Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סאב מתחמם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5679 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני מספר ימים הרכבתי סאב חדש ברכב עם תיבה של חברת פיונר דגם W308F

1000 וואט 300 אמרס.

עכשיו כיוונתי הכל שומעים חזק יחסית לסאב הקודם אבל שמתי לב למשו מוזר יש את העיגול השחור מפלסטיק באמצע של הסאב שמתי לב שהוא מתחמם עכשיו השאלה אם זה בסדר או שאני נותן לו יותר מדי עוצמה ?

פורסם

אם איזה מגבר אתה מגביר את הסאב?

כמה אום הסאב 2/4 ?

הסאב הראשון שהיה לי זה מבית פיונר וגם הוציא לי רייח שרוף והיתחמם!

תבדוק שהכל מחובר היטב!

בהצלחה

AMP:CERVIN-VEGA HED 500.1 \ V18 1800

SUB: KICKER CVR 12

CD RECEIVERS: Pioneer DEH 5150UB

RMS 75 - 69 cervin-vega

פורסם

מה הקשר לכמה אום הוא?

הוא מחובר בגישור למגבר פולס אודיו BA4400

מה לגבי הסאב שלך קרה לו משו אחרי מספר פעמיים של הריח והתחממות? ריח יש לי בקטנה אז הנמכתי אותו וכבר אין

פורסם

הקשר להתנגדות הוא רלוונטי במידה והסאב היה בחיבור 2 אום על המגבר הנל בגישור שלא אפשרי בפועל כי הסאב הנל מגיע

עם סליל בודד של 4 אום ,אני מהמר על זה שהריח השרוף מגיע מכניסה חזקה לתחום הדיסטורשן של המגבר שלך

כאשר רמקול סופג דיסטורשיין ברמה גבוהה הוא עלול להשרף,זה קרה כיוון שהמגבר שלך בגיין מקסימום

מוציא דיסטורשיין ברמה גבוהה.

פורסם
מה הקשר לכמה אום הוא?

הוא מחובר בגישור למגבר פולס אודיו BA4400

מה לגבי הסאב שלך קרה לו משו אחרי מספר פעמיים של הריח והתחממות? ריח יש לי בקטנה אז הנמכתי אותו וכבר אין

לא ממש קשור - הרי סתם חבריה שואלים אותך שאלות. גם שאלתך לא קשורה, אז אני לא יענה :)

הסאב ישרף מתישהוא בקצב הזה. האמת הוא כבר התחיל להישרף.

רק תזכור, שלסאבים יש נשמה, והיה - בתוך העשן הלבן. כשהעשן הלבן יוצאה מהסאב - הסאב מת.

[under construction]

• תוכן חדש...