Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5621 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הגיע הזמן להריץ חיפוש :-D

אני אתן לך רמז - תחפש שרשיר שאני פתחתי - אם אני לא טועה קוראים לו RR ותאימות למערכות הפעלה - תתחיל מהסוף אחורה עד שתראה את זה.

תחפש שרשיר שDANNYG פתח על TRUERTA

מעבר לכך אם יש לך אייפון פרוץ - אז אחרי שתקרא קצת חומר, דבר איתי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני פולני - הרגישות כלפי עצמי היא מחוץ לטבלאות, הרגישות שלי לסביבה - לא קיימת :-P

אני באמת לא זוכר כי הtureRTA שהשתמשתי בו היה על הלפטופ הישן שלי שהתפחם לו המעבד אחרי שגיליתי שהוא לא מסוגל לייצר מספיק תעבורה בכדי להקריס את המעבדה בעבודה :-D:-D:-D

ולכן אני היום עם לפטופ חדש ובלי הRTA הספציפי הזה אבל עם אייפון :twisted::twisted::twisted:

ואני משתמש בpocket rta וב rta לאייפון ואני לא יודע למה ואיך הם מכויילים אבל אני רק יכול לאמר מנסיון שהוא מדוייק - מדוייק מאוד. בשליש אוקטבה - הוא פוגע בול.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ואני משתמש בpocket rta וב rta לאייפון ואני לא יודע למה ואיך הם מכויילים אבל אני רק יכול לאמר מנסיון שהוא מדוייק - מדוייק מאוד. בשליש אוקטבה - הוא פוגע בול.

אני לא מבין איך זה הפשרי עם המיקרופון הקטן של הייפון. הPOCKET RTA נותן לך אחד לאחד כמו RTA המיתי?

Hu: Pioneer 9800 BT Comp:

DLS-UR36i

SubWoofers: Double Eartquake SubZero 2000RMS

פורסם

בשביל שליש אוקטבה הוא פוגע בול בתדרים הבעייתיים.

אותו דבר עם מיקרופון של מד DB של רדיושאק שהוא בעצם מיקרופון גנרי של פנסוניק.

אני לא מדבר על תחום הבאס הנמוך - שם לדעתי הוא מפספס ומראה מריחה גדולה מידי - בשביל זה צריך מד SPL טוב

אבל בשביל שליש אוקטבה לא נראה שצריך יותר מזה. אני מדבר על תחום המידבאס ומעלה.

ECM800 של ברינגר לדעתי זו הגזמה מטורפת למדידות מהסוג הזה.

בוא נאמר שבכדי לזהות פיקים וצרימות באזור ה400-500 הרץ וה1K וה2.5-3.5K וגם 8K ו12K הוא עושה עבודה מצויינת - האייפון והTRUERTA

Pioneer TS-X150

פורסם

אלכס - לא יודע לגבי התוכנות של אנדרואיד אני יודע לגבי הRTA שיש לי באייפון והוא בדיוק אותו הדבר כמו הטרו RTA מבחינת פונקציונאליות ויעילות.

Pioneer TS-X150

פורסם

לפי מה שראיתי פה בפרורום אחרי שעשיתי חיפוש דווקא אנשים לא כול כך היו מרוצים מהשימוש באימפרינט, הם טענו שזה הוריד מאיכות השמע.

מה נותן לי האימפרינט חוץ משזה קובע אקולייזר בהתאם לרעשים בסביבה של המיקרופון?

וכמה זה עולה בארץ? ואם זה באמת שווה את הכסף?

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

עד עכשיו הפרוססור היחידי שמצליח לעשות כוון אוטומטי שיוצא טוב - לפי מה שאני רואה - זה רק הMS-8 של JBL והסיבה לזה שמתבצע שם שימוש בעזרת שני מיקרופונים שמורכבים על אוזניות וזה מדמה ממש את הראש של המאזין.

האימפרינט - עוד לא שמעתי על אחד מחברי הפורום שיצא מהמוצר הזה מרוצה.

אולי בשביל המאזין הממוצע זה יעשה שיפור - בשביל "אודיופיל" שיודע לשים לב לפרטים הטכניים של המערכת - זה לא זה.

Pioneer TS-X150

פורסם

אם אתה מחפש פתרון טוב במחיר טוב

אז הייתי ממליץ לך לקנות מיד שניה פרוססור H701 {איציק מנהל הפורום מוכר אחד}.

הוא מגיע עם אקולייזר 7BAND פרמטרי ו-31BAND גרפי

כדי לשלוט על הפרוססור אתה גם צריך את השלט שלו C701

בנוסף ניתן לחבר לו מיקרופון לכיוון אוטומטי KTX-H100

• תוכן חדש...