Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5657 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה אחרי אולי שנה שלא ביקרתי פה חזרתי לבית של המוטוריקה בישראל.

המשפחה מתעניינת ברכישת ג'יפ יוקרה. הדרישות הם שיהיה דגם דיזל. ו7 מקומות ישיבה.

התקציב כרגע אינו מוגבל.

השמות שבינתיים עלו זה מרצדס ML350, AUDI Q7, BMW X6.... אולי פורשה קיין....

מה ההמלצה שלכם וכמובן הכי חשוב שיהיה 7 מקומות. אני חושב שלמרצדס וב.מ.וו הדגמים הם רק 5 מקומות בלבד.

אשמח לשמוע המלצות נוספות....

תודה רבה, ניב...

פורסם

X5 וQ7

הם היחידים עם 7 מקומות ישיבה ממה שציינת

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

בב.מ.וו X6 יש 4 מקומות ישיבה בלבד.

באחיו ה-X5 שלדעתי גם נראה הרבה יותר טוב הייתה אופציה ל-7 מושבים.

למרצדס ML יש אח גדול יותר שנקרא GL והגיע ארצה בעיקר ביבוא אישי והכיל 7 מקומות ישיבה.

לדעתי האאודי לוקח בגדול, מדובר ברכב מדהים!

יצא לי לנהוג מעט ב-3.6 בנזין וב-3 ליטר דיזל ונהינתי מכל שניה. מה-X5 דיזל בגירסת הטווין טורבו פחות התלהבתי. הביצועים כמובן מדהימים אבל תא הנוסעים נחות משל האאודי לדעתי וגם נוחות הנסיעה. עיצוב זה כבר טעם אישי אבל גם שם העדפתי את האאודי.

בהצלחה ושבוע טוב.

פורסם

את האמת אנחנו נגד הX5 נראה קצת מיושן מבחוץ מזכיר אפילו את הסאן יאנג מוסו שלא נדע....

איך הQ7?

הפורשה קיין גם 5 מקומות?

פורסם

מבין מה שנמכר בארץ בצעו נסיעת מבחן על ה-Q7 דיזל והוולוו XC90 דיזל. לא נראה לי שיש 7 מקומות יוקרתי אחר שנמכר כאן, אבל אולי אפשר לייבא משהו מעניין אחר.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

X5 נראה מיושן? :lol: אישית אני חושב שמבין רכבי היוקרה הוא נראה המפואר מבינהם, הQ7 ארוכה ומסורבלת ונראית יותר כמו אוטובוס.

לקאיין בעיות אמינות, האופציה האחרת הטובה היא ML.

אגב יש גם לאנד קרוזר ופאג'רו במחירים יותר עממיים עם 7 מושבים, אומנם זה לא BMW ולא אאודי אבל שווה לבדוק.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

הGL מאוד נוח לנסיעה אבל אני פחות אוהב את הגיר במנוע הV8 ותחושת הרכינה בסיבובים.

הX6 בעל 4 מקומות ישיבה בלבד.

את האודי אני לא מכיר אבל שמעתי עליו רק דברים טובים.

אני אישית לא אוהב את הX5 אחרי מתיחת הפנים, הרכב איבד הרבה משמחת החיים שלו בדורות הקודמים, את המראה המאיים וגם תא הנוסעים פחות מרווח.

מה שכן, שילוב המנוע+גיר לטעמי הוא המוצלח ביותר.

במידה ותחושת ספורטיביות לא חשובה לכם, הייתי הולך על הGL בלי לחשוב פעמיים.

ובלי שום קשר, באף אחד מהרכבים הנ"ל ממש לא כיף לשבת בכיסאות האחוריים והם "לשעת חירום" בלבד אלא אם יושבים בהם ילדים.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

ההתלבטות היא כרגע בין הQ7 לX5 לעוד אנשים יש חוות דעת מניסיון ונהיגה עליהם?

אשמח לשמוע עוד דברים...

תודה לכל מי שהגיב עד עכשיו...

• תוכן חדש...