Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5675 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר התייעצויות ושאלות בפורום ומחוצה לו,

הגעתי למסקנה שאולי כדאי לחסוך ולשפץ את הסטרטר לבד.

זה המצב: מדיי פעם הסטרטר "נתפס" ולא מניע.. שאני אומר מדיי פעם אני מתכוון לפעם ב25-30 הנעות בממוצע.

רק לאחר פתיחת מכסה מנוע וכמה דפיקות קלות על הסטרטר הוא משתחרר ומניע מצויין.

כיצד ניתן לתקן בעיה זו לבד? ומה מידת הנזק (בשקלים) במידה ואלך לשפץ אותו במקום מוסמך?

תודה והמשך יום נעים

דודי.

פורסם

אם אתה איש טכני בתחום החשמל/מנועים חשמליים+מכניקה יתכן ותוכל להתמודד עם הבעיה שאתה מתאר.

על פי רוב בעיה כמו שלך נובעת מסלונואיד תקול/שרוף ו/או פחמים/מגעות הרוטור אכולים.

אם יש לך חלקי חילוף הנ"ל קרוב לוודאי שהסטרטר לא יטריד אותך יותר אחרי שתחליף אותם.

אם אינך איש טכני מנוסה בתחום החשמל בכלל ומנועים חשמליים+מכניקה בפרט לא כדאי שתתעסק לבד, הרכבה לא נכונה של חלקי הסטרטר והחיווט שלו עלולה ליצור קצרים ואפילו שריפה.

פורסם
לאחר התייעצויות ושאלות בפורום ומחוצה לו,

הגעתי למסקנה שאולי כדאי לחסוך ולשפץ את הסטרטר לבד.

זה המצב: מדיי פעם הסטרטר "נתפס" ולא מניע.. שאני אומר מדיי פעם אני מתכוון לפעם ב25-30 הנעות בממוצע.

רק לאחר פתיחת מכסה מנוע וכמה דפיקות קלות על הסטרטר הוא משתחרר ומניע מצויין.

כיצד ניתן לתקן בעיה זו לבד? ומה מידת הנזק (בשקלים) במידה ואלך לשפץ אותו במקום מוסמך?

תודה והמשך יום נעים

דודי.

משפצי המכלולים הללו אינם בוגרי המכללה האקדמית של נאס"א .

אם אתה רוצה ניתן לעשות זאת בעלות של פיצה במגש גדול .

פורסם

ניראה לי שהמגעים בין הפחמים והרוטור חלשים ולכן ליפעמים אין מגע.(פחמים שחוקים)מה שצריך לעשות ,זה לפרק ,לנקות,לעבור על המגעים (נחושת)עים בד שמיר,ולנקות טוב (אולי סכין יפנית,משורית שבורה)את החריצים בין המגעים.לבסוף להחליף פחמים,וליבדוק מיסבים ולהחליף עים צריך.אים תןכל להסיג פחמים ומיסבים ,העבודה קלה ופשוטה,בהצלחה.

פורסם
ניראה לי שהמגעים בין הפחמים והרוטור חלשים ולכן ליפעמים אין מגע.(פחמים שחוקים)מה שצריך לעשות ,זה לפרק ,לנקות,לעבור על המגעים (נחושת)עים בד שמיר,ולנקות טוב (אולי סכין יפנית,משורית שבורה)את החריצים בין המגעים.לבסוף להחליף פחמים,וליבדוק מיסבים ולהחליף עים צריך.אים תןכל להסיג פחמים ומיסבים ,העבודה קלה ופשוטה,בהצלחה.

אין בכל בעייה להשיג פחמים.

אין גם בעייה להתאימם לגודל הרצוי .

רק צריך להקפיד לבקש פחמי סטרטר , כי יש הבדלים בין אלו לבין אלו של אלטרנטור בכמות הנחושת בפחם.

פורסם
האם מישהו יכול לתת לי המלצה למקום טוב באזור הצפון חיפה קריות והעמקים?

ללא ספק יש משפצים רבים בצפון וגם טובים .

כל משפץ מהמרכז ישמח לשלוח לך את החלק .

יש בצפון שפע פרוקיות , לעיתים מזומנות תשיג סטרטר שיעבוד שנים במקומות אלו ,בשליש מחיר שיפוץ .

מחיר משופץ עולה למוסך בין 180 ועד 250 תלוי בדגם .

להערכתי ללקוח פרטי כמוך תוכל להשיג ב250 עבור שרייד .

• תוכן חדש...