Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5689 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וואלק,בקליאו אתה משקיע בלי למצמץ,ובעכבר למחשב שתשתמש בו עוד אי אילו חודשים\שנים,בזה אתה חוסך? :p

וברצינות - רק לוג'יטק,הכי טובים (בעיניי) :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

שים לב אגב לעובדה שאם במקרה אתה שמאלי, יהיה לך מאד לא נוח עכבר עם כפתורים וצורה המותאמים לימניים.

אם אתה ימני, לא אמרתי כלום, ונאחל לך בהצלחה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

שמע.

יש לי את ה LX8 בבית. ואת ה MX500 (הישן והטוב)

ה LX8 גם איכותי מאוד ולא יורד מהאיכות מה500 (סדרה אחת קודם ל 5188).) (עריכה: היה גם 510! צודקים 2 דורות קודם)

אם אתה לחוץ בכסף תקנה אותו ולא תתחרט. אבל נכון להיות הייתי קונה את ה:

MX1100 (נכון הייתי משקיע כסף אבל הייתי יודע שיש לי שקט של המון שנים )

אם אתה מוכן לקנות את ה VX ב 160 ש"ח ללא אחריות . תוסיף 40 שקל ותקבל עכבר עם אחריות ליתר ביטחון

http://www.zap.co.il/fs.aspx?pid=519259654&sog=c-mouse

נ.ב.

במידה ותבחר לקנות את ה MX1100 שים לב שהוא לימיניים בלבד.

פורסם

מסתבר שלאבא, הגיימר, יש את MX1100.

ניסיתי אותו קצת והוא מאוד מדויק ונוח אבל גדול מדי לטעמי, במיוחד בהתחשב בזה שאני מריץ את המשחקים על הנייד שמטייל איתי דיי הרבה.

עכשיו זה כבר לא עניין של כסף, ת'לכס אני יכול למתוח את התקציב אבל לא כל כך רוצה להגיע לOVERKILL כמו העכבר של רייזור. :)

אייל W, אתה מחזק את תחושותיי בנושא הLX8, הוא מדויק מספיק לטעמך?

נ.ב

ג'וקר, בדקתי בארץ, 50-100 ש"ח הבדל.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
מסתבר שלאבא, הגיימר, יש את MX1100.

ניסיתי אותו קצת והוא מאוד מדויק ונוח אבל גדול מדי לטעמי, במיוחד בהתחשב בזה שאני מריץ את המשחקים על הנייד שמטייל איתי דיי הרבה.

עכשיו זה כבר לא עניין של כסף, ת'לכס אני יכול למתוח את התקציב אבל לא כל כך רוצה להגיע לOVERKILL כמו העכבר של רייזור. :)

אייל W, אתה מחזק את תחושותיי בנושא הLX8, הוא מדויק מספיק לטעמך?

נ.ב

ג'וקר, בדקתי בארץ, 50-100 ש"ח הבדל.

ה LX8 נחמד מאוד. זה לא עכבר גיימינג אבל הוא סבבה לגמרי.

אני אוהב יותר את ה MX500 שלי.

בסופו של דבר תמיד עכבר חוטי יהיה מדויק יותר מאלחוטי.

פורסם

לא בהכרח.

כאמור, הרייזר ממבה מדוייק מהרבה אחרים שיצא לי לנסות, והוא כמובן אלחוטי. הכל תלוי באיכות העכבר.

יש לי עדיין את הMX518 הקודם שלי, הוא בהחלט עכבר טוב.

לפותח השרשור, אתה יכול לנסות את זה גם:

http://store.razerzone.com/store/razerusa/en_US/pd/productID.169419000/categoryId.35208800

אולי המחיר שלו באיביי יהיה יותר אטרקטיבי (זה העכבר שלהם לניידים)

נקודה למחשבה, עכבר מבוסס BT יגזול מהנייד סוללה מהר יותר. סתם משהו לקחת בחשבון.

!AWDSOME

פורסם

חמישים שקלים הבדל הן ממש לא משהו שאי אפשר לעמוד בו, במיוחד אם מדובר על אחריות. אם אני לא טועה, בלוג'יטק האחריות היא שנתיים או שלוש.

יצא לי לעשות סקר שוק לא מזמן ואני מצטער לבשר לך, אבל ההבדל בין המחירים ב-EBAY לחנויות כמו KSP הוא עשרות שקלים בודדים וממש לא כדאי לקנות בחו"ל.

אני חייב לכתוב שאני עדיין לא מבין איזה עכבר אתה מחפש. הצלחת לבלבל אותי חזק אחרי הקטע עם ה-MX1100.

פורסם

אתה מבולבל כי אני בעצמי כבר מבולבל. :)

בכל אופן החלטתי להתפשר קצת בעניין האלחוטי וללכת על הMX518 שחבר פורום פרסם למכירה בעמוד הקודם.

אגב, הLX8 שמצאתי למכירה בארץ ב159 ש"ח וגם ב220 ש"ח מגיע עם אחריות לשנה בלבד, מאכזב.

עדיף לקנות מאיביי ב80 וזהו.

תודה לכולם!

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

במידה ומדובר על רכישת לוג'יטק ממשווק מורשה (לפי המחיר, זה נראה כך) אז האחריות יכולה להיות שנתיים - שלוש.

לפני שתרשום לי את התשובה: "שאלתי את המוחר/ ראיתי באתר וזה אכן שנה", אתה מוזמן להתקשר לשירות לקוחות ולהיווכח אחרת, פשוט הרבה מוכרים לא יודעים זאת.

בלי קשר, העכבר שציינת מצויין.

• תוכן חדש...