Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ ברכישת רכב נח עד 65K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5672 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברים,

אני מבקש את עזרתכם לצורך רכישת רכב נח לנהיגה, אוטומטי, מנוע בנזין, בסכום של עד 65,000 ש"ח.

הרכב ישמש לנסיעות בינעירוניות רבות וגם לנסיעות משפחתיות (כולל 3 בוסטרים).

הדרישות מהרכב הן לפי הסדר:

נוחות נהיגה (כסא נח, תנוחת ישיבה טובה, רכות מיתלים יחסית...)

אפשרות להכיל 3 בוסטרים לילדים בנוחות ("רכב מנהלים"?)

חסכוני בדלק

אמין/טיפולים במחירים סבירים

הרכב כנראה ישמש אותי למשך שנה בערך - כך שהייתי רוצה שיהיה סחיר

בטיחות

בקטגוריית המנהלים ראיתי שאפשר להשיג משנת ייצור 2006 בערך קיה מג'נטיס (אולי תמורה/מחיר הכי טובה), 407, C5, מונדאו (צריכת דלק לא טובה), מזדה 6 (לא כ"כ נוחה אבל סחירה אולי).

זה נראה שה407 והC5 הן בעלות הציון הטוב ביותר במבחני הריסוק ואולי הכי נוחות, אבל מה עם אמינות וסחירות?

האם בקטגוריית המשפחתיות הרגילות יש כאלה שמצטיינות בנוחות במחיר הזה ובמודל הזה והלאה?

תודה!

פורסם

אני חושב שכדאי לך לפזול לכיוון רנו סניק, אולי אפילו חדשה בשנה מהמשפחתיות הגדולות.

גם במשפחתיות הגדולות הייתי מתרכז בעיקר בצרפתיות, כלומר C5 או 407.

אופציה משפחתית סטנדרטית היא פורד פוקוס שהיא בין המשפחתיות המרווחות ביותר.

בהצלחה וחנוכה שמח.

פורסם

אולי לכיוון אמריקאיות. אם הנסיעות שלך הן בעיקר בינעירוניות, אמריקאית עם מנוע V6 תצרוך דלק פחות או יותר כמו כל רכב "מנהלים" אחר. מה שתקבל בתמורה זו נוחות מאוד גבוהה ומרווח ענק. בתקציב שלך אתה יכול ללכת על שברולט מאליבו 2006.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

• תוכן חדש...