Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5645 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב כאחד ששומע מוזיקה מושבע באוטו בכל נסיעה בווליום, מוזיקה אלקטרונית, האוס קלאב וכו'

אני רוצה לקנות מערכת לאוטו שלי, אני רוצה לקנות מערכת שכוללת הכל.

חשובה לי מאוד האיכות, סאב חזק מאוד שיורגש מאוד רמקולים חדיים כל האפשר

אני חושב שבסכום הזה אפשר לסדר משהו ברמה.

אשמח אם תביאו לי מוצרים מומלצים לתקציב הזה

ואשמח לחוות דעת על המגבר הזה

http://www.grease.co.il/index.php?action=product&productid=647&PHPSESSID=fe480bb611b34e569feb88e57e8e40a7

יש אותו לאחי והוא לא משתמש בו כמה הוא שווה ? והאם הוא יגביר לי טוב?

אני כרגע ממש לפני רכישת אוטו

כנראה זה יהיה I30 או מאזדה 3 (הבעיה בהם שאי אפשר לשים רדיו) או פונטו גרנדה ששם אין את בעיה של הרדיו.

איך האיכות של הרדיו המובנה שלהם ?

פורסם

אהלן,

האיכות של הרדיו המובנה נמוכה מאוד.

ללא אפשרויות של כיוון וכדי לחבר מגבר תצטרך להשתמש במגבירי מתח ומפצלים, דבר שיוריד מהאיכות עוד יותר.

אז קיימים היום מתאמים לר"ד במקום הר"ד המובנה.

זאת לא בעיה, במיוחד במאזדה 3, לגבי היונדאי תצטרך לבדוק, אני מאמין שקיים וגם אם לא תמיד אפשרי עם טיפת רצון.

אז לגבי המגבר: תציין דגם ספציפי מכיוון שעולה העמוד הראשי של האתר והוא לא מפנה ישיירות למגבר.

לגבי ההתקנה: לא לזלזל בהתקנה ורצוי מאוד מאוד להתקין איטום בדלתות הרכב והבגאג'.

המלצות שלי:

סט קדמי: אני יכול להמליץ על Hertz MLk165

סט מדהים, 2 way.

סאב: Image Dynmics IDQ מחיר בסביבות 1200-1300.

פאנצ'י, מדוייק ובקיצור - סאב מצויין !.

לגבי השאר אני יתן לשאר חברי הפורום, אני מתמצא בזה פחות.

בהצלחה :)

פורסם

גם פוקל מהסדרות הגבוהות יתאים.

סטאפ נחמד לפי דעתי:

מנחת:אודיסון או ג'נסיס.

מגבר:סלסטרה FA2150x.

מונו:עוד FA2150x או סאנדאון 1000.

קומפוננט:הייבריד אודיו קלארוס.

סאב:אולטימו SC

הכל ביחד 7K ש''ח.

את שאר התקציב תוציא על התקנה מקצועית ובידוד.

בשיפוצים...

פורסם

התקנה מקצועית ובידוד יעלו מעל 2500 ש"ח ככה שזה עובר את התקציב שלו.

לגבי הMLK165, בשירים כגון האוסים ואלקטרוני הם מדהימים.

Got To love It

פורסם
אהלן,

האיכות של הרדיו המובנה נמוכה מאוד.

ללא אפשרויות של כיוון וכדי לחבר מגבר תצטרך להשתמש במגבירי מתח ומפצלים, דבר שיוריד מהאיכות עוד יותר.

אז קיימים היום מתאמים לר"ד במקום הר"ד המובנה.

זאת לא בעיה, במיוחד במאזדה 3, לגבי היונדאי תצטרך לבדוק, אני מאמין שקיים וגם אם לא תמיד אפשרי עם טיפת רצון.

אז לגבי המגבר: תציין דגם ספציפי מכיוון שעולה העמוד הראשי של האתר והוא לא מפנה ישיירות למגבר.

לגבי ההתקנה: לא לזלזל בהתקנה ורצוי מאוד מאוד להתקין איטום בדלתות הרכב והבגאג'.

המלצות שלי:

סט קדמי: אני יכול להמליץ על Hertz MLk165

סט מדהים, 2 way.

סאב: Image Dynmics IDQ מחיר בסביבות 1200-1300.

פאנצ'י, מדוייק ובקיצור - סאב מצויין !.

לגבי השאר אני יתן לשאר חברי הפורום, אני מתמצא בזה פחות.

בהצלחה :)

אוקי תודה לך בקשר למגבר אז הוא KX200/4 KICKER

1174463850.jpg

ותודה לכולם

פורסם

לפני שאתה קופץ לשמות- תעשה לעצמך סדר לגבי מה אתה צריך וכמה אתה הולך לשים על כל דבר.

בידוד אקוסטי זה עניין נחוץ וחיוני בסדר גודל של מערכת כזו. התקנה טובה עם כבלים טובים זה מאסט. שני אלו כבר ינקו 2000-2200 שקל מהתקציב שלך.

סט קדמי- אני לא יודע אם אתה באמת רוצה חד ככל האפשר. סט צריך להיות נעים לאוזן, יש חד נעים ויש חד צורם, תדע להבדיל ביניהם. רצוי להשקיע ברמקולים ברמה גבוהה, פנה לעניין 2000-3000 ש"ח.

סאב- סאב חזק מאוד שיורגש מאוד זו הגדרה כללית, יש הרבה סאבים חזקים, לדוגמא האבוק, W7, IDMAX אולטימו GZRW ועוד. ההבדלים ביניהם מאוד גדולים ולכל אחד אופי סאונד אחר, חלקים מדוייקים יותר מהאחרים, יורדים נמוך יותר מהאחרים, טונאלים יותר, חזקים יותר וכו'. יכול לעלות מ- 1500-2000 ועד 4000 ש"ח.

הגברה- מגבר 2 ערוצים חזק לסט הקדמי, או 4 ערוצים שיאפשר לך הגברה אקטיבית ביום מן הימים (או לחילופין הוספה של סט רמקולים נוסף, אם תחליט, מכל סיבה שהיא, שחסר לך סאונד מאחורה, אני אישית לא בעד). בנוסף, מגבר מונובלוק חזק יירכש בהתאם לסאב שתבחר. בסביבות ה- 1500-2500 ש"ח.

ר"ד- אתה יכול לרכוש מתאפ פלסטיק ור"ד, מנחת שמחבר בין המגברים לר"ד המובנה, פרוססור שמשמש גם כמעבד סאונד וגם כמנחת, זה תלוי במה אתה רוצה יותר. מנחת יכלה בסביבות ה- 500 ש"ח, אופציה של פרוססור תוציא אותך בנזק של 3000 ש"ח, ור"ד עם מתאם- אני משער שבסביבות ה- 1500 למתאם ור"ד ברמה טובה יחסית.

הקיקר שהצגת פה הוא מגבר די חלש, ולא כ"כ עולה בקנה אחד עם מערכת ב- 8-10 אלף שקל.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תוכן חדש...