Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5638 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רמקולים 6X9 Infinity REF9633I

רדיו דיסק SONY MEX-BT3600U

סאב Kicker S12L7

מגבר Infinity REF475A

קומפוננט Cerwin-Vega VMAG 6502

מה דעתכם על השילוב של כל אלה ביחד? ובנפרד?

האם אני צריך עוד מגבר? ואם כן, אז איזה אתה ממליצים לתרכובת הזאת?

ראיתי שאנשים מדברים על פיוזים של A, לא יודע בדיוק מה זה אומר, איזה פיוז לדעתכם אני צריך?

אני רוצה רק להגיד שאני לא מבין כל כך גדול, בחרתי את המרכיבים לפי איך שנראה לי, אשמח לשמוע כל מה שעולה לכם בראש.

פורסם

רמקולים 6X9 Infinity REF9633I לא שמעתי אותם. אגב, למה אתה צריך רמקולים אחוריים?

רדיו דיסק SONY MEX-BT3600U עושים דברים לא רעים, צריך לבדוק תמורה/מחיר.

סאב Kicker S12L7 מכונת רעש ששואבת אנרגיה. שמעת אותו שהחלטת שהוא מתאים לך?

מגבר Infinity REF475A נחמד מאד. לא יספיק לסאב.

קומפוננט Cerwin-Vega VMAG 6502 לא שמעתי, אם שמעת ואהבת אחלה. אם לא, כנראה שיש אופציות טובות יותר.

הערותיי באדום.

בכמה הכל יצא לך?

מתחדשת*

פורסם

רומק צודק בקשר ל קיקר , זה סאב שדורך הגברה בריאה,

שמעתי אותו על היפוניקס 1000RMS ב 1 אום ונשמע חזק מאוד במיוחד בתיבה פתוחה 90 ליטר אם פורט

על מגבר רגיל 4 ערוצים חזק זה לא מחזיק אפילו בגישור

HU-kdc 6047 kenwood , Morel 3way , AMP-Kicker zx650.4 ,MONO-AUDISON LRX 1.1K Sub- ROCKFORD-P3122D

פורסם

בקשר לסאב, לא שמעתי אותו ואני גם לא מחפש סאב מפציץ שישמעו אותו באילת כשאני נמצא בתל אביב. אני רוצה סאב שיעבוד טוב עם המגבר שרשמתי, שיוציא צליל נמוך נקי. אני מדגיש, אני לא צריך את העוצמה של הסאב. אני מחפש צלילים נמוכים ונקיים. לגבי המחיר, הכל עולה לי קצת פחות מ5,000. לגבי הרמקולים האחוריים- לא צריך? בעקרון האוטו שלי ״ריק״ אין בו שום דבר נורמלי שקשור לסאונד. לדעתכם מספיק קומפוננט בלבד? בקיצור אני צריך המלצה לסאב

פורסם

במחיר שהגעתי לא הכללתי התקנה, מכיוון שיש לי אפשרות להשיג אותה בחינם. אבל עדיין אני לא יודע אם אני אלך על האפשרות הזאת, אני לא הכי אוהב את העבודה שלו, הוא משאיר צמות מכוערות.

שולל קניה של משומש? אני חושב שכן.

מה לגבי הסאבוופר? איזה סאב יעבוד לדעתך כמו שצריך עם המגבר שרשמתי? ויתן לי את הצליל שאני רוצה - נמוך ונקי

• תוכן חדש...