Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5680 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מישהו מכיר פירוקיה באזור הצפון שיש לה חלקים של סובארו ג'אסטי? מוט מייצב אם להיות ספציפיים..

תנסה 0503373322, זה פירוקיה בעוספיה (דליית את כרמל) מול תחנת המשטרה.

מחירים ברצפה ואחלה שירות.

Honda Civic 5D, 2009, Black

VW Bora TDI, 2002, White- נגנבה...

פורסם

תלוי מה זה צפונית,

יש בכפר יסיף ביציאה הצפונית שלו כיכר, בכיכר פונים שמאלה וממשיכים בכביש מאוד משובש ואחרי זה בדרך אפר, הפירוקיה תהיה בצד ימין, אי אפשר לפספס את הפירוקיה הזאת, מאוד גדולה והמחירים שם סבירים מאוד (גם יחס מצויין)

פורסם

ביררת בסביון חלפים? מז-חל?

מי קונה מוט מייצב מפירוק...ועוד משהו זול של ג'אסטי?

יש מצב טוב שתשלם יותר על חלק משומש מאשר על חדש!!

פורסם

ביררתי בסביון חלפים ובמז-חל ובכל חנות חלפים בצפון. לאף אחד אין מוט מייצב וגם אי אפשר להזמין. כנראה לא מביאים יותר לארץ. ובעניין המחיר, מוט חדש עולה 560 שקל ( אבל אין ) היום הייתי בדליית אל כרמל (תודות ליאקוזה דרגון) קניתי שם מוט ב300 שקל. לא התמקחתי, אולי הייתי יכול להוריד קצת במחיר. בכל מקרה, אני מקווה שהכל ילך בסדר והמוט יתאים כי כבר נמאס לחפש בכל הארץ..

פורסם

איזו קריעה...ממש גובל בשחיטה אבל אני בהחלט מבין את הייאוש שמביא אדם לקנות חלק משומש במחיר כזה.

אם אין בשום מקום, אז זה לא משנה אם החלק עלה במקור 100 ש"ח או 1000 ש"ח, העיקר שיהיה כבר את החלק באוטו.

מדהים שפעם זה היה רכב כ"כ נפוץ בפירוקים ובחנויות חלפים - היום אתה נאבק להשיג חלפים בצורה יותר אינטנסיבית מהחברים שמשפצים רנו 4.

• תוכן חדש...