Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה 50 cd 1974 משופצת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8052 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל זה לא הונדה. זה אונדה.

לאונדה הזו יש שסתומים שנראים כמו מסמרי 10. אם עף קפיץ אפשר לקחת מעט כדורי שנמצא בסביבה. אופנוע נ ה ד ר .

No trees were harmed in the sending of this message, however a large number of electrons were terribly inconvenienced...

פורסם

ל redbaron ול T אומרים אונדה וכותבים הונדה.

דרך אגב מדובר באופנוע שהקדים את זמנו והשאיר את חותמו בזכרון הקולקטיבי,

עים נתונים טכנים שלא מביישים גם אופנועים בני זמננו בעלי נפח מנוע זהה.

מדובר בסוג של מנוע מוצלח במיוחד בעל אפשריות שידרוג רבות,

מנוע 4 פעימות 2 שסתומים קירור אויר (צלעות) עים גיר 3 ו 4 הילוכים.

בנפחים מ 38cc ועד 110cc.

רוב ההונדות שהגיעו לארץ היו בנפח של 49cc,

ו 100 קמ"ש סגירה לא היתה מילה גסה.

מריו.

HONDA SS50Z

HONDA CD50E

MATRA BAGHEERA X 1979

פורסם

אופנוע נפוץ במדינות העולם ה-3 ולא לחינם...

היתה איזו תמונה של איזה 5-6 אנשים נוסעים על הדבר המיסכן הזה האמצע השדה...

באמת אחלה דבר... ויש לו גם רעש ניפלא, כמו מנוע של טיסן (לא 2 פעימות, אלא 4), טיפה בס אבל עדיין "מנסר"...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

מריו יקירי.

אומרים וכותבים אונדה.

זה האופנוע שטבע את המושג האלמותי : "...איזה אונדה זה"

יש אומרים שגם "...כמה סוגר?" נולד ובא בזכות האונדה הנפלאה הזאת.

והאגדה אומרת שבמקומות מסויימים אף הגדילו לעשות וקראו (וכתבו) : עונדה.

T

No trees were harmed in the sending of this message, however a large number of electrons were terribly inconvenienced...

פורסם

T ידידי

אמרתי שאומרים אונדה ויש שאומרים הונדה עים נקודה בוו (שורוק),

כמעט כולם כולל אני מאז ומעולם כותבים הונדה ואים טעינו/טעיתי.

1 סליחה שהטעתי.

2 מכל מלמדיי השכלתי.

3 טעות לעולם חוזרת.

המושג האלמותי איזה אונדה זה ? וכמה סוגר ? נקבע גם אודות לאופנועים אחרים בעזרת כמובן נהגים סקרנים שמודעותם בתחום בזמנו הייתה מועטה.

המושג השגוי שהכי זכור לי זה ששאלו זה חצי כח ???וכו".

גם אני חושב שהאהאהאונדה הזאת נפלאה ןלראיה ייש ברשותי אחת שנוסעת באופן יום יומי שמחזירה אותי לימים רחוקים ויפים .

מריו.

HONDA SS50Z

HONDA CD50E

MATRA BAGHEERA X 1979

פורסם

מריו ידידי

לא לא טעית. הכול ברוח טובה ובידידות. פשוט, אותם ימים יפים של "כמה סוגר", "כמה כוח" ו "איזה אונדה/ הונדה זה) כבר לא ישובו. נותר רק להתגעגע.

יפה שאתה משמר הונדה כזאת לזכר הימים ההם. אני משמר זקס (ICM). גם כן "חצי כח" אבל הרבה יותר בסיסי מההונדה "חצי". אתה בטח מכיר יודע.

לזכר ההונדות והזקסים. לחיים.

T

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8052 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...