Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5688 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שירשור מגניב, אני חייב גם לומר מילה בעניין:

הייתי בתאילנד, לא יום ולא יומיים וגם לא עשרה חודשים (אלא יותר)

ביום הראשון התלהבנו, באנו לחוף, בירות עניינים ושאר עניינים.

רצינו להסיר כפכפים, ולהימרח על החול, אבל הבנות החמודות לא באו ולא שירתו אותנו.

איך שקמנו מההימרחות (תמשיכו לקרוא, תבינו למה לא שירתו אותנו) הן באו, בחיוך ענק, כאילו לפני כן, כשמנמרחנו על הכיסאות, בכלל לא היינו קיימים.

בירור קצר עם המקומיים שלידנו:

"תתביישו לכם שאתם מפנים, את כפות הרגליים שלכם אל המארחים שלכם"

(ואני שאלתי): אבל לא הבנתי מה הבעייה?

והוא צרח עלינו: אנחנו התאים, רואים בהפניית כפות הרגליים של האדם אלינו, כעלבון, כאילו שהאדם שהפנה אלינו את כפות רגליו, לא מכבד לא אותנו ולא אתהמקום בו הוא נמצא.

אצל הבדואים, פה בישראל, אם לא תתקע גרעפס, זה כאילו שהאוכל לא היה טעים לך.

אגב חו"ל ותאילנד: יש את הנזיר שלהם, כרגע ברח לי שמו, שהיו לו סוגי דמים (דם אחד, הרבה דמים) שונים, שמורים בצנצנות, ו"שאט" אחד מכל סוג של דם, היה מרפא משהו אחר.

היו לו שם "שאטים" של זיקפה, של כניסה להריון, של מחלות פרקים וכ'ו.

סוזוקי ג'ימני - רכב שחונה כמו מאזדה 2, נוסע כמו דיפנדר בשטח, כמו גולף 1600 בכביש והעלות שלו כמו היא כמו של אופניים

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הודים :

גברים נוהגים ללכת יד ביד כמו שתי ילדות ביכתה ב' , לפעמים אפילו אחד מחזיק את האצבע של השני ולא את כל היד .

וגם מחובקים כמו זוג (יד על מותני רעהו ) ואין לזה שופ קשר לנטייה מינית, הם פשוט חברים טובים (בלי ציניות)

.

אוי, איך שכחתי את זה ?!

זה משעשע אותי כל פעם מחדש.

אפרופו הודים (ועל הדרך אפרופו השירשור של בעל ג'ימיני לגבי לחיצת ידיים), פעם אחת הזמינו אותנו כמה לקוחות הודים לחדר שלהם במלון לדרינק, לשמחתי אמרתי שאני לא בעניין לשתות באותו ערב.

הגענו לחדר, הגישו לנו כוסות ויסקי עם קרח בפנים, מזגו את הוויסקי........

ואז מגלים שאין "בוחשנים".

הלקוח שלנו לא מאבד עשתונות, מיד דוחף את הזרת שלו (עם ציפורן ארוכה ופטריה חומה ומגעילה במיוחד) ומתחיל לבחוש לקולגות שלי את המשקה...

הם מסתכלים אחד על השני במבט של "ראבק,למה זה קרה ?...", אני מחניק צחוק, ההודי צועק לחיים, כולם מרימים כוסות (לשמחתי אני עם קולה) ושותים...

לך תגיד ללקוח שאתה מוכר לו חצי מליון דולר בחודש שאתה לא שותה את הוויסקי כי הוא בחש עם הפיטרייה שלו...

:lol:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

גם במזרח טורקיה הגברים הולכים מחובקים

אירן - ביום החתונה החתן והכלה ממורטים את כל שיערות הגוף שלהם

סין - לא מאמינים בחיתולים, גם במרכזי הערים אפשר לראות אמא מחזיקה את התינוק שלה והוא מחרבן.

סין - את רוב הילדים לא מגדלים בעיר, שולחים אותם לסבא ולסבתא שיגדלו אותם בכפר

סין - יורקים בכל מקום

סין - את הכסף / כרטיס אשראי מגישים בשתי ידיים תוך כדי קידה קלה.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

גם באפריקה מחזיקים ידיים כמו הודים.

הם הרבה יותר פתוחים למגע של גבר עם גבר מאשר העולם המערבי.

באוסטרליה יש פאטיש מרוצים, הם אוהבים לערוך אותם בין כל דבר אפשרי, צפרדעים, סוסים, כלבים, ג'וקים ועוד.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

ישראל:

הכי מוזר על הכביש. אנשים ממש יוצאים למלחמה. אתה יכול לראות איש מבוגר, לבוש חליפה, נוהג באאודי A8, פותח חלון ומקלל נהגת בפונטו שחתכה אותו, כי 500 מטר קודם, איזה נהג מונית פתח את החלון וצעק לה שאם הוא היה בעלה היא היתה חוטפת מכות על איך שהיא נוהגת. המוזר הוא שאפילו שהם מדברים עברית הקללות הן בשפה אחרת, ערבית, אבל כולם מבינים.

שני אנשים מסוגלים לדקור אחד את השני על מקום חניה, אבל אם 50 מטר משם מישהו יתמוטט עם התקף לב שניהם ירוצו אליו ויתחילו לטפל בו, כאשר אחד מהם היה חובש בצבא (כל הגברים הישראלים מגוייסים לצבא בגיל 18. בעצם לא כל. המוזרים שלובשים בגדים שחורים לא מגוייסים) והשני, אשתו רופאה באיכילוב. תוך דקה, יהיה שם אמבולנס. כשהם יסיימו הם יקראו אחד לשני "אחי" (יעני my brother) בלי קשר אם הבנאדם שהם טיפלו בו מת או חי. שהם יחזרו למכוניות, כל אחד יוותר לשני על החניה. כשאחד מהם יסכים לקחת את החניה שהציע לו חברו, השני, זה שלפני שניה הציע את החניה, מסוגל להעיף לו מכה שהם קוראים לה "כאפה", בגלל שהוא הסכים ולא ויתר לו. אין לזה פתרון רציונלי. זה פשוט מוזר.

בחורות בישראל זה משהו מוזר. נקודה.

ליטוף משקופי דלתות. בקרב חלק מהישראלים (זכרים ונקבות) יש מנהג ללטף משהו שהם דופקים על משקוף הדלת, ואח"כ להעביר את היד על הפה. באופן מוזר יש את זה על כל הדלתות, זה משהו שקשור בדת שלהם (יהודים), אבל לא הצלחתי להבין מי עושה זאת ומי לא.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
ישראל:

הכי מוזר על הכביש. אנשים ממש יוצאים למלחמה. אתה יכול לראות איש מבוגר, לבוש חליפה, נוהג באאודי A8, פותח חלון ומקלל נהגת בפונטו שחתכה אותו, כי 500 מטר קודם, איזה נהג מונית פתח את החלון וצעק לה שאם הוא היה בעלה היא היתה חוטפת מכות על איך שהיא נוהגת. הצוזר הוא שאפילו שהם מדברים עברית הקללות הן בשפה אחרת, ערבית, אבל כולם מבינים.

שני אנשים מסוגלים לדקור אחד את השני על מקום חניה, אבל אם 50 מטר משם מישהו יתמוטט עם התקף לב שניהם ירוצו אליו ויתחילו לטפל בו, כאשר אחד מהם היה חובש בצבא (כל הגברים הישראלים מגוייסים לצבא בגיל 18. בעצם לא כל. המוזרים שלובשים בגדים שחורים לא מגוייסים) והשני, אשתו רופאה באיכילוב. תוך דקה, יהיה שם אמבולנס. כשהם יסיימו הם יקראו אחד לשני "אחי" (יעני my brother) בלי קשר אם הבנאדם שהם טיפלו בו מת או חי. שהם יחזרו למכוניות, כל אחד יוותר לשני על החניה. כשאחד מהם יסכים לקחת את החניה שהציע לו חברו, השני, זה שלפני שניה הציע את החניה, מסוגל להעיף לו מכה שהם קוראים לה "כאפה", בגלל שהוא הסכים ולא ויתר לו. אין לזה פתרון רציונלי. זה פשוט מוזר.

בחורות בישראל זה משהו מוזר. נקודה.

ליטוף משקופי דלתות. בקרב חלק מהישראלים (זכרים ונקבות) יש מנהג ללטף משהו שהם דופקים על משקוף הדלת, ואח"כ להעביר את היד על הפה. באופן מוזר יש את זה על כל הדלתות, זה משהו שקשור בדת שלהם (יהודים), אבל לא הצלחתי להבין מי עושה זאת ומי לא.

מה שכתבת (למעט ענייני הדת שמתסכלים אותך משום מה) לא קשור להרגל או מנהגים, זה קשור לטמפרמנט של הישראלים.

לגבי עניין הדת,אישית לא מבין מה אכפת לך אם מישהו מנשק מזוזה (ה"דבר" הזה על הקיר).

אגב, אתה לא יהודי ? (שואל ברצינות כדי לדעת).

סלח לי ידידי, אבל כל עניין הדת לא ממש לעניין (לדעתי), ואני אומר את זה בתור אדם חילוני לחלוטין,אז ברשותך נחזור לנושא השרשור.

:wink:

פורסם

*אם תתקשר להונג קונגי ואחרי שהוא יגיד "הלו" אתה לא תענה- הוא מסוגל להשאר על הקו למשך עוד 20 שניות ולצעוק לתוך השפורפרת "הלו! הלו! הלו! הלו!" במרווחים של פעמיים בשנייה פחות או יותר.

גדול! זה כל כך נכון, יפה ששמת לב לזה.

(יש מספיק שרשורים על ישראל/ים ודת, הבה נישאר בחו"ל, תודה)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
1. מה שכתבת (למעט ענייני הדת שמתסכלים אותך משום מה) לא קשור להרגל או מנהגים, זה קשור לטמפרמנט של הישראלים.

2. לגבי עניין הדת,אישית לא מבין מה אכפת לך אם מישהו מנשק מזוזה (ה"דבר" הזה על הקיר).

4. אגב, אתה לא יהודי ? (שואל ברצינות כדי לדעת).

5.סלח לי ידידי, אבל כל עניין הדת לא ממש לעניין (לדעתי), ואני אומר את זה בתור אדם חילוני לחלוטין,אז ברשותך נחזור לנושא השרשור.

1. מקבל.

2. תקרא כאן: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3509324,00.html

3. וגם כאן: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3761109,00.html

4. בתעודת הזהות שלי, בסעיף הלאום רשום ********. עם זאת, אמש הדלקתי נר ראשון של חנוכה...ועל מנת שאתחתן ביקרתי ברבנות... מה זה אומר? (שאני חלק מהעדר)

5. סבבה

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
גדול! זה כל כך נכון, יפה ששמת לב לזה.

קשה לא לשים לזה לב....:lol:

אגב, אותו סיפור בדיוק כשאתה מזמין מונית, אתה יכול לשמוע את הסדרנית שואלת בסינית "מי פנוי ב-****" 70 פעם בשיחה של חצי דקה, עד שמישהו יענה ויקבל את הקריאה,אם אחרי חצי דקה אף אחד לא יענה היא פשוט תגיד "אין מונית" ותנתק לך את השיחה.

אפרופו נהגים מסוכנים- אין על הסינים והטאיוונים, הם לוקחים את כולם בסיבוב (גם אם זה אומר שהם יהרגו תוך כדי), כל חוקי התנועה\רמזורים\תמרורים הינם בגדר המלצה\קישוט רחוב.

הם עוקפים על פס לבן,עוקפים על השוליים, הם עוברים ברמזור אדום כאילו הוא לא קיים,הם חותכים 3 נתיבים (כולל תנועה נגדית) כי בדיוק בא להם לפנות שמאלה.

אוי, כמעט שכחתי, בהונג קונג יש חוק שבכל תאונת דרכים חייבת להיות נוכחות של משטרה בטרם מזיזים את הרכב.

זה מוליד מצבים מעצבנים שאתה יכול להיות תקוע בפקק במשך שעה וחצי בכביש המהיר רק כדי לגלות בסופו 2 רכבים עומדים כשהם עדיין מחוברים אחד לשני (גם אם הנזק הסתכם בשפשוף בטמבון) וממתינים למשטרה תוך כדי שהם חוסמים נתיב.

כשאתה רואה את זה מהנתיב של התנועה הנגדית זה דווקא משעשע.

משהו מעניין נוסף, ההונג קונגים לא משתגעים מהרעיון של להביא ילדים לעולם (למרות שהם מתלהבים מילדים של אחרים), אבל הם מאוד אוהבים את הכלבים שלהם- יש פה מסעדות מיוחדות לכלבים וג'ימבורי לכלבים, יש פה ים של חנויות אופנה לכלבים (חנויות מפוארות ברמה שלא היתה מביישת חנויות אופנה של ארמאני), יש מכוני ספא לכלבים וכו'.

פורסם

לדעתי צריך לעשות את השרשור הזה ל"דביק",ולשנות את שמו ל"טס לחו"ל? קרא כאן על התנהגויות קבועות לפני שתעשה לנו פאדיחה" :p

לצערי אין לי מה לתרום לשרשור למרות שבוע בחו"ל שהייתי (לא שמתי לב לדברים חריגים :))

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

פורסם

עברו כמה שעות מאז הגבתי לשירשור. הבאתי לכם משהו חם חם מהרגע (עניין של שתי דקות כשהבחור יצא מהמשרד).

רוצים למנוע התקרחות? חפפו את הראש עם שתן של גמלים.

התלוצצתי עם הבחור ושאלתי: אז מה? את יושבים עם שרפרף מתחת לתחת של הגמל, ועושים "דוש"? אני צחקתי, הוא לא.

הוא ענה: לא לא מה פתאום, אתה צריך לשים את השתן בכלי קיבול, ושיהיה פתוח לאוויר ובשמש.

ראיתי שהבחור רציני לגמרי, אז נפלט לי: למה בעצם? למה עושים את זה?

והוא ענה: כי לשתן של הגמל יש ריח נוראי.

:-D

סוזוקי ג'ימני - רכב שחונה כמו מאזדה 2, נוסע כמו דיפנדר בשטח, כמו גולף 1600 בכביש והעלות שלו כמו היא כמו של אופניים

פורסם
עברו כמה שעות מאז הגבתי לשירשור. הבאתי לכם משהו חם חם מהרגע (עניין של שתי דקות כשהבחור יצא מהמשרד).

רוצים למנוע התקרחות? חפפו את הראש עם שתן של גמלים.

התלוצצתי עם הבחור ושאלתי: אז מה? את יושבים עם שרפרף מתחת לתחת של הגמל, ועושים "דוש"? אני צחקתי, הוא לא.

הוא ענה: לא לא מה פתאום, אתה צריך לשים את השתן בכלי קיבול, ושיהיה פתוח לאוויר ובשמש.

ראיתי שהבחור רציני לגמרי, אז נפלט לי: למה בעצם? למה עושים את זה?

והוא ענה: כי לשתן של הגמל יש ריח נוראי.

:-D

ברגע זה כל המשרד שלי נפל לרצפה מרוב צחוק. :lol::lol::lol:

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אתם מדברים על כמה מוזר במזרח?

בהונג קונג יש פורום רכב ובאוף טופיק בשרשור זהה קים צון לינג מנסה לשכנע אותם שיש איזה עם מוזר שבגיל 8 ימים חותך לילדים שלו את הזין! :shock:

ליטוף משקופי דלתות. ...אבל לא הצלחתי להבין מי עושה זאת ומי לא.

שומרי מסורת וחוזרים בתשובה.

דתי מלידה(החל מכיפות סרוגות ועד מאה שערים) יקפיד על נוכחות מזוזה אבל יתעלם מנוכחותה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בקולומביה יש מנהג של המקומיים, בעיקר של המבוגרים פה, אך את התופעה אפשר למצוא גם בקרב הצעירים, שהם פשוט לא מתישבים על כיסא שהרגע משהוא אחר קם ממנו, הם יחכו בין חצי דקה לשתיים עד אשר יתישבו על הכיסא, זה פחות מצחיק בכל מיני מקומות שאפשר למרוח את הזמן עד הישיבה על הכיסא.

זה מאוד אבל מאוד מצחיק לראות אותם באוטובוסים, לאחר שעמדו איזה חצי שעה בהמתנה לכיסא שיתפנה והרגע קם מישהו מהכיסא וירד מהאוטובוס והם מתקדמים למושב נעמדים על ידו מחכים בעמידה מעל המושב איזה דקה בערך, מתבוננים בו שוב לראות שהכל בסדר ואז מתגלשים באיטיות מהמשענת עד למושב עצמו בכיסא עם התחת על מנת להרוויח עוד כמה שניות של חוסר מגע עם המושב.

- אני לא ממש בטוח מה הסיבה לדבר הזה, אם אני זוכר נכון, זה מכיוון שהם מאמינים שהאדם לפני השאיר לפניו רוחות רעות על המושב והם מחכים שהרוחות ילכו משם כדי שהם לא ידבקו בהם. אבל אני לא סגור על זה.

ודבר שפחות מוזר, אין להם תריסים לחלונות פה, רק זכוכית ענקית ווילונות, אגב את החלון גם אי אפשר לפתוח יותר מידי, אין חלונות הזזה או משהו כזה, לכל חלון יש משתי צדדיו מין שני אשנווים קטנים ( 20סמ' על 100 סמ' בערך ) שאותם כן אפשר לפתוח על מנת לקבל מאט חמצן, אך לא קיימים שם חלונות שמאפשרים למשב רוח טוב להיכנס הביתה. וזה ממש לא משנה אם אתה גר בדירה של 30K$ או בדירה של 1000K$ פשוט אין חלונות נורמליים.

• תוכן חדש...