Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5677 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני סטודנט ומחפש רכב כבר כשלושה חודשים ואולי מצאתי את מה שאני מחפש רכב אמין קטן ועם נוחות נסיעה

מחר אני רוצה לקחת את הרכב הזה לבדיקה באזור חיפה(אשמח להמלצה על מכון טוב ואמין)

פרטי הרכב:

סוג מנוע:בנזיןטסט עד:07-2011ק"מ:128,000צבע הרכב:כחול מטאלימזגן:ישבעלות קודמת:פרטיתבעלות נוכחית:פרטיתמוכן להחלפה:לאתוספות:

רכב שמור מאוד !!! הדגם המפואר 16V קומפורטליין,נעילה מרכזית,פנסי ערפל,חישוקי מגנזיום חדשים,ח"ח,אחרי טיפול 10,000 והחלפת ברקסים. ***חסכוני מאוד בדלק***

הרכב עבר רק בין ידיים פרטיות ***ק"מ נמוך***(פחות מ13,000 לשנה), בנוסף קיימות 2 דיבוריות חדשות שיימסרו עם הרכב(ספיריט+בלות'ות')

הרכב הוא יד 3

המוכר דורש 28K

הוא מוכן להתחייב בבדיקה על מנוע גיר ושלדה(אשמח להסבר מדוייק על איזה בעיות במכלולים אלה אני רשאי לדרוש את כסף הבדיקה בחזרה)

הלכתי לראות את הרכב וראיתי שמתחיל קילוף צבע בחלק העליון של הבגאז' ורציתי גם לדעת כמה לחשוש מזה?

אשמח לחוות דעת לגבי הרכב מהתרשמות כללית.

בתודה מראש

• תוכן חדש...