Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5698 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם זה היה סט כמו דוטק למשל אתה צודק שצריך נקודת חיתוך.

אבל הטוויטרים של הטמפו לא משחקים כמעט פה תפקיד .

איזה יופי שתי ציפורים במכה אחת.

DIFORCE - אם אין IMAGE ברכב, למה להוציא כסף על התקנות ורכיבים יקרים , רדיו תדיראן AM ורמקול קרוע יעשה את העבודה.

ולגבי הטוויטרים של הטמפו- אתה מוזמן להאזין אצלי ברכב לקטע סטריאו בסגנון הישן (מאוד ) כמו here comes the sun של החיפושיות ולהיווכח כי: הטוויטרים של הטמפו כן משחקים תפקיד גם ביחס לטוויטרים של דוטק (ולא מזמן חשבתי עד שדרוג הטווטרים של הטמפו ל MT-12 וירדתי מזה) . וה IMAGE משובח ונקודתי ואצלי עוד הטמפו הם על המגש האחורי . (כן כן אני יודע שחלק מחברי הפורום לא אוהבים את זה)

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הTW1 של הטפמו ושל הפולס הם טוויטרים נ-ה-ד-ר-י-ם

למען האמת - אני אוהב אותם יותר ממה שאני אי פעם אהבתי את הMT22 כשאני חושב אחורה על המערכות שהיו לי.

אם עבודה נכונה אפשר להגיע לתוצאה מאוד טובה איתם למרות חוסר הדיוק שלהם.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...