Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5656 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ישתף אותנו כבודו בניסיונו עם חלקים רוטטים בכלים ממונעים.

כדי לספק את תאוותך לגבי ניסיוני, הייתי חלק מצוות טכני במירוצי קארטינג ונלווה לקבוצת מירוצים בתחום אחר במשך כמה שנים.

נראה לי שמעולם לא חזית בחלק שנפתח בגלל אבטחה לא מספקת (שעלותה אפסית). אני כן ומכאן ההמלצה.

נתחיל מזה שהניסיון שלך לא כ"כ מעניין אותי

והאמת שיש לי קצת ניסיון,ברכב שלי יש טורבו GT2876 וצנרת בקוטר 3'

שגורמת להמון ויברציות באוטו,עם הויברציות וחום של מעל 900 מעלות בסעפת פליטה ובדאון פייפ וסלד"ים שמגיעים ל7.5K

אף פעם לא הישתחררו לי אומים שמחברים את הדאון פייפ לבית פליטה של הטורבו

ונחש מה ? לא הישתמשתי בלוקטייט ולא נעליים.

אז מהניסיון שלי,קשה לי להאמין שהמשאבת בוקר טוב תיפתח בגלל שהוא לא שם לוקטייט או אני לא יודע מה עוד זרקתם פה

ודרך אגב,לא מדובר פה על משהו שקשור לקרטינג אז ככה שכל הידע הטכני שלך במירוצי קרטינג לא ממש גורם לך להיות יותר מבין

ועדיף שלא היית מזכיר את זה כי זה רק פוגע במוניטין שלך

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תרשה לי לחייך להערותיך החינוכיות. השכלתי.

אין לך ניסיון.

אין דינה של המערכת שלך שווה לדינה של מערכת אחרת.

אצלך באמת אי אפשר לשים ניילוק (אתה בכלל יודע מה זה?). אצלך מומנט הסגירה שונה. אצלך ה"דו-מתכת" (מכיר את המושג?), בטמפרטורות עליהן אתה מדבר, עשוייה אולי למנוע פתיחה של האום. ובכל מקרה - זה שאותך לא מעניינת האפשרות הקלושה של פתיחת ההברגות, לא אומר שמותר לך להמליץ לאחר שלא לאבטח את עבודתו.

זה שאתה לא רואה קשר בין אבטחת חלקי קארט ורכבי מירוץ אחרים(שנבדקים בין מקצים תחרותיים) לאבטחת חלק ברכב (שלא נבדק באופן תדיר) מעיד משהו גם כן.

לגבי המוניטין שלי - תודה על הדאגה. אין צורך.

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם

זה ששמת אפוקסי רק עשה מהבורג+שייבה+אום שלך מה שהם היו מקודם, ניט.

אני לא רואה את התמונות, רק איקסים, אך גם לוקטייט 222 אינו שמיש בהברגות כמו שיש רכב, אלא לזיווד אלקטרוני. בטח שלא "שרלוק".

סה"כ אום אבטחה עצמית, עדיף לא ניילוק (במידה ומדובר על סביבת טמפ' מנוע).

משכנתא זה קל

פורסם

למה לריב אנשים?

אז נהיה לי שוב ברגים כמו ניטים איפה בדיוק הבעיה? יותר טוב מבחינתי ככה המשאבה לא תפתח ולא יברח לי משם אוויר.

כל עוד היא נשארת שקטה אני מבסוט :)

בכל אופן השרשור הזה תרם לי עוד מידע שלא לקחתי בחשבון שהברגה יכולה להפתח, אממה המשאבה יושבת על תושבת שיש לה כמו בולמי זעזועים אז ככה שלא נראה לי שהמשאבה סופגת את הרעידות.

פורסם

כל בולם זעזועים יש טווח שהוא מגביר את הרעידות ולאו דווקא משכך.

(ואנחנו לא רבים, זה המקום היחידי שאנחנו יכולים לדבר על אומים).

משכנתא זה קל

פורסם

או.קיי. מרק, לא הייתי ממש מיודע לזה, האמת שלמדתי את האיבטוח בצ'רלוק על בירכי אבא (תרתי משמע!) לפני כ 30+ שנים כשהינו מטפלים בהתחלה בקטנוע שלו ולאחר מכן בסוסיתא:wink:. אני יודע שהיום ישנם חומרים מתקדמים יותר אך אין לי ידע עמוק מספיק בהם ולכן אני משתמש בשמות ג'נרים כגון "לוקטייט" כדי להעביר את הרעיון, פותח השירשור היה אמור להעזר במוכר בחנות החלפים כדי לבחור בחומר האופטימלי.

• תוכן חדש...