Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המבצע החדש של YOU Card

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5724 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יצא מבצע חדש של YOU קארד. קנה כל חודש סכום מסויים ובחר לך מתנה בזיכוי מלא לאחר 12 חודשים

בגלל שאני באמת קונה בסכום שאני רוצה את המתנה, אני מתייעץ איתכם מה יותר כדאי לי.

2 ההתלבטויות שלי הם PS3 120GB + שלט רוטט 1

או

מחשב נייד מיני

מעבד INTEL Atom n270

דיסק קשיח 160GB

זיכרון 1GB

מסך 10.1"

מצלמת אינטרנט מובנת

מערכת הפעלה כלולה

אחריות לשנה

אבל, אין יותר מדי פרטים של איזה יצרן זה וכו'.

מה אתם אומרים?

תודה ושבת שלום

פורסם

PS3 בלי לחשוב פעמיים. גם לא תקבל חתול בשק (כמו שאתה אומר אין פרטים), גם מכשיר עם אין ספור שימושים. והכי חשוב, מחשבי "מיני" עם מעבדי ATOM זה פשוט זבל שלא מהעולם הזה. אייפון 2G יותר מהיר מזה. אתה תתאכזב, מניסיון. אם אתה צריך\רוצה מחשב נייד תקנה משהו נורמלי.

פורסם

וכבל HD בשווי כמה עשרות שקלים יפיל את ההחלטה?

חוץ מזה, אין כזה דבר זה מגיע סגור בקופסא עם כל האביזרים ושלט אחד זאת הערכה הסטנדרטית. לא מאמין שהם יוציאו משם אביזרים.

פורסם

היה לי מחשב מיני נייד פעם, השימוש הכי בולט והייתרון שלו היו כשהייתי טס לחו'ל.

בקיצור לקחתי אותו איתי השנה רק פעם אחת, חוץ מזה הוא שכב בבית. חבל על המחשב ששוכב ככה, אחרי כמה שבועות טסתי לפריז ואז הבנתי כמה שזה חסר, בעיקר בגלל שאני אוהב לגבות דברים אז הייתי מגבה כל יום בערב את הצילומים ואז בבית כבר הכל מאורגן לפי ימים והכל.

חוץ מזה המחשבים האלה לא שווים כלום, איטיים, עדינים, לא אמינים בגרוש.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

האמת שגם אני לא מאמין במחשבי מיני, גם ככה מחשב נייד הוא כבר קטן

אני לא איש עסקים שצריך להתנייד עם המחשב בכיס או במזוודה

אז מעבר לזה אני לא מוצא שימוש לדבר הזה...

אבל החלטתי להתייעץ. וההכרעה נפלה :)

פורסם

באיזה סכום צריך לקנות כל חודש כדי לקבל את ההטבה?

נ.ב. מחשב מיני יעיל ביותר לסטודנטים לגלישה ומסמכים ולביצוע דיאגנוסטיקה לרכב. אלו שני השימושים העיקריים שלי בו אבל לא הייתי לוקח מחשב מיני בלי שם.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

יש לינק למבצע הנ"ל ?

עריכה- מצאתי מדובר ב"תוכנית נאמנות".

לפי מה שהבנתי החירה היא ממגוון מוצרי האלקטרוניקה בסניף "מגה" מה שמצנן את העניין כי מדובר לרוב בזבל. מה שכן, זה עוד יותר מחדד את הבחירה בPS3 שיודעים מהיכן הגיע.

• תוכן חדש...