Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

וואפר למרצדס SLK

roy_balas
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5304 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום, ברשותי מרצדס SLK 230 קומפרסור שנת 2002.

בנוסף יש ברשותי שני רמקולים של בוס:

woofer, 6.5", 2 ohm

217222

176046

הרמקולים נילקחו ככל הניראה ממרצדס SLK170 שנת 2202 (ככה רשום על המדבקה).

אני יצלם את הרמקולים עם המדבקות יעלה יותר מאוחר בינתיים מצאתי תמונות של רמקול זהה לפי המק"ט שלו.

מישהו יכול לעזור לי כיצד מרכיבים את הרמקולים האלה, איפה הם צריכים להיות מורכבים וכו..

XABM039a.JPGXABM039.JPG

HU alpine d310 & h701 | amp audison vrx2.400 & alpine mrp t-222 | Morel supremo | ArcAudio flatline 12 | amp alpine 12m

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה שהוופרים האלה נלקחו ממרצדס לא אומר בהכרח שהם יתאימו לSLK שלך כי מדובר בשני דגמים שונים של SLK

גדלי הדלתות, הצורה שלהן ומיקומי הרמקולים או לפחות מיקומי החורים להתקנת הרמקולים יכולים להיות שונים.

בנוסף לזה גם הקונקטורים של הרמקולים יכולים להיות שונים.

בגדול הם אמורים להתלבש בדלתות (לא יודע קדמיות או אחוריות - אני מתאר לעצמי שמדובר על הקדמיות) מתחת לדיפונים על הדופן הפנימית של הדלת.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בוקר טוב

עד כמה שאני זוכר אז יש לך מקדימה רמקולים "6.5 ומאחור רמקולים "4

מה הרעיון בלהחליף את הרמקולים לרמקולים ישנים בני 8-9 שנים

אם כבר אתה מחליף אז תחליף לסט קומפוננט טוב

גם כך יש לך אם אני לא טועה טוויטר "1.5 בחלק הקדמי ברכב

קח שקומפוננט טוב וחדשני בהחלט ייתן לך שדרוג משמעותי לסאונד ברכב

יום טוב

דרור

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

התמונות האלה נילקחו ממודעה באייבי, אני משער שהם מתאימים כי יש עליהם מדבקה מקורית של מרצדס גם באנגלית ועוד מדבקה בעברית שרשום עלייה SLK170 שנת 1997 שזה רכב כמו שלי..

חשבתי שצריך ליבנות לרמקולים האלה תיבה או משהו אתה בטוח שזה אמור לבוא בדלתות ?

תודה על התשובה המהירה

HU alpine d310 & h701 | amp audison vrx2.400 & alpine mrp t-222 | Morel supremo | ArcAudio flatline 12 | amp alpine 12m

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא מכיר את הSLK אבל 6.5 אינטש אמורים לבוא בדלתות בדרך כלל...

אני מסכים עם קודמי שאין שום טעם והגיון להתקין רמקולים מקוריים ועוד ישנים - בייחוד ברכב שכזה שרק מזמין את הפינוקים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חשבתי שהם סאב וואפרים מיוחדים לאוטו אבל כניראה שטעיתי אני יילך על זוג קומפוננט טוב.

חוץ מזה יש לי שני סאבים מוגברים מאחורי הכסאות ואת האמת אני ממש לא מרוצה אין מה להשוות ביכלל בין החרא הזה לסאב אמיתי יש אולי רעיון לאיזה סאב טוב ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא כול הדלתות של הSLK אותו דבר זה משתנה בהתאם לשנת הרכב,אני לא יודע איך הדלתות שלך בנויות

תבדוק על הדשבורד אם יש לך מיקום לרמקולים 4 אינצ' או בדלתות

הוופר הזה שייך לדגם שבא עם סט 3WAY קומפוננט במקור כסט קדמי.

וופר 6.5 אף פעם לא בא להחליף סאב.

אם אתה מחפש פתרון פשוט ולהשאר עם המראה המקורי של הרכב

אז מומלץ מגבר 4 ערוצים ,סט קומפוננט וסאב קטן 10 אינצ שיכנס לך בבגז'

עם חיבור ע"י מנחת איכותי למערכת המובנת של הרכב.

אם אתה מחפש שידרוג רציני,אז השמיים הם הגבול.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין לי מערכת מקורית החלפתי אותה, אבל הרמקולים נישארו מקורים ושמתי שתי סאבים מוגברים מאחורי הכסאות...

אני יילך על זוג קומפוננט, מגבר 2 ערוצים ועוד מגבר מונובלוק וכבל אבל הבעיה שלי לשים סאב בבגאז' היא חוסר מקום מספיק הגג שניפתח וניכנס לבגאז' בקושי משאיר לי מקום אבל נימצא כבר פתרון מקורי..

שאלה אחרונה, אם אני שם סאב בבגאז' זה לא יפגע במנגנון של הקבריולנט מבחינת הווברציות ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אז אתה לא מרוצה מהסאבים המוגברים אני מבין,רצוי שתציין דגמים אם אתה יודע של הסאבים ושל המערכת

החדשה שרכשתה ,ישנם פתרונות למיקום מצומצם בבגז' זה לא בעיה הויברציות לא אמורות לפגוע במנגנון הקבריולט

זה גג של מרצדס לא של טאטא.

יש לך כפתרון או סאבים שטוחים או סאב בזוקה או סאב 10\8 אינץ יחיד או זוג בתיבה מותאמת אישית בבניה ע"י נגר.

תבדוק את המיקום שיש לך ברכב ,זה למשל סאב רוקפורד שטוח 12 אינצ שאני מעריך שיכול להתאים:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=746908

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה לא יפגע בכלום

וישנה אפשרות לסאב שטוח עם תיבה שבנויה לרכב ספציפית כדי לאפשר פתיחה וסגירה של הגג

כמו כן אין צורך בקבל עדיף להשתמש במונובלוק דיגיטל

ובמגבר שתי ערוצים לסט קדמי איכותי

מניסיוני ברכבים דומים אפשר לייצר תוצאת סאונד מרשימה ומדהימה גם כשהגג פתוח

המלצות ספציפיות אשמח לתת במסגרת ה"פ

בהצלחה

דרור

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לקודמיך יש שם

יה..גפילטע פיש שכמוך :-D:lol:

דרור

הלו - קצת כבוד

גפילטע עם גזר מלמעלה בשבילך! :-P

פולני פולני אבל את הזוועה הזו אני לא מסוגל לאכול.

Pioneer TS-X150

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...