Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5695 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה ראיתי את המבצעים שמגיעים לי עם הכרטיס של לאומי ("יותר", כרטיס חייל) וראיתי שיש לי בחנות טייר קלאב מבצע של קנה צמיג אחד וקבל שלושה מתנה.

על חמשת המותגים המובילים-

inpage4.jpg

inpage2.jpg

inpaage.jpg

inpage.jpg

inpage5.jpg

קראתי את התקנון, אין שום קאץ' או משהו כזה פשוט משלים על אחד ומקבלים את השלושה האחרים במתנה.

מישהו שמע על זה?

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

כשחיפשתי צמיגים התקשרתי ונתנו לי מחיר טוב מאוד לדיל. לבד מצאתי פנצ'ריה יותר זולה. היתרונות - הם בפריסה ארצית. תרים טלפון וקבל מחיר.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

המבצע מנוהל על ידי יבואן הצמיגים, אז אתה מבין שהמחירון הרשמי....

אהה, שכחתי, אתה צריך להוסיף לפנצ'ריה 60 שקל עבור כל גלגל על הרכבה ואיזון. למחיר שהם מוסרים לך בטלפון (ואתה משלם בכרטיס אשראי) אתה צריך להוסיף 240 שקלים.

המבצע היה זול מהרבה פנצ'ריות שבדקתי, ועדיין אנטון היה זול יותר.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...