Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה על כיוונים מסויימים בפיוניר 4050

liorwohl
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5299 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום, יש לי פיוניר 4050ub, מגבר 4 ערוצים, סאב וקומפוננט 2 חלקים פסיבי.

אין הרבה מה לכוון שמה אבל יש 3 מסכים שממש לא ברור לי מה הם אומרים בכלל ולאיזה מספרים אני צריך לשאוף.

צילמתי את המסכים האלה, האם מישהו יודע? אפשר לכוון שמה את המספר שבאמצע המסך ואת האות-מספר-אות שבצד ימין.

מרגישים הבדלים קטנים בסאוונד בכל שינוי אבל הם מאוד קטנים וקשה לי להחליט מה עדיף.

וזה לא הHPF והLPF כי יש את אלה במסכים אחרים.

2. HI.jpg

3. MID.jpg

4. LOW.jpg

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ודרך אגב זה שאר הכיוונים, אני אשמח להערות ועצות :lol:, באס-בוסט וכל הדברים המיותרים מכובים כמובן אז לא צילמתי אותם.

אני יודע שמערכת מכוונים משמיעה, אבל אם יש טעות רצינית או סתם משהו שנראה לא הכי חכם בטח אפשר לראות את זה ככה.

וכפי שאתם רואים למרות שאין שום בידוד באוטו אני חותך את הקומפוננט (alpine spr-17s) על 50 וזה נשמע פשוט מעולה גם בפול ווליום (62, חברים שלי בדקו כשנסעו איתי :roll:) אז יש יתרון (כלשהו) למכוניות הישנות יותר שלא עשו להם דיפונים מפלסטיק.

1. EQ.jpg

2. HI.jpg

3. MID.jpg

4. LOW.jpg

5. SUB.jpg

6. HPF.jpg

7. LPF.jpg

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...