין הכנה.

מישהו התנסה בהתקנה כזו? ממליצים? טיפים?

תודה לעונים

פורסם

הזמנתי אאוטלנדר דגם פרימיום. בדגם הזה יש פנסים ראשיים רגילים. ראיתי שבדגם היותר יקר, יש פנסים ראשיים עם תאורת לד. איך אני משיג בעצמי פנסים כאלה?

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

אהלן חבר'ה,

הזמנתי לדים בגוון 6000K לאורות חניה ופנים[למאזדה 3 2010], עםזה אני רוצה גם לשדרג את האורות דרך[שכרגע הם ECO VISION שקיבלתי עם הרכב]

כמובן מקריאה כאן הבנתי פיליפס דיאמונד ויג'ן לא ממלץ בגלל עוצמת האור החלשה[למרות שהצבע לבן עם גוון כחול עדין יפים מאוד אך לא ליותר מפוזה :\]

מ3 המנורות האלה מה באמת יתן את התאורה הטובה ביותר והאור הקרוב יותר לאור לבן?

http://www.powerbulbs.com/product/cool-blue-intense-h11-twin

http://www.powerbulbs.com/product/crystal-vision-h11-twin

http://www.powerbulbs.com/product/osram-night-breaker-unlimited-h11

פורסם

בבקשהההה עזרה לגבי החלפת נורות לרכב.

ברשותי ניסאן קשקאי שחור שנת 2011 ואני מעוניין להחליף לו את המנורות מצהוב ללבן.

לפי מה שקראתי פה באתר, קסנון יהיה מיותר, אני לא רוצה להשקיע הרבה כסף אבל מפחד שהנורות ישרפו לי את הבית מנורה או אפילו את הצמת חשמל ברכב. הבנתי שאפשר פשוט להחליף למנורות לבנות שהציפוי שלהם כחול וראיתי שיש כמה סוגים.

לפני שנה הייתה לי b3 ספורט עם קסנון ומאוד אהבתי את האור שלה, הוא לא היה בגוון כחול, וכחול זה לא מה שאני מחפש.

הבנתי שיש משהו חדש שנקרא טורבו לד והוא ממש מדמה את הקסנון.

מישהו יכול להסביר לי קצת בנושא? מה עדיף להחליף רק נורות ב200 שקל או לקנות הטורבו לד שעולה קצת יותר?

הבנתי שהסוג אור נמדד בk אבל לא הבנתי עדיין כמה k אני צריך כדי שהאור יראה כאילו הוא מהחברה ולא יהפוך לי את הרכב לסופר לנסר שנת 96. חוצמזה יש ml שזאת העוצמה של האור, כמה ml אני צריך כדי שהאור יהיה יותר חזק מהנורות הצהובות שיש לי כרגע אבל לא יהיה לזק מידיי. ולגבי וואטים, כמה וואט אני צריך שתיהיה המנורה כדי שלא תשרוף לי את האוטו ;)

פורסם

למי שמעוניין בהשוואה של קסנון ללד, הלד עוצמתי יותר, נשאר לראות כמה זמן זה מחזיק.

קסנון 55W גוון 8000

xenron.jpg

לד 30W גוון 6000~

led.jpg

• תוכן חדש...