Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5548 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה את העבירה עשיתי אני, רכב רשום על אבא שלי, עברנו דירה לפני 2006, במשרד הפנים הוא שינה כתובת לפני כ 6-8 חודש, אני זוכר שהוא היה צריך לחדש רישיון ולא קיבל אותו אחרי 2-3 חודש אז הלכתי ושיניתי לו כתובת.

הלכתי למשטרה ברחובות כדי לצלם את התיק ולראות את התמונה, הם אמרו שזה כתב אישום וצילום אני צריך להזמין דרך דואר או להתקשר ל*9666 וזה לא אצלם זה בפ"ת או בנתניה.

אחרי שדיברתי עם עו"ד הוא אמר לי שלא צריך להזמין כלום יכול להיות שהם בכלל לא שלחו לי הזמנה ומרוב התיישנות אין להם צילום.

אבל מכתב מומלץ לכתוב.

שאלה איך אני כותב את המכתב נכון?

כי עוד מעת יש לי משפט.

עם אני לא טועה ברישיון ישן רשום כתובת ישנה.

מוכר קרוסים של HYBRID AUDIO CLARUS ושל TEMPO

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם שלחו לאבא שלך את ההודעה המקורית בדואר רשום לכתובת בה היה רשום במשרד הפנים - אין התיישנות.

דאגתם לאסוף דואר רשום מהכתובת הנ"ל?

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

לא, כי כל המכתבים היינו מקבלים בכתובת החדשה כמו ארנונה ,ישראקארט ,וכל החשבונות, לשלם על דרכים כדי לעבור טסט.

פורסם

תישלח את הבחורה מהסימלון שלך אני לא מאמין שיעשו לך משהו.:lol:

ועכשיו בנימה רצינית אני לא מאמין שמישהו ימצא לך היסטוריה של דואר.

לכן תגיע ביום המשפט ותגיד שיש התיישנות על המקרה לתובעת ליפני המשפט ואחרי שאתה אומר זאת חובת ההוכחה עליה שאכן בוצעו מהלכים להזמנתך למשפט. אם יש בידה אישורי מסירה או משהו דומה תבקש לדחות את המשפט ותגיד שאתה כופר באשמה ויזמנו אותך לתאריך אחר מקסימום תיקח עו"ד למשפט הבא.

פורסם

לפני בית משפט אני רוצה לנסות לשלוח מכתב רשום, כדי לא לבזבז זמני.

מישהו יכול לעזור לי עם המכתב?

פורסם

את חבר שלי צילמו על 170 בכביש החוף,אחרי חודש קיבל מכתב הבייתה שהוא ביצע עבירה עם כל הנתונים של המהירות והמיקום וכל זה,עברה שנה מאז והוא לא קיבל הזמנה לבית משפט,הוא הגיש מכתב לביטול הדו"ח עקב התיישנות והדו"ח בוטל!!!עברו כבר 5 שנים מאז ולא הגיע כלום.

שלח בקשה לביטול הדו"ח עקב התיישנות ואני לא מאמין שתהיה בעיה.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

כן מחר, אני אגיד ששלחתי בקשה לביטול משפט אך לא קיבלתי תשובה, שלפי חוק ההתיישנות אני מבקש לבטל את אבירה.

או שצריך להגיד משהו אחר?

פורסם

נו מה היה במשפט?

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

הבעירו את המשפט לתאריך אחר, דיברתי עם תובע יש לו צילום של הרכב (ראיתי) וגם קבלה ששלחו לנו הזמנה לבית המשפט ורשום שם שלא קיבלנו הזמנה, איך הוא אומר שחוק התיישנות לא באה בחשבון כי הם שלחו, זה שלא קבלתה/לא לקחתה מדואר לא משנה להם.

בכתובת ראיתי שרשום כתובת נכונה מס בית רק אצלי כניסה א' ושם לא רשום איזה כניסה.

מה אני יכול לעשות עם לא קיבלתי הזמנה?

יש דרך לצאת מכל הסיפור הזה בזול?

ובכלל מה אני צריך לעשות חוץ מלקחת עו"ד?

פורסם

אחרי שתדע מה תאריך העבירה ותדע מה התאריך בו נשלחה לך ההזמנה למשפט נדע אם יש לך קייס או לא.

אם חלפו ארבעה חודשים והרכב לא חדש דנדש יש קייס.

אז לך לבדוק.

וכן, בעבירות תנועה אם הכתובת נכונה ולא לקחת את הדואר הרשום רואים אותך כאילו קיבלת את הדואר לידיך.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ישה

לא לקחתי כי לא קיבלתי, זה לא שאני באה לדואר רואה שזה ממשטרה אז אומר תודה רבה אני לא לוקח.

התאריך שהם שלחו פחות מ4 חודש.

מה אני צריך לעשות עכשיו?

פורסם

שתי שאלות

למתי נקבע מועד הדיון הבא?

האם הזימון למשפט הוא על שמך או על שם אביך? אני מניח שעל שמו של אביך שהוא בעל הרכב.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

עכשיו נשאר פרט אחד שנראה איך אתם מתגברים עליו ואז לצאת נקי מכל הסיפור.

כיצד מוכיח אביך שלא הוא נהג אלא אתה.

הוכחתם את העובדה הזו תצאו נקיים.

מעניין אותי כיצד במהלך כל השנים הללו לא קיבל אביך פסק דין על העבירה הזאת.

כדי לפתור את הסוגיה הזו יהיה צורך ללכת ולצלם את כל מה שיש בתיק, ובעיקר ההזמנות לדיון שהיו או לא היו וכו'.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• תוכן חדש...