Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5687 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
איכס?

אם זו שאלה, אז כן. איכס.

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

בנורבגיה, הבחורות מתחילות עם הגברים בצורה די אגרסיבית.

אתה יושב על הפאב, ניגשת מישהיא, מזמינה לך בירה, מתחילה לקשקש איתך, אם אתה זורם, תוך חצי שעה אתם אצלה בבית והכל ביוזמתה! :-)

ואני אחסוך לכם את הסרקזם, הן לא דורשות תשלום.:wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לא ממקור ראשון, אבל גם אני שמעתי דברים דומים מהקולגות הנורדיים שלנו על נשות סקנדינביה. :yum:

והנה עוד משהו שנזכרתי בו, מנסיעה שעשיתי לא מזמן: מסתבר שבצרפת, או לפחות בחלק המרכזי שלה,

לא נהוג לקחת את שאריות האוכל מהמסעדה "לדרך". למעשה, כאשר ביקשתי בכמה מסעדות שיארזו לי

את שארית הארוחה כדי שאוכל לקחת אותה למלון, הם פשוט לא הבינו מאיפה הבאתי את הרעיון הזה.

דווקא מי שהפתיע אותי בתחום הזה הייתה מסעדה פשוטה בסגנון של "אווזי". הם לא היו ערוכים לבקשה,

אבל עשו כמיטב יכולתם (עטפו בניילון נצמד) בשביל להוציא אותי מרוצה. לא עניין של מה בכך באזור פריז.

פורסם

אם תנסה להגיע בסין\טאיוון לכתובת "מוכרת ובינלאומית" אתה לא תצליח אם תאמר את היעד באנגלית.

למה אני מתכוון ?

נניח אתה נכנס למונית ותבקש לנסוע למלון הולידיי אין- לא יעזור לך, עד שלא תמצא מישהו שיגיד לנהג מונית את השם בשפה המקומית הוא לא יבין לעולם לאן התכוונת לנסוע.

זה תקף אפילו בערים קטנות שבהם זה המלון היחיד והשם שלו מתנוסס באנגלית באורות ניאון שנראים מכל נקודה בעיר.

בפעם האחרונה שזה קרה לי רצינו להגיע למלון שנגרילה בבייג'ין, היינו צריכים לעצור 11 מוניות ולעשות שיחת טלפון אחת למזכירה שלי כדי שהיא תאמר לנהג המונית (ה-12) לאיפה אנחנו רוצים להגיע.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
לא הייתי הרבה בחו"ל אבל בארצות הברית קרה לי מצב שהייתי בשירותים בשדה תעופה אחרי טיסה ארוכה, רצתי לשירותים ועשיתי מספר 2, ושמעתי את המנקה בחוץ מסתובב מנקה את התאים, וחיכיתי שהוא יצא מהשירותים ואז אני יצא מהתא, כשלא שמעתי אף אחד מחוץ לתא פתחתי את הדלת לא הספקתי להוציא את כל הגוף מהשירותים הוא נכנס ירד על הברכיים והתחיל לקרצף את את האסלה כאילו אין וכל זה 40 ס"מ שאני מאחורי הגב שלו מסתכל עליו:-o

גם פה לא חסרים כאלו.

לפי דעתי, פשוט הגיעה שעת הבדיקה של המפקח והמנקה הייתה לחוצה :).

לפעמים אני רואה אפילו לוח זמנים של בדיקות הניקיון תלוי גאווה על הקיר בכניסה.

פורסם
bagira מנסיון ? :-D

כן, בהחלט!

בכמה מקרים שונים, בכמה נסיעות שונות ובכמה ערים שונות.

ממש שווה ערך לבחורה שתשב לבד על הבר בפאב תל אביב.

אם תנסה להגיע בסין\טאיוון לכתובת "מוכרת ובינלאומית" אתה לא תצליח אם תאמר את היעד באנגלית.

למה אני מתכוון ?

נניח אתה נכנס למונית ותבקש לנסוע למלון הולידיי אין- לא יעזור לך, עד שלא תמצא מישהו שיגיד לנהג מונית את השם בשפה המקומית הוא לא יבין לעולם לאן התכוונת לנסוע.

.

כל מי שרואה המירוץ למיליון מבין בדיוק על מה אתה מדבר!

ההתברברויות הכי גדולות שלהם הן תמיד במזרח הרחוק.

במקומות הכי נידחים באפריקה הם אומרים שם של מקום ונהג המונית לוקח אותם, במזרח הרחוק הם צריכים לעצור מקומי שמדבר אנגלית ויגיד לנהג לאן הם צריכים להגיע.

פורסם

כי הם פשוט לא יודעים אנגלית. בכלל.

שנגרילה, למשל, מבוטאת בסינית כ-Xiānggélǐlā וזה די שונה מאיך שזה נשמע באנגלית כשאתה אומר את זה במבטא הנכון

כשטיילתי בסין נתקלתי בנהגי מוניות בערים גדולות ומערביות שלא ידעו אפילו מה זה תחנת רכבת או אוטובוס

הדבר היחיד שכל הסינים מצטיינים בו, החל מילדותם, הוא לצעוק לך "HELLO!!!" כשאתה עובר לידם ברחוב, לפעמים בלי הפסקה עד שאתה עונה להם "הלו" בחזרה

מחפש פיאט פנדה 4X4 דור ראשון (שנות השמונים)

כל היודע דבר או אף חצי דבר על אחת, אנא צור קשר בה"פ, תודה!

פורסם

נהג מונית שעובד בשדה התעופה בין לאומי אמור להבין מה זה SHERATON HOTEL.

בכל מקום בעולם כל נהג מונית יבין מה אתה אומר, במזרח הרחוק, לא!

אתה רואה את זה קורה בעיקביות מפחידה במירוץ למיליון.

פורסם

זה באמת קטע מטורף, אבל אני חושב שזו הגיה שונה לחלוטין.

לא הצליחו לקחת אותי בבנגקוק לסיאם סקוור.

אני תמיד מבקש שיכתבו לי על פתק את הם של המקום או לוקח כרטיס מהמלון עם השם בשפה המקומית. הגשתו הפוך לנהג המונית גם יכולה להעיד אם הוא יודע לקרוא...

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

רק לך תדע בעצמך אם הכרטיס הפוך או לא :lol:

פורסם
זה באמת קטע מטורף, אבל אני חושב שזו הגיה שונה לחלוטין.

לא הצליחו לקחת אותי בבנגקוק לסיאם סקוור.

ולי לקח 3 ימים לחזור לצ'אנג מאי אחרי שהלכנו לאיבוד בצפון מזרח תאילנד.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

4 זה מספר רע, 8 זה המספר הכי טוב

יש סיפור יפה על אלפא 164. כדי למכור אותה באותם מקומות שינו את הדגם ל-168.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...