Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5712 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלכתי לבדוק 2 רכבים שנרכשו בליסינג מימוני ונתקלתי באותה תופעה.

ברשיון בסעיף בעלים קודמים כתוב 01 ובסעיף תנאים והגבלות כתוב "הפקדת רישיון.....לטסט..." (לא זוכר במדיוק את הנוסח).

שני הבעלים טענו שזה רכב שהם נסעו בו כרכב מליסינג מימוני ולאחר 3 שנים הם העבירו את הבעלות על שמם (ורכשו אותו למעשה).

לטענתם בכדי שהם יחשבו כיד ראשונה ולא שניה - יש את ההערה של "הפקדת רשיון" בסעיף תנאים והגבלות. וכאשר אני ארכוש מהם את הרכב בסעיף בעלים קודמים ישאר 01 וזה לא יקפוץ ל 02 (כמו כן ההערה בתנאים והגבלות תימחק).

האם זה הסבר הגיוני (או שמדובר בסוכני רכב):|?

פורסם

בעלים קודמים 01- הרכב יד שניה. שלא יטעו אותך.

מישהו סיים ליסינג מימוני ורכש את הרכב. מופיע בעלים קודמים 01, קרי מי שאצלו הרכב כעת יד שניה ואתה תהיה שלישית.

בנוסף, הפקדת סוחר אכן מאפשרת לו להחזיק את הרכב אצלו ללא העברת יד, אך שים לב שברכב הזה כבר בוצעה

ההעברה ולן אם תרכוש תהיה יד 3.

בדוק טוב טוב מי המוכר, ממי רכשו את הרכב ומה עבר עליו. מריח לא טוב.

mx-5, audi a4, alfa 159.

פורסם

הפקדת רשיון לטסט זה הפקדת סוחר. גם לי ברשיון זה היה כתוב כשהאוטו היה בבעלות המגרש.

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם

בולשיט, סוחרים מהסוג המגעיל ביותר.

מרגע שהועברה בעלות ובמקום "שלמה סיקס בעמ" רשום "משה ארליך", הרכב נחשב יד 2 ואתה נחשב יד 3.

בשנייה שאתה שומע תירוצים שכאלה, חבל לקחת את הרכב לבדיקה אפילו - מולך עומד סוחר ממולח שרק רוצה לגלגל את הרכב הלאה.

רוב הרכבים האלה מגיעים מכל מיני כינוס נכסים, מנהל רכב ממשלתי וכו' וכו' - רכבים שנקנים ב-60% מתחת למחירון ואז יש די הרבה זמן לגלגל אותם לפראייר התורן בהנחה של 15% ולתת לו להרגיש כאילו הוא דפק את המערכת.

פורסם
בולשיט, סוחרים מהסוג המגעיל ביותר.

מרגע שהועברה בעלות ובמקום "שלמה סיקס בעמ" רשום "משה ארליך", הרכב נחשב יד 2 ואתה נחשב יד 3.

שלום לך

ממש לא ככה, במקרה שאני רוכש רכב ורושם אותו על שמי בתו סחר, אני יד שנייה זמני, ומי שירכוש ממני יישאר יד שנייה, אני נחשב יד זמני כסוחר, וזה מה שאני עושה עם כל הרכבים שאני קונה, מפרטיים, מליסינגים, ממכרזים וכו', מעביר אותם על תו סחר כדי שלא יקרהמצב שהמוכר נקלע לבעיות והרכב יעוקל תוך כדי שהרכב אצלי.

בכל זאת הסיפור שלמעלה נשמע כשקר גס, וחבל שככה אנשים מתנהגים.

• תוכן חדש...