Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5691 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב חברי פורום יקרים,

התקשרה אלי חברה ששוכרת פוקוס ולא מוצאת איפה פותחים מכסה מנוע, אחרי שניסיתי להכווין אותה למקומות הסטנדרטים, (כי אני לא מכיר טוב את הפוקוס), צד שמאל למטה וכו'.. היא לא מצאה שם. נראה לכם הגיוני?

אמרתי לה שאם זה רכב שכור אז בלי פניקה מיותרת לגבי המנוע אבל נגמר לה נוזל שמשות, נשים לך תבין...

יש למישהו מושג אם לרכב הזה יש פטנט פתיחה שונה או שהיא צריכה לחפש יותר טוב?

פורסם

אני בדיוק עם אותה בעיה, מדובר במאזדה 3 דגם 2010 שגם לו נגמר נוזל ניקוי השמשות (מוזר, אחרי פחות מ-3 חודשים). כבר שאלתי כאן בפורופם איך פותחים את מכסדה המנוע ולא קיבלתי שובה, אז אולי כעת?

עריכה: עליתי למכונית, נראה כי פשוט פירקו את ידית פתיחת מכסה המנוע, אולי בעת התקנה כלשהי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אאל"ט, בחזית הרכב, יש להסיט את סמל הרכב הצידה, להכניס את מפתח הרכב, ולפתוח ע"י סיבובו (כך מכסה המנוע אמור להשתחרר).

עריכה - זה לפוקוס. למאזדה אולי הסידור דומה (לטעמי זה ממש מטומטם).

alfa 156 2.5.

פורסם

בפוקוס מכסה מנוע (וגם מכסה דלק) נפתח עם מפתח בלבד.

1.מזיזים את סמל פורד הצידה

2.מכניסים מפתח

3.חצי סיבוב שמאלה לשחרר נעילה

4.חצי סיבוב ימינה לפתוח את המכסה

לא יודע לגבי מאזדה.

V5

פורסם

בפוקוס חשוב להקפיד לשמור את הסמל הקדמי במצב מאוזן כדי שלא ישבר עם סגירת מכסה המנוע. לאחר הזזת הסמל הקדמי, יש איור לגבי הכיוונים שאליהם יש לסובב את המפתח.

פורסם

המושג RTFM מוכר למישהו? טוב שלא שאלתם על מה לוחצים כדי לנסוע קדימה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
המושג RTFM מוכר למישהו? טוב שלא שאלתם על מה לוחצים כדי לנסוע קדימה.

תתפלא, אבל במקום העבודה אני ידוע בתור האיש שקורא כל manual. הדבר נכון גם לגבי כל מכונית מכונית חדשה, טלפון נייד או מקרר. ותבין - אני עובד עם ציוד מתוחכם ביותר.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אני בדיוק עם אותה בעיה, מדובר במאזדה 3 דגם 2010 שגם לו נגמר נוזל ניקוי השמשות (מוזר, אחרי פחות מ-3 חודשים). כבר שאלתי כאן בפורופם איך פותחים את מכסדה המנוע ולא קיבלתי שובה, אז אולי כעת?

עריכה: עליתי למכונית, נראה כי פשוט פירקו את ידית פתיחת מכסה המנוע, אולי בעת התקנה כלשהי.

מה נפתח אם אתה מושך את זה? :lol:

לא המכסה מנוע במקרה?

2010-mazda3i-sport-interior-wallpapers.jpg

V5

פורסם

WTF?

מזדה3 ידנית?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
מה נפתח אם אתה מושך את זה? :lol:

לא המכסה מנוע במקרה?

אכן יש שם מגרעת עם שני חריצים - ואין ידית. בפאנל שנמצא 20 ס"ם יותר קדימה יש בורג ארוך ללא אום. נראה לי כי באמת מישוהו פירק את הידית.

הזמנתי את השירות של חברת הליסינג, נרראה מה הם יאמרו.

פורסם

בכל התקופה הזו לא בדקת מה מתרחש מתחת למכסה המנוע? (שמן/נוזל קרור וכו').

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...