Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5656 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היתרון של ניטים (חוץ מהמחיר ומהירות ההרכבה) הוא שאינם מתפרקים. אצלך, בחיבור ברגים למשאבה רוטטת/מזמזמת מומלץ להשתמש בשייבות ננעלות (קפיציות) או לפחות לתת טיפה של "צ'רלוק" (דבק מסוים לרכבים) בין האום לבורג.

פורסם

אהם... אם יפתחו האומים אז חצי משאבה תתחיל לטייל לך בתא המנוע אם המזל מזלך לחנות באותו רגע או תיפול לכביש אם אתה בנסיעה.

עזוב, שים במיידי מספר טיפות של אפוקסי מהיר בין הבורג לאום, אגב זאת עבודה של בערך חצי דקה לא משהו רציני.:lol:

פורסם

חיים תודה על הדאגה

המשאבה מחוברת עם 6 ברגים , וגם יש 3 תופסנים כך שגם אם הברגים יתחילו להפתח היא לא תפתח לשניים.

נראה לי שאתה סתם נסחף ידידי.

ואל תדאג אני כל יום בודק את הרכב :)

פורסם
לפי התמונה שבה רואים את האום, רואים שזהו אינו אום ניילוק.

אני לא חושב שיש צורך באום ניילוק, האום הרגיל מספיק.

נכון. חששתי שמא השתמש בניילוק והתקין אותו הפוך. לדעתי ברטט של אביזר שכזה כן ראויה נעילה. וככל הנראה יש תמיכה לדעתי:

היתרון של ניטים (חוץ מהמחיר ומהירות ההרכבה) הוא שאינם מתפרקים. אצלך, בחיבור ברגים למשאבה רוטטת/מזמזמת מומלץ להשתמש בשייבות ננעלות (קפיציות) או לפחות לתת טיפה של "צ'רלוק" (דבק מסוים לרכבים) בין האום לבורג.

או שימוש באום ניילוק.

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם
טוב שלא הצעתם לו לשים מנעול רב בריח.

באמת שאין סיבה להיסחף,המשאבה נעולה מעל ומעבר

ושום דבר לא "יטייל" בתא מנוע.

ישתף אותנו כבודו בניסיונו עם חלקים רוטטים בכלים ממונעים.

כדי לספק את תאוותך לגבי ניסיוני, הייתי חלק מצוות טכני במירוצי קארטינג ונלווה לקבוצת מירוצים בתחום אחר במשך כמה שנים.

נראה לי שמעולם לא חזית בחלק שנפתח בגלל אבטחה לא מספקת (שעלותה אפסית). אני כן ומכאן ההמלצה.

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם
טוב שלא הצעתם לו לשים מנעול רב בריח.

באמת שאין סיבה להיסחף,המשאבה נעולה מעל ומעבר

ושום דבר לא "יטייל" בתא מנוע.

אף אחד לא הציע לו לשים מנעול רב בריח/ריתוך לייזר/משהו אחר. לטעמי, שתי דקות עבודה נוספות באיבטוח האומים עם צ'רלוק/לוקטייט/אפוקסי מהיר זניחות לעומת הסיכון שמשהו יתפרק (ויקחו פחות זמן מאשר סה"כ ההגבות בשירשור זה)

פורסם

זה לא דבק/נוזל מתאים לאבטחת ברגים/אומים.קיימים נוזלים מיוחדים לשם אבטחת אומים כגון:

לוקטייט 242/222/272...בחירת סוג הנוזל נעשת בהתאם לקוטר הבורג ורמת האבטחה הנדרשת כלומר, שימוש בדבק או נוזל לא מתאים עלול לגרום לבעיה בזמן ניסיון לפתיחת הבורג ולפעמים גם בעזרת פטיש אוויר לא תצליח לפתוח את הבורג.

לכן אני אישית לא ממליץ להשתמש בדבקים כמו אפוקסי/דבק מהיר.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...