Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5688 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי ששוב הוכחתי לעצמי שעל זול משלמים יקר וזרקתי 25 ש"ח על עכבר בסגנון הזה:

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=220705161902

אני מבקש המלצה לעכבר אלחוטי טוב שישמש אותי גם למשחקים.

חשוב לי שיהיה לו את כפתורי ה"אחורה, קדימה" בצד כמו בעכבר הזול ואני מעדיף שהוא יעלה באזור ה*50-60 ש"ח.

כמובן אני מדבר על להזמין *מחו"ל ולא לקנות במחירים המיותרים של הארץ.

*אם אין ניתן להגדיל את התקציב עד 100.

*אם יש בארץ, מה טוב.

תודה מראש!

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

שיעשה גם קפה בבוקר?

יש לך דרישות קצת מוגזמות, אך תחפש אלחוטי של לוג'יטק אולי תמצא באיזור ה 150 משהו נרמאלי...

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

אין מציאות בחו"ל?

ב150 אפשר למצוא מפלצות גם בארץ, חשבתי שבחו"ל יהיה הגיוני לחפש עכבר טוב בפחות.

פורסם

60 שקל לעכבר אלחוטי שיהיה טוב במשחקים ?

אין חיה כזו גם לא מחו'ל סין סין תאילנד תאילנד.

אם חשוב לך משחקים בתקציב הזה רק USB

אם חשוב לך עכבר טוב , תכוון ללוג'יטק.

אם חשוב לך אלחוטי, תנסה לוג'יטק.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

לא יודע לגבי מחירים בחול אבל תקנה עכבר של לוג'יטק הם באמת רמה אחת מעל החברות בתחום העכברים (שם את RAZER בצד כי זה מיועד לקהל מאוד מסוים)

תחפש: MX1100, MX1000, LX8, VX

חוטי יש לך: G9,G7,G5,G500,MX518

ממליץ על חוטי!

בכל מקרה שים עין בחוטי על G500

ובאלחוטי MX1100

עכבר לגיימינג אמור להיות חוטי אגב.

אני כבר 5 שנים עם MX500 של לוג'יטק וזאת הקנייה הכי טובה שעשיתי בתחום המחשוב.

שילמתי בזמנו 250 ש"ח עליו אבל סוס עבודה אמיתי.

פורסם

תכפיל ותשלש את התקציב כדי להגיע למשהו איכותי וברמה גבוהה. זו קניה של פעם בהרבה שנים.

G5 של לוגיטק - משובח ומומלץ. רק שהוא חוטי (נדמה לי שיש ללוגיטק משהו דומה אלחוטי) ומעבר לתקציב. שווה את ההשקעה.

אם אתה גיימר "כבד" - החוטי טיפ טיפה מהיר יותר בתגובה. לדעתי זה לא משמעותי, אבל פה מישהו אחר קובע בדברים האלה...

אם אתה חובב גימיקים - ניתן לשנות את משקלו - זה עובד מצויין בין ילד ומבוגר. יש גם כיוון מהירות תגובה - זה מצויין למשחקים בהם נדרש כיוון מדוייק לכאלו מהירות התגובה קובעת.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

ממליץ על LASER MOUSE 8000 של מיקרוסופט. אלחוטי בלוטות' שעובד בצורה משובחת כבר 3 שנים. מחיר ממוצע 300 ש"ח בחנויות, שווה כל שקל.

לגבי "אחורה וקדימה".

לדפדפנים (ידוע לגבי כרום ואיכספלורר) יש תוסף המאפשר "מחוות"- אצלי כל מה שאני צריך בשביל לעשות "אחורה" למשל, זה להחזיק את כפתור ימין לחוץ, ולהזיז את העכברוש ימינה מעט. הכי נוח בעולם.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

מצטרף לרוב ההמלצות.

המינימום על השולחן שלי:

http://www.logitech.com/en-us/mice-pointers/mice/devices/5843

או

http://www.logitech.com/en-us/mice-pointers/mice/devices/6811

אני בעבודה עם MX518 (שנקנה לפני איזה 6-7 שנים - כאמור סוס עבודה - עכבר לא פחות ממדהים) ובבית עם גירסא דומה לראשון שהעלתי שבא עם סט מקלדת עכבר.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

תרים מעט את התקציב ותרכוש עכבר איכותי.

אני כבר שנתיים+ עם ה MX1000 של לוג'יטק. אני לא יודע מה מחירו כעת ומה היה מחירו בעבר, משום שקיבלתי אותו בחינם - אבל הוא סוס עבודה! נוח, בטריה שלא נגמרת (מטעין פעם בשבועיים ויותר), כפתורים שנותנים הרבה פונקציות, הרגשה איכותית וטווח קליטה גדול. אני מניח שהיום יש לו כבר הרבה יורשים ודגמים מתקדמים שלו - אבל אני ממליץ על זה ספציפית מנסיון.

פורסם

שמע, אקסודוס,

אמר פעם מישהו שאת דעתו אני מכבד מאד,

ש"הדבר שאיתו אתה בא הכי הרבה במגע עם המחשב זה אמצעי הקלט- מקלדת ועכבר. שניהם חייבים להיות איכותיים וארגונומיים, אחרת עלול להיגרם לך נזק.".

הוא אמר את זה לאחר ניתוח בעקבות RSS- תסמונת עקה רפטטיבית.

בעקבות זה, החלטתי שהוא צודק, ועברתי לעכבר ומקלדת איכותיים. אני כל כך מרוצה, שכבר כמה שנים אני לא חושב על להחליף אותם בשום דבר אחר. וזה אומר בחור שהיה מחליף כל כמה חודשים כי "משעמם לי" לראות את אותו הדבר כל הזמן.

תעשה לעצמך טובה, תשקיע פעם אחת באיכות, שתלווה אותך לאורך שנים, ותרגיש את ההבדל בעצמך.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אם כבר מדברים על עכברים, יש לי לוגיטק mx518 חדש באריזה, 100 שקל והוא שלך :roll:

לפי דעתי העכברים הקטנים לא נוחים לשימוש ממושך, הם טובים רק למחשב נייד שעובדים איתו שעה וזהו, לא למשהו רציני.

ניסתי להשתמש באחד כזה קטן של לוגיטק למחשב הנייח שלי והוא היה לא מדוייק (תזוזה הכי קטנה היא 2-3 פיקסלים) והיד כאבה אחרי כמה שעות.

חוץ מזה אלחוטי ועכבר גיימרים וזול לא הולכים ביחד, אז אפשר לוותר על האלחוטי, במילא עכבר כזה הוא לא לניידות, חבל על הכסף והסוללות.

עכשיו נשארת עם עכבר גיימרים בזול, והנה הmx518 מתאים בול :lol:

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם
אז מקסימום ארוחת הצהריים תהיה מנה-חמה.

http://store.razerzone.com/store/razerusa/en_US/pd/productID.169418100

למען הסר ספק, זה הטוב ביותר (מניסיון) .. בחריגה קלה מהתקציב :-P

מחזק.

זה לא יאומן כמה שהמוצרים שלהם פשוט מעולים.

כאשר אני משחק על הטלוויזיה, העכבר נמצא כ3-4 מטר מהקולט שלו, ולפעמים ישנם חפצים בדרך.

מעולם לא נתקלתי במצב של קטיעה, DELAY, או כל תופעה אחרת שמשויכת לעכברים אלחוטיים. ניסיתי את היקרים של לוג'יטק, ובכל זאת רייזר פשוט עולים עליהם מבכל בחינה. על מיקרוסופט אני לא מדבר בכלל כי העכברים שלהם (מאז ימי האקספולרר) הם דיי בדיחה לדעתי.

מה גם שהממבה מגיע עם האפשרות לטעון את הסוללה כאשר הוא במצב חוטי, ונראה מגניב ביותר. אפילו האריזה שלו היא מהאיכותיות שראיתי.

החסרון שלו הוא כמובן המחיר, אבל אם אתה מחפש עכבר איכותי לגיימינג, באמת שאי אפשר לקבל יותר טוב מזה. אולי רק הNAGA, אבל זה לצורך ספציפי מאוד.

!AWDSOME

פורסם

תודה רבה לכולכם, כרגיל עזרתם ונתתם נקודת מבט חדשה לכל העסק, כרגע אני מתלבט בין:

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=180584089139#ht_2632wt_905

ל:

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=300478477364#ht_5626wt_1391

ואולי הMX518 החוטי.

האל חוטי חשוב לי מכיוון שהמחשב הנייד שעליו אני מריץ את המשחקים מטייל איתי הרבה ואל חוטי פשוט יהיה נוח יותר.

הרייזר אכן חורג "קצת" מהתקציב ולדעתי הוא יהיה OVERKILL עצבני, אני לא כזה גיימר מטורף. :)

• תוכן חדש...