Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

והמכונאי דפק עליו עם איזמל ופטיש כדי לשבור אותו כשהגלגל על האוטו. האם מכות כאלו וטלטולים כאלו לרכב יכולים לגרום

לו לבעיות-כי אני מרגישה עכשיו שהרכב קצת לא יציב. מדובר בסוזוקי יורוסוויפט 1999.

פורסם

היי סיוון, תיאורטית הכל יכול להיות. הכל שאלה של מידה.

אם את מרגישה בעיה אני מציע שתחזרי בהקדם למוסך שיעשה סיבוב על הרכב וגם יבדוק שהכל מחוזק.

במוסך מקצועי שיודע מה הוא עושה לא אמורות להיות בעיות כאלה. אם את לא סומכת על המוסך קבלי המלצה בפורום למוסך.

פורסם

תודה. הוא עשה סיבוב על הרכב ואמר שהכל בסדר, הוא חיזק את הברגים, אני פשוט מפחדת שהדפיקות החזקות על הגוזון בגלגל

פגעו בשסי או ביציבות של הרכב ושזה יגרום בעיות בעתיד...

פורסם

תראי, כמו שאמרתי- מוסך זה מקום שחייבים לסמוך על המקצועיות שלו. אם את לא סומכת תחליפי מוסך עד שתמצאי מישהו שאת סומכת עליו. פעמים רבות נעשות ברכב עבודות בחומרים ובטכניקות שהלקוח לא מכיר ולכן הוא לא יכול לשפוט את התנהלות המוסך. לכן צריך לסמוך.

לעניין עצמו- הרבה פעמים דופקים במוסך דפיקות חזקות, אל תתרגשי.

פורסם

היי, לא רשמת האם הגוזון הוחלף בחדש לאחר מכן.

כמו כן למה פורק הגלגל מכתחילה ? (כלומר מה העבודה שבוצעה על הרכב ? )

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

הוא החליף את ההברגה ואת הגוזון במשהו אילתורי לעת עתה ומחר הוא אמור לטפל בגוזון נוסף של אותו גלגל שמסתובב על ריק.

המטרה של הפירוק של הגלגל היתה בדיקת בלמים.

פורסם
כן, הוא אמר שזה בסדר לנסוע ככה.

זה ממש לא בסדר לנסוע כך!

במקרים חריגים ניתן לנסוע בזהירות עד למוסך ,אבל לא יותר מכך.

יש לחץ לא שווה על החישוק וסביר להניח שהוא לא ממורכז

נסיעה לאורך זמן עלולה ליצור כשל טכני במתכת

בברכה

ערן

פעם הייתי קופץ מהגשר ואז מתחיל לבנות את הכנפיים

אני עדיין כאן,אז בטח הצלחתי לא רע...:roll:

היום כבר בגרתי..אני מייבא כנפיים מאיביי :wink:

• תוכן חדש...