Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איפה מייצרים סאאב?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8560 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בגרמניה לא? או בשבדיה? ממש לא זוכר.. ראיתי את ה9-3 ספורט סדאן בתל אביב איזה אוטו סוף הדרך נידלקתי עליו.. לפי דעתי עדיף על מרצדס וב.מ.וו הכל רק פוזות

פורסם

לדעתי דווקא כן בשבדיה (או שכותבים את זה שוודיה) 8)

ENSURE YOUR BRAIN IS WORKING BEFORE PUT YOUR MOUTH INTO A GEAR

-------------------------------------------------------

מקסים.

פורסם
בגרמניה לא? או בשבדיה? ממש לא זוכר.. ראיתי את ה9-3 ספורט סדאן בתל אביב איזה אוטו סוף הדרך נידלקתי עליו.. לפי דעתי עדיף על מרצדס וב.מ.וו הכל רק פוזות

גאון, פשוט גאון, מגזין "אוטו" ועוד מגזנים בעולם מבזבזים ימים על להשיג את המכוניות הנ"ל כדי לבחון אותן, ועוד כמה ימים כדי לבחון אותן, הכתבים מנהלים ביניהם דיונים/ויכוחים לגבי טיבו של כל רכב ואחרי הרבה מאוד זמן מגיעים למסקנות כאלה ואחרות.

ואז אתה בא, ומספיק לך רק מבט אחד חטוף כדי להחליט שהסאאב טובה יותר מב.מ.וו ומרצדס שתיהן ביחד בריבוע-שורש-חזקה שמינית.

זה חוש שישי או שאתה סתם כתב-על?

Ruff Ryders to the death, ride or die nigga we know the oath

פורסם

גאון, פשוט גאון, מגזין "אוטו" ועוד מגזנים בעולם מבזבזים ימים על להשיג את המכוניות הנ"ל כדי לבחון אותן, ועוד כמה ימים כדי לבחון אותן, הכתבים מנהלים ביניהם דיונים/ויכוחים לגבי טיבו של כל רכב ואחרי הרבה מאוד זמן מגיעים למסקנות כאלה ואחרות.

ואז אתה בא, ומספיק לך רק מבט אחד חטוף כדי להחליט שהסאאב טובה יותר מב.מ.וו ומרצדס שתיהן ביחד בריבוע-שורש-חזקה שמינית.

זה חוש שישי או שאתה סתם כתב-על?

לפי דעתו , ואנחנו עדיין במדינה חופשית.

בדיוק על סמך זה היצרנים בונים מכוניות ,כדי שמי שחושק ברכב זה או אחר יקנה אותו .

אם לא זה ,כולנו היינו תקועים באותה מכונית עם אותם נתונים בצבע לבן - לאנטיס - לא ככה ? (אה , בעצם ,רגע ,אני כבר תקוע בלאנטיס , SHIT... :oops: )

פורסם

חברה מזדה לנטיס 1.6 לבנה אוטו חבל על הזמן !!!!!! עולה כמו סאאב שנת 98.

בפרסומות של סאאב כותבים שהוא מכיל את הטכנולוגיה הסקנדינבית הגבוהה ביותר, ובתאכלס לא ברור למה היבואן מציג אותו כרכב סקנדינבי ולא מזכיר פעם אחת את העובדה שהוא משוודיה ספציפית (שוודיה בארץ זה רק וולבו). לא יודע מוזר, שוודיה זו מדינה בעלת "מוניטין" טוב, אז למה הוא אומר סקנדיביה כל הזמן ? דבר שלא אומר כלום לרוב האנשים?.

מילא נגיד אם נוקיה (פינלנד) היו מתפרסמים כסקנדינבים ואריקסון (שוודיה) כשוודים

אבל פה זה לא ממש ברור כי סאאב היא שוודית ושוודית אמור להיות טוב

יש לי בעיה עם פינלנד שהם רק אומרים מה לא! הם הרי לא מייצרים בעצמם מכוניות, אז מה הקטע להגיד 12654848.jpg יש לכם אלטרנטיבה ?

פורסם

כיוון שאני לא ממש מכיר את הסאאב החדשות ,מלבד במראה ,אני יכול להגיד לך שהן יהיו יותר מיוחדות מהגרמניות ,אם בעיצוב פנים שמזכיר במשהו תא טייס (סאאב היא יצרנית מטוסים במקור ובעיקר) ,ואם בעיצוב חיצוני (פושר למדי לטעמי).

פרטים קצת יותר מורחבים תיאלץ לדלות ממבחני דרכים.

פורסם
כיוון שאני לא ממש מכיר את הסאאב החדשות ,מלבד במראה ,אני יכול להגיד לך שהן יהיו יותר מיוחדות מהגרמניות ,אם בעיצוב פנים שמזכיר במשהו תא טייס (סאאב היא יצרנית מטוסים במקור ובעיקר) ,ואם בעיצוב חיצוני (פושר למדי לטעמי).

פרטים קצת יותר מורחבים תיאלץ לדלות ממבחני דרכים.

האמת שהדבר היחיד בעיצוב פנים של סאאב שמזכיר מטוס זה השלט (הומור נפלא לדעתי - באמת!) של "נא להדק חגורות" שנדלק בתחילת הנסיעה ונכבה אחרי שכל הנוסעים חגורים (כמובן שהוא יודע לא להתיחס לכסא שלא יושבים עליו)...

חוץ מזה עיצוב פנים מאוד מרובע ומשעמם. דווקא מבחוץ, לדעתי, היא נראית טוב, מין משהו מסיבי אבל זורם כזה (לא אלפא 166, אבל לא רע)

וחוץ מזה, מכיוון שכבר עשיתי עליה סיבוב : http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=3256&highlight=%F1%E0%E0%E1

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

• תוכן חדש...