Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השריפה הנוראה בכרמל !

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5658 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין לי אלא להביע את ההתפעמות הרבה למראה המומחיות הרבה האופפת את מומחי קארס פורום בנושא כיבוי אש ,לא רק אלא שהייעוץ שלהם לרשויות הוא נכס יקר ערך .

טוב שיש אזרחים שהם גם מבינים במכוניות וגם בייעוץ לגבי כיבוי אש מחד ומאידך בהצעות לרכש מטוסים .

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=352458 ...... :-o

FRANZ

פורסם

דווקא אני בכל שניה שהדלקתי טלויזיה ראיתי בכרמל רכבי אספנות... קוראים להם כבאיות! :x

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
דווקא אני בכל שניה שהדלקתי טלויזיה ראיתי בכרמל רכבי אספנות... קוראים להם כבאיות! :x

אין דבר קל יותר מאשר לגחך , לרמוז ,לרדת ,ולהלין , בעת משבר קשה של גוף מוסדי זה או אחר , אדם במצוקה ,או אי הצלחה זמנית של נסיונות כנים להלחם ולפתור בעייה לאומית קשה .

בזמנים כאלו צריך להתגבר על היצר , ולנסות לעודד עם הכלים שיש .

לא פגשתי כתב טלוויזיה בחצי השנה האחרונה ששאל שאלות נוקבות את הממונים על מצב כוננות כיבוי האש בארץ .

לפתע כמתוך רעם אדיר צצו כל שואלי השאלות והמבקרים .

זה לא יפה ,לא הוגן ,לא מכובד , מדובר כאן על אסון שפגעי טבע כמו מזרחיות חזקות ליבו אש שספק עם ציוד משוכלל למעט אוירונים היה מצליח לגרום לאש לסגת .

אנחנו בחנוכה אמנם , אבל מספר גדול מידי של אנשים כבר לא איתנו .

מעט כבוד.

פורסם

אתה נובח על העץ הלא נכון!

בסה"כ רמזתי שהכבאיות מיושנות אבל אתה ככל הנראה עם אמוציות כ"כ טעונות שכל הערה שלא נראית לך, אתה מתחיל להוריד ערמות של קצף מזוית הפה (כמו גם ההערה הקודמת שלך עם הקישור לאוף טופיק).

במילה אחת...תירגע!

בהרבה מילים, אל תנסה לחנך אותי ואני לא אנסה לעשות את זה לך!

פורסם
אתה נובח על העץ הלא נכון!

בסה"כ רמזתי שהכבאיות מיושנות אבל אתה ככל הנראה עם אמוציות כ"כ טעונות שכל הערה שלא נראית לך, אתה מתחיל להוריד ערמות של קצף מזוית הפה (כמו גם ההערה הקודמת שלך עם הקישור לאוף טופיק).

במילה אחת...תירגע!

בהרבה מילים, אל תנסה לחנך אותי ואני לא אנסה לעשות את זה לך!

המטרה הושגה .

פורסם

ידיעה שפורסמה ב"ידיעות אחרונות" היום:

בעקבות

השריפה בכרמל

אזהרה לציבור

הציבור מוזהר בזאת מפני כניסה לשטחים שנפגעו

בשריפה בכרמל, מטעמי בטיחות ומחשש לפגיעה

במאמצי השיקום של האזורים הפגועים.

באזור קיימת סכנה חמורה להתמוטטות עצים וקריסת תשתיות.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מה שהמחבר של המצגת שוכח זה את כלי הנשק שיש לישראל, הנחת היסוד היא שישראל תשב בחיבוק ידיים ולא תהרוס תשתיות בצד השני, לא תפציץ בעוצמה בצד השני. ולא תגרום לאלפי הרוגים בצד השני. אם נשים לב גם במחלמת לבנון השניה וגם בעופרת יצוקה של בסיסם כותבים את ההשערות שלהם מחברי המצגת, מספר הנפגעים , גודל ההרס ומספר ההרוגים בצד השני היה גדול בסדר גודל.

ומעניין לבדוק האם יש אינטרס כלשהו למחברי המצגת.

ירון

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
ועוד באותו עניין:

http://www.youtube.com/watch?v=KkUCYGYet5k

ערב 67 היתה אוירה דומה למצגת זו.

במקום טילים היו טנקים באלפים .

מחבר המצגת מכין עצמו לקריאה "אמרתי לכם" , אכלנו ובלענו כאלו בעבר .

אורי אבנרי צועק כבר 40 שנה , ללמפה .

לא מומלץ לנסות את גובה רף הסבלנות שלנו .

דן חלוץ העביר רק רטט קל בשכונות בירות .

אם זאת יש יתרון במצגות אלו , הן מוציאות החוצה מעט אבק שמצטבר עם השנים בארון .

מי שמשווה אסון טבע לעוצמה צבאית אינו רציני .

פורסם

לא מבין איך פתאום הדיון הזה הפך לויכוח פוליטי אבל המילים "דן חלוץ" ו"רק רטט קל" באותו משפט גורם לי לזוע בחוסר נוחות בכסא.

מה שרק נשאר לנו זה לקבל את הכשלון הזה בתור פוליטיקאי, יוכל להקים מפלגה עם מופז, הם מתאימים אחד לשני.

האחד גר במגדלי אקירוב והשני מודיעים לו שפורצת מלחמה אז הוא מתקשר לבנקאי לשנות את תיק המניות שלו.:x

• תוכן חדש...