Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5643 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מי שמתלונן באינטרנט - זכותו. יש הרבה שחושבים שהפגנה לא תשיג שום דבר. מתי היתה הפגנה נגד מיסים שבאמת שינתה משהו?

מתי הייתה הפגנה נגד המדינה שבאמת שינתה משהו בכלל בזמן האחרון? אני חושב שהפגנה לא תעזור. אנשים רוצים לפרוק קצת עצבים ולהמשיך הלאה. זה ידוע שלאזרחים אין כח נגד חוקים כאלה והפגנה לא תשנה את זה. להיות אופטימי זה בריא אבל צריך להיות גם ריאלי.

מי שמתלונן מתלהם ומצהיר שיגיע להפגנה ולא מגיע - באמת סתם פרזיט.

מתי הייתה הפגנה נגד מיסים? אני רוצה לראות הפגנה כמו בצרפת, שעשרות אלפים יוצאים לרחובות, מפגינים, צורחים ועושים חיים קשים לממשלה. הפגנה של מאה איש היא אינה הפגנה שתשנה משהו. אנחנו אשמים במצב, ולא אף אחד אחר. כי בבוליביה העלו את המס על הדלק והם הלכו לשרוף את הרחובות. ויש לי הפתעה עבורך, המס ירד תוך יום אחד. בצרפת שרפו רחובות. ברומא שרפו רחובות. רק בישראל מקבלים ז*ן ומבקשים עוד.

• תגובות 90
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
יש לי דלקן,כרגע לא ממש אמור להטריד אותי.

השגיאה שלך שאתה לא לוקח בחשבון שמרכיב לא קטן מכל מוצר שאתה צורך החל מלחם וכלה בLCD זה ההובלה והיצור ואם הסולר\דלק עולה יותר זה גם יעלה לך יותר והרבה אה גם המדד עולה והמשכנתא...

• חברי המעגל הראשון
פורסם
מתי הייתה הפגנה נגד מיסים? אני רוצה לראות הפגנה כמו בצרפת, שעשרות אלפים יוצאים לרחובות, מפגינים, צורחים ועושים חיים קשים לממשלה. הפגנה של מאה איש היא אינה הפגנה שתשנה משהו. אנחנו אשמים במצב, ולא אף אחד אחר. כי בבוליביה העלו את המס על הדלק והם הלכו לשרוף את הרחובות. ויש לי הפתעה עבורך, המס ירד תוך יום אחד. בצרפת שרפו רחובות. ברומא שרפו רחובות. רק בישראל מקבלים ז*ן ומבקשים עוד.

חבר, משריפת רחובות והפגנה אלימה לא תצליח להשיג כלום, מקסימום תחטוף מכות משוטרים, יזרקו אותך לכלא, יפתח לך תיק פלילי ותחויב על הנזקים שגרמת. אם המחאה שלך אלימה דווקא לא יתיחסו אליך ברצינות, כדי להראות שהם לא מפחדים מכח. חוץ מזה, בוליביה זו מדינת עולם שלישי, אין מה להשוות אותה לישראל. השלטון כאן חזק יותר והמשטרה תגמור על המתפרעים. בצרפת שרפו רחובות ומכוניות וזורקו אבנים על שוטרים, אתה רוצה שככה זה יראה? אתה רוצה שתהייה אינתיפאדה מתחת לבית שלך? אלה דיבורים של טרוריסט, לא של אדם חושב.

הפגנות רגילות גם לא יעזרו. אם הפגנות ענקיות נגד להעיף אנשים מהבתים שלהם (התנתקות) לא עזרו אז על איזה מס מסכן אתה חושב שזה יזיז להם?

עשינו טעות שבחרנו את המנהיגים שלנו ועכשיו אנחנו משלמים על זה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לא בחרנו בהם.

הרוב בחר בשמאל אבל הימין הצליח להרכיב קואליציה.

כל עוד הפוליטיקה מתנהלת בעסקאות כאלו של תן וקח, ומכניסים גורמים מזיקים (חרדים וליברמן) לממשלה, אין מישהו שבאמת יתעסק בנושאים שמעניינים את הציבור.

הסיכויים שלי למות בתאונת דרכים גדולים בהרבה מהסיכויים שלי להיות בפיגוע, אז זה מעניין יותר.

כנ"ל לגבי המיסים.

הממשלה רוצה שנחשוב שמה שהם חושבים שחשוב, הוא באמת חשוב. כולנו יודעים שהרוב בולשיט אחד גדול ואני בספק אם יש עדיין הרבה אנשים שמאמינים לממשלה.

פורסם
צודק, המס בארץ לא מהנמוכים בעולם, אבל הוא בשורה אחת עם כל מדינות אירופה

מי שמתעניין היכן אנחנו בעולם מוזמן להסתכל פה עמ' 63, מחקר משנת 2009 על מיסוי ומחירי הדלק בעולם.

אומנם ישראל נמצאת על פי המחקר ב"איזור 4" כלומר אזור-ממשלה-שוחטת-במיסים, אבל מבט קצר באיזה מדינות נמצאות מעלינו ואיזה מתחתינו מלמד שהמצב באירופה דומה מאוד לשלנו וברוב המקרים גרוע יותר.

אבל להם, למזלם, יש ציבור שמוכן לקום ולהלחם נגד הגזירות, אצלנו בעיקר נהנים לבכות

מה כוח הקניה של האירופאים מול הישראלים? אתה יודע שבבריטניה השכר הממוצע הוא פי 2 מפה? 16,000 שח

פורסם

אם יש לי חנות-

ואני מוכר מוצר X ב4 שקלים ליחידה, וכולם קונים. ואני מעלה את המחיר ל5 שקלים, וכולם ממשיכים לקנות. ואני מעלה את המחיר שוב, ל6 וחצי שקלים הפעם, ושוב- כולם ממשיכים לקנות. ואז אני מעלה ל7 שקל ליחידה, ואותו דבר- כולם ממשיכים לקנות... אז למה שאני, בתור מוכר / בעל עסק / בעל מוצר יחודי, לא ימשיך להעלות את המחיר ולהמשיך להרויח יותר על אותו מוצר שמכרתי בהתחלה ב4 שקלים?

אנשים ממשיכים לקנות, למה לא להמשיך להעלות ולהרויח עוד?

זה בקצרה הסיפור של עם ישראל ומחירי והדלק.

מעבר לזה בנימה האישית,

אפשר לראות בשרשור הזה את המצב העגום שלנו- שרשור על דבר קריטי כזה ועוד בפורום כזה, מכיל בתוכו 85% בדיחות קרש במקום תגובות ענייניות.

בשרשור השני של החוסר הגעה להפגנה- התירוצים חוגגים.

יש שורה תחתונה, והיא שאף אחד לא מוכן להפסיד יום עבודה, או לימודים, או חס וחלילה לצאת מהבועה שהוא חי בה ליום אחד כדי להגיד חאלס- זה מספיק... כי זה פשוט לא מזיז לו.

עלו המחירים?... נקטר קצת באינטרנט, ונמשיך לקנות כמו ישראלי טוב.

העם הזה חי בבועה, בכל תחום ולא רק בתחום הכלכלי. המדינה הזאת הופכת בקצב מסחרר למדינה לעשירים בלבד, ולאף אחד מאיתנו זה לא מפריע.

זה מתחיל ונגמר אך ורק בציבור שסותם את הפה ומשלים עם כל סטירה שההנהגה מנחיתה עליו, וזה לא ייפסק כי אנחנו כאלה.

מי שנוסע עם רכב מהעבודה בכלל עדיף שיסתום את הפה מאשר יגיב כאן בנושא כזה, במקום לכתוב "לא אכפת לי". כשתמצא את עצמך בלי עבודה ותצטרך לשלם 11 ש"ח על ליטר, אתה תהיה מוכן לעבוד בכל משכורת תמורת רכב מהעבודה, כמו הרבה עבדי ליסינג שחיים היום ממשכורת בדיחה רק בשביל הרכב מהעבודה.

בקיצור... מגעיל. פשוט מגעיל.

פורסם

"הפגנות רגילות גם לא יעזרו. אם הפגנות ענקיות נגד להעיף אנשים מהבתים שלהם (התנתקות) לא עזרו אז על איזה מס מסכן אתה חושב שזה יזיז להם?

עשינו טעות שבחרנו את המנהיגים שלנו ועכשיו אנחנו משלמים על זה"

ביבי הרבה הרבה יותר לחיץ משרון שהיה ידוע בכינוי בולדוזר.

אני מודה הצבעתי לביבי ומתחרט על זה בכל פעם שאני מתדלק משלם חשמל מים ארנונה וכל דבר אחר שעלה.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

יש אופציה לרוב האנשים שאף אחד לא מדבר עליה והיא להקטין הוצאות, יש לי קבוצה של 4 חברים מנצרת שעובדים בחיפה, בצשכורת יפה, החזירו את הליסינג ומגיעים בקאר פול לחיפה, 3 שכנים מחיפה שעובדים בהרצליה ומאסו ברכבת עושים קאר פול, להפגין לא עוזר, והמצב רחוק שנות אור ממדינות כמו טוניס בשביל לחולל הפגנות אלימות והפרות סדר, אז לוותר קצת על הנוחות בבחירת השעה ולהידבק ללו"ז ואפשר להקטין הוצאות אפילו מלפני ההעלאה.

הממשלה מעלה מיסים כי היא צריכה, ביבי נתניהו לא שונא את הציבור ולא עושה את זה ממניעים סדיסטיים, זאת הדרך הכי פחות כואבת לעמוד בהוצאות, תפקיד כל אחד להחליט על מה להוציא את כספו והאן הוא רוצה להשתתף במס הזה, אם הרבה יחליטו שלא מתאים להם, הממשלה תתחיל לחפש פתאונות אחרים, ואולי להקטין בעצמה הוצאות לשם שינוי.

פורסם

אני באופן אישי בשלילה, אם לא הייתי בשלילה מאמין שהייתי מגיע להפגנה.

כשאנשים באמת רוצים לעשות הפגנה, צריך לעשות את זה בצורה קצת יותר מוחצנת כמו למשל:

כל אותם 100 האנשים שבאו להפגין,בואו ניפגש,אני מוכן לשים מכספי 500-1000 שקל על מנת להדפיס פלאיירים,שלטים וכו' על מנת להעלות את המודעות וכשתסתיים לי השלילה בעוד חודש וחצי אני מוכן גם לבחור נקודה בארץ ולנסוע ולפזר אותם שם, או לחלופין לשלם לאנשים שיחלקו אותם בצמתים.

תסכימו איתי שאם על הפלאיירים האלה יהיה רשום תאריך ושעה שתצא הפגנה לכיוון מסויים, אני מבטיח לכם שתהיה היענות של יותר מ100 רכבים וזה גם יעלה לתקשורת דבר כזה.

אם מישהו רציני אני מוכן להיפגש איתכם,לשים כסף,שכל אחד ישים כסף ולהרים איזשהו מהלך.

אני מבטיח לכם שיגיעו הרבה יותר מ100 רכבים.

אפשר גם לפנות לאיזו תחנת רדיו שתדבר על זה וכו'.

כל העניין הוא תקציב וזהו.

פורסם
לא בחרנו בהם.

הרוב בחר בשמאל אבל הימין הצליח להרכיב קואליציה.

כל עוד הפוליטיקה מתנהלת בעסקאות כאלו של תן וקח, ומכניסים גורמים מזיקים (חרדים וליברמן) לממשלה, אין מישהו שבאמת יתעסק בנושאים שמעניינים את הציבור.

הסיכויים שלי למות בתאונת דרכים גדולים בהרבה מהסיכויים שלי להיות בפיגוע, אז זה מעניין יותר.

כנ"ל לגבי המיסים.

הממשלה רוצה שנחשוב שמה שהם חושבים שחשוב, הוא באמת חשוב. כולנו יודעים שהרוב בולשיט אחד גדול ואני בספק אם יש עדיין הרבה אנשים שמאמינים לממשלה.

אני חייב להגיד שאני מסכים לגמרי...

כרגיל, לקראת הבחירות יתחילו לשטוף את השכל, ואולי גם יארגנו מלחמה קטנה על הדרך, על כמה המצב הבטחוני שלנו גרוע, הכול בשביל שנשכח את עליית מחירי המים,דלק,סיגריות והמיסים ונחשוב עד כמה הממשלה שלנו טובה.

פורסם

אני מודה הצבעתי לביבי ומתחרט על זה בכל פעם שאני מתדלק משלם חשמל מים ארנונה וכל דבר אחר שעלה.

עוד הפעם ביבי? מה הקשר? ראשי ממשלה אחרים לא העלו מיסים? מספיק עם השטויות. אף אחד לא מעלה מיסים מתוך רצון להתעלל בעם. אנשי מקצוע מבריקים בתחומם מגישים נתונים ועל סמך הנתונים מתקבלות החלטות. אם המדינה צריכה לעלות מיסים על הדלק כדי לשמור על יציבות כלכלית זה מה שיקרה לא משנה כמה תפגינו. בצרפת התפרעו והפגינו נגד עלייה בגיל הפרישה. אז הפגינו. הממשלה הבינה שאין ברירה וחייבים לעלות את גיל הפרישה.

פורסם
דווקא יכול להיות משעשע.

דווקא מזעזע. יהיו פקקים של רכבים שנוסעים 80 במקום 100 בכביש המהיר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...