Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישה רנו סניק 2003

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5681 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום.

אני עומד לפני רכישה של רכב פרטי של רנו סניק שנת 2003 מנוע 2000 הדגם המפואר שלהם.

הרכב יד 3 עברה 105K כולם פרטיות ומטופלת במוסך מורשה.

עברה טיימינג לא מזמן.

ועל פניו הרכב נראה מצוין.

עשיתי חיפוש בכל מקום וניסיתי למצוא מידע על הרכב ולא כל כך מצאתי.

רציתי לדעת עד כמה הרכב אמין? מה המחלות שלו?

מנוע וגיר?

תודה מראש

המחירון שלה 38K סגרתי איתו על 31K

סיטרואן C4 SX PK 2006

פורסם

היתה לי סניק 1.6 כ-6 שנים. נהניתי ואין טענות או בעיות מיוחדות.

זותומרת חוץ ממאריכי הצתה שהולכים כל שנים ודווקא החליפיים עדיפים על מה שהיצרן ממליץ.

היו בעיות עם מסילות החלונות - המקוריות מפלסטיק נסדקו באיזה שלב (אחת מטריקה חזקה עם רוח תומכת בהר הנגב) והוחלפו לברזל.

אוטו כייפי, בטיחות גבוהה מאוד, מאובזר וגם מהנה לנהיגה. מומלץ מאוד. אם טופל לפי ההוראות - ואין צורך בהרבה טיפולים - לא צפויות בעיות חוץ מבלאי של השנים.

רק ש.. תשים לב שב-2004 יש החלפת דגם, החדש - שאני נוהג בו כרגע - לקח את ההנאה דרגה או שתיים קדימה.

חוצמזה - חיפוש בפורום, וברשת בכלל, יניב הרבה תוצאות בהן חוות דעת. בעד ונגד, כמו בהרבה דברים.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

לאבא שלי היתה כזו.

הוא היה מאוד מרוצה והשתדג אח"כ לדגם המתקדם.

המנוע חזק, נעים.

הגיר מעצבן ויש סיפורים רבים על אמינותו.

בדוק שהגגות עובדים, עלות התייקון שלהם גבוהה.

בדוק שכל החישמול עובד.

45882736.jpg

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

יש לי מזה 5 חודשים דגם 2001 2.0L ואני מאוד אוהב את האוטו הזה, עד עכשיו לא היו שום תקלות, רק שלקח לי הרבה זמן למצוא אקזמפלר שמור ושווה לשלם עליו בדיקה, רוב הרכבים, אפילו לא רוב אלא כל הרכבים שראיתי לפניי שמצאתי את שלי, הפחידו אותי רק מהמראה שלהם, ואפילו לא היו שווים לבדיקה, זה באמת מחריד איך אנשים מתנהגים לרכבים שלהם "יד 1, שמור, ק"מ נמוך, במצב חדש" אני מגיע לראות ורואה גרוטאה גמורה ושבורה שלא ידעה מזה שואב אבק או וואקס.

אז פשוט אל תמהר לקנות, יש את הדגמים האלה בשפע, תבדוק את כל הפרטים הקטנים, תבדוק שכל דבר שיש לאוטו המפנק הזה להציע אכן עובד, ורק אז תיקח אותו לבדיקה במכון.

ד.א. במכון קיבלתי תוצאות מפחידות, אבל ללא תאונות בכלל, אז רכשתי את האוטו וכנראה שמה שכתבו במכון עדיין לא אימת את עצמו (גיר גמור, סטרטר גמור, הגה כח גמור) כל זה רק עזר לי להוריד את המחיר לעוד כמה אלפיות, ועד היום אין שום סימנים לבעיות, והאוט נוסע יפה, ואני נהנה ממנו כל יום מחדש.

תמורה מצויינת עבור הכסף, הרבה אוטו בקצת כסף.

בהצלחה.:wink:

פורסם

הרכב מבחינה חיצונית ופנימית נראה ממש מצוין.

שום פלסטיק לא שבור ושום שריטה.

ק"מ נמוך.

אבל אותי מעניין האם מנוע 2000 שנת 2003 הוא לא דגם בעייתי.

כי ממה שראיתי יש שנים מסוימים שהם בעייתיים מבחינת גיר ומנוע.

חוץ מבעיה של הריפוד בגג אחד שהתקלף טיפה אין לרכב שום בעיה.

אגב בדקתי אצלו את הבדיקה שהוא עשה לרכב כאשר הוא קנה אותו לפני 3 שנים.

הכל מראה שהרכב בעייתי כמעט מכל הבחינות.

והוא החליף ממיר של הגיר או משהו כזה.

על מה אני צריך לשים לב יותר בבדיקה?

סיטרואן C4 SX PK 2006

פורסם

אם לפניי 3 שנים הבדיקה הראתה שהכל גמור אז תשאל אותו מה הוא החליף/תיקן עד היום, תבדוק היסטורית טיפולים ותיקונים.

לפניי שקניתי את הסניק שלי, אחרי הבדיקה של המכון (שהראתה שהכל גמור כמובן), הלכתי למוסך שאני מכיר, והמכונאי אמר לי לא להתייחס לרוב הסעיפים, הרוב זה כסת"ח, וכל מכלול שהיה לא תקין עד היום לא מראה סימני גסיסה, אם האוטו לא עבר תאונות, ויש לו ספר טיפולים ותיעוד מלא לתיקונים וטיפולים, אל תמהר לפסול אותו, ועוד על סמך בדיקה מלפניי 3 שנים.

פורסם

אני לא מתכוון לפסול אותו על סמך בדיקה מלפני 3 שנים.

אני יודע שזה כסת"ח למעשה ראיתי במצב ממש טוב וזה מה שאני יעשה מחר נלך לבדיקה.

אבל מה שהכי מעניין אותי זה השנתון של הרכם מהדגם של מנוע 2000 עד כמה הוא טוב?

ממה שדיי ראיתי ששנת 2002 הוא לא הצלחה מבחינת מנוע וגיר.

סיטרואן C4 SX PK 2006

• תוכן חדש...