Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8057 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
2 גאונים אתם...צורם לכם באוזן...אל תקשיבו

מינסיון שלכם...ביגלל זה האופלים ניראות ככה

הייתם צריכים ליראות איזה אופל היה לי ומהניסיון שלי כל מה שרשמתם הינו הבל הבלים...לא אלטרנטור ולא חלודה..לא רדיאטור..ולא חשמל...לא מחשב..ולא טיימינג והיה לי אותה 6 שנים...

אהה ובפנים...יותר חדש מיחדש...

מה שרשמתי זה הבל?

כלומר זה שהלך טיימינג פעמיים באוטו של חבר שלי זה מפרי דימיוני הקודח?!

ליצן...

כניראה שהבנת הניקרה... סתכל מה רשום אחרי הבל הבלים... זה מראה למה היתכוונתי...

ולמעשה היתכוונתי גם אליך ..לציתות של השורה שציתת אותי עם החגורה התחליפית ב 80 שקל..

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
2 גאונים אתם...צורם לכם באוזן...אל תקשיבו

מינסיון שלכם...ביגלל זה האופלים ניראות ככה

הייתם צריכים ליראות איזה אופל היה לי ומהניסיון שלי כל מה שרשמתם הינו הבל הבלים...לא אלטרנטור ולא חלודה..לא רדיאטור..ולא חשמל...לא מחשב..ולא טיימינג והיה לי אותה 6 שנים...

אהה ובפנים...יותר חדש מיחדש...

מה שרשמתי זה הבל?

כלומר זה שהלך טיימינג פעמיים באוטו של חבר שלי זה מפרי דימיוני הקודח?!

ליצן...

כניראה שהבנת הניקרה... סתכל מה רשום אחרי הבל הבלים... זה מראה למה היתכוונתי...

ולמעשה היתכוונתי גם אליך ..לציתות של השורה שציתת אותי עם החגורה התחליפית ב 80 שקל..

אז ככה - GSI16V, הצלחת באופן מדהים לתת לנו שיעור בהבנת הנקרא (ולא ניקרה, שהינה סדק צר בסלע), תוך כדי שאין מילה אחת שרשומה נכון בהודעה שלך. רוצה דוגמא? אז ככה - אומרים "הסתכל" ולא "סתכל", "כנראה" ולא "כניראה", "ציטוט" ולא "ציתות" (שהוא האזנה למישהוא בלא ידיעתו) ועוד ועוד. זה לא רק צורם למקרא (ולא באוזן, מכיוון שאתה לא שדרן רדיו, למזלנו), אלא פשוט מעיד על רמת הכותב, שכנראה לא עבר בשלום את בחינות הכניסה לשנה ב' של בית הספר היסודי...

כדאי שתפנים (ואם אתה לא מבין את המילה - פתח מילון) שמה שנכתב הוא מתוך נסיון שלי עם ארבעה אופלים, כולם "ספורטיביים". העובדה שלך לא היו בעיות ברכב שלך עדיין אינה מהווה עובדה מוגמרת, אלא פשוט מזל! ככלל, אופלים ידועים באמינות בינונית ומטה, בייחוד הדגמים הספורטיביים, ואני לא מכליל את הרכב המושלם שלך... :roll:

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם
נסיון אישי חשוב, אבל אסור להכליל ע"פ נסיון עם רכב אחד את הדגם כולו. לטוב ולרע.

לעניין, כאשר נתקלים בשלושה(!) אקזמפלרים חדשים במדינות שונות שלשניים מהם הלך הטיימינג...

פ-ע-מ-י-י-ם...

ואני חוזר שיהיה ברור...

ש-ת-י פעמים...

fixxxer, עם כל הכבוד, פה זה לא מועדון אופל. (גם למשפחתי יש אופל בבית... :? )

פה זה מועדון העובדות בשטח.

אני יודע שכאן זה לא מועדון אופל. לא התכוונתי לשבח או לקטול את הדגם, לכן גם סיימתי את תגובתי במילים: "לטוב ולרע". הכוונה שלי היתה שאנשים לא יגידו שיש ביעה כרונית ברכב ע"פ מספר קטן של מקרים, אלא יגידו את הבעיות שהם נתקלו בהם ולפי מספר התגובות יהיה אפשר לקבוע אם הבעיה באמת כרונית בדגם כולו. אני מצטער אם הכוונה שלי בלבלה מישהו.

שלושה רכבים זה עדיין לא בעיה כרונית.

• תוכן חדש...