Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אחזקת קדילאק cts

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5684 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום.

עלה במוחי הרעיון להתפנק ברכב יוקרה משנתון 03-05 של היצרן קאדילק.

אשמח לשמוע על בעיות , מחירי טיפולים, ועצות לאחזקה של רכב כזה.

לשם השוואה, כרגע אני עם פיזו 307 והייתה אצלי כ 3 שנים שלא הרגשתי את הרכב(אגב הפיזו שנת 2004) מבחינת עליות אחזקה חוץ מטיפולים תקופתיים.

אשמח אם תוכלו למלות לי את הבועה החסרה, וכך אוכל להחליט אם אני יכול להרשות לעצמי רכב שכזה.

פורסם
ובכל זאת,אשמח לשמוע את חברי ה]ורום על תקלות אופנייניות לדגם.

אני יודע מחבר שהחזיק אחת כזאת (יבא אותה מארה"ב כשהיתה בת שנה) שהוא אכל ממנה לא מעט מרורים.

בעיות חשמל וחיישנים מסוגים שונים.

הבעיה הגדולה,

שכל תיקון אתה משאיר חתיכת חבילה במוסך.

פורסם

נענה לך בשאלה, תראה לנו אמריקאית אחת משנת 2003 ואילך שה- TCO שלה זול בכמכלול ובכל אחד מהמרכיבים שלו ונאמר לך שהצלחת לעשות קסם.

TCO - עלות אחזקה / בעלות כוללת.

בקיצור, הקדילק שתחט אותך במוסך ואם לא תספיק לכסח אותך שם תקבל את זה בירידת ערך מטורפת ושוק משני שכמעט ולא קיים.

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם
נענה לך בשאלה, תראה לנו אמריקאית אחת משנת 2003 ואילך שה- TCO שלה זול בכמכלול ובכל אחד מהמרכיבים שלו ונאמר לך שהצלחת לעשות קסם.

TCO

יש מספיק אמריקאיות של GM שעובדות יפה מאוד... אימפלות\מאליבו\לה-סייבר\לה-קרוס... כמובן שאם אתה משקלל גם דלק אז זה קצת לא פייר... מי שקונה ומחזיק רכב כזה או שיש לו סיבה טובה (כמו לי אני צריך את ה 6 מקומות ולהחזיק מיני-און זה לא יותר זול ובטח לא יותר כיף...) או שהוא מרשה לעצמו את ההוצאות על דלק, וגם בדלק הכל יחסי אלו לא מפלצות הקרבורטורים עם מנועי V8 של פעם שהיו צורכות בתוך העיר 1 ל 2...

כמובן שמבחינת אמינות ואחזקה הכל יחסי, זה לא פיאט פונטו ואם הולך לך משהו רציני כמו רדיאטור, ציריות והלאה זה בד"כ ייצא יותר יקר מרכב ממוצע, מצד שני אם מטפלים כמו שצריך (וצריך כי שמעתי כבר על מקרים שחסכו במים אדומים וגמרו אטם ראש מנוע... או שלא ידעו במוסך שבאימפלה צריך למלא כמעט 2 גלונים שמן גיר, מילאו רק אחד וכמעט גמרו את הגיר בגלל זה...) אז לא צריכות להיות בעיות עם המכלולים הרציניים... המנועים מאוד אמינים, במיוחד הגדולים. יש מחלות כמו מסרקי הגה רגישים או למשל וסת לחץ שמן גיר באימפלה אבל בעיקרון מחליפים וזהו, וחלק מהחלקים אפשר להשיג ב ebay במחירים זולים משמעותית מהארץ, בד"כ.

לפותח השרשור הכי טוב יהיה אם תקרא reviews מחו"ל, פה אתה בד"כ תשמע רק אנשים שיספרו לך סיפורי בלהות על שכן של סבתא של דודה שלהם שהייתה לו פעם מאליבו שנת 99 שלא הפסיקה לראות מוסך:

http://www.edmunds.com/cadillac/cts/2004/consumer-reviews.html

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

• תוכן חדש...