Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5641 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה קורה? אני מודה שאני הולך לשאול 3 שאלות מטופשות אבל ככה זה שאין הרבה ידע בנושא רכבים ובמיוחד במוסך.

עד כה שהיה לי בעיה ברכב הייתי ניגש למוסך ומעביר את האשראי בלי יותר מדי שאלות.

1. האם כשניגשים למוסך להחלפת חלק ניתן לדרוש את החלק מתוצרת חברה מסוימת? הכוונה למשל, אם אני צריך להחליף בולמים לרכב , האם אני יכול לדרוש בולמי מונרו? איך אפשר לדעת שהמוסך באמת מרכיב חלפים לפי בקשתי ולא מחליף חלף מתוצרת חברה שיש לו במלאי?

2. אני מעונין לעשות טיפול ברכב מאזדה 3 2006 טיפול 120 אלף. אני רוצה להשתמש בחלפים מקוריים בלבד. האם במרכזי זה יעלה יותר מבמורשה רגיל?

3.למה בחלק מהפורום ניתקלתי בתגובות אנטי למוסכים מרכזיים שהם יקרים? הרי הם מתעסקים בחלפים מקוריים. לעומתם מורשה מתעסקים עם חלפים תחלפיים וגם לא מבצעים טיפול בדיוק לפי הספר. אז טיפול במרכזי או במורשה רגיל?

תודה

גם בתקופות הכי קשות, את שמך צועק ברחובות...

פורסם

1. אם אתה יודע מה אתה מחפש בדיוק לרכבך - אתה יכול לדרוש זאת מהמוסך (חלקים של יצרן מסויים).

2. צריך לבדוק ולשאול בכמה מוסכים (לבקש הצעת מחיר מסודרת עם פירוט החלפים אותם אתה דורש).

3. מוסכים מרכזיים מציעים ללקוחות כל מיני "צ'ופרים" , כגון - בורקסים,שתיה חמה, אינטרנט. מישהו צריך לממן את זה, לא?

(וגם אולי, בגלל שהם "מרכזיים" הם מרשים לעצמם מחיר יותר יקר, מ"סתם" מוסך).

פתרון ל-3 : בקש המלצה למוסך (יבואן / לא של היבואן) שניתן לסמוך עליו (ואין הוא בהכרח מוסך מרכזי).

alfa 156 2.5.

פורסם

מאזדה 3 זה אוטו נפוץ, והרבה מוסכים מתעסקים איתו.

ההבדל בין המוסכים, שבמרכזי אתה תשלם פי 2 או 3 על אותה עבודה מאשר במוסך רגיל.

אני מדבר על טיפולים תקופתיים, ולא תקלות שצריך לחבר סורק או דברים כאלה.

פורסם

מוסך מרכזי בניר צבי ישים אך ורק רכיבים מקוריים.

מוסך מסודר, נקי, מקצועי וכו'.

אבל זול הוא לא. הוא גם לא יקר בצורה חריגה. מחיר עובדה שם כמו בכל המוסכים.

יש מוסכים מורשים של מאזדה של יהיו מוכנים לשים רכיבים "חליפיים" או/ו רכיבים שאתה מביא להם.

אף אחד לא אוהב את זה גם בגלל שהם מפסידים רווח וגם בגלל אחריות.

לא מבין מה כולם רצים לשים מונרו - הם לא מי יודע מה זולים, אצל 2 חברים שהתקינו זה שינה גובה בצורה לא ממש אופטימלית.

אז למה להתעסק איתם?

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

• תוכן חדש...