Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5706 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי.

ברדכי הבייתה עשיתי תאונה די קלה, פעם ראשונה בחיים.

אז ככה: עמדתי ברמזור אחרי רכב, הרמזור התחלף לירוק עזבתי את הבלם ואפשרתי לרכב להתגלגל, ואז ופשוט משהו הסית את צומת הלב שלי לשניה עד ששמעתי "בום"!

אני והרכב הנפגע עצרנו בצד, לרכב שלי לא קרה כלום, לרכב שלו (מאזדה3 לא החדשה) השתפשף קצת הטמבון מאחורה וקיבל כמה"שקעים" או "מכות" קטנות, והבגז' לא נסגר כמו שצריך... לבגז' לא קרה כלום רק הטמבון התחתון קצת התעקם בגלל זה הבגז' לא נסגר טוב.

(לא קרה כלום לבג'ז עצמו, או לפנסים האחוריים והסביבה, רק מכות בטמבון התחתון)

בקיצור הוא לקח את הפרטים שלי טלפון והכל, ואמר לי "אני ילך לפחח נראה כמה זה עולה ואני יגיד לך, אם תרצה תשלם, אם לא אז נפעיל את הביטוח מה שתבחר...", הוא כתב על דף שאני לא הספקתי לעצור ונכנסתי בו.

מה הכי נכון לעשות מבחינתי? לא צימלתי מה שקרה לו ולא כלום, אין לי פרטים שלו יש לו רק פרטים שלי...

פורסם

תמתין שהוא ייגש לפחח ויקבל הצעת מחיר על התיקון, או שתנסה לשכנע אותו ללכת למישהו שאתה מכיר, למרות שאני באופן אישי הייתי לא מסכים לזה.

אחרי שהוא יקבל הצעת מחיר, תעשה את החישובים שלך, אם עלות התיקון שווה ערך או פחות ממחיר ההשתתפות העצמית שלך, אז תשלם לו ישירות ותסגור את זה בלי לערב ביטוח.

במקרה ועלות הנזק גבוהה ממחיר ההשתתפות שלך, אתה יכול להפעיל ביטוח, לשלם השתתפות לסוכן שלך, ואז תאבד גם הנחת העדר תביעות.

שונא גזענים !.

פורסם

לדעתי עלות התיקון כאן אינה מצדיקה להפעיל ביטוח וכדאי לשלם לו במזומן.

מה מחיר ההשתתפות העצמית שלך?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

כולם אומרים לי שהוא מנפח את המחיר, והבחור אומר או 1500 שקל או תביעה...

נראה לי שאני יפעיל כוחות אחרים פחות סימפתים! שילמד לא לנסות לרמות.

תודה בכל מקרה על התגובות חבר'ה.

פורסם
כולם אומרים לי שהוא מנפח את המחיר, והבחור אומר או 1500 שקל או תביעה...

נראה לי שאני יפעיל כוחות אחרים פחות סימפתים! שילמד לא לנסות לרמות.

תודה בכל מקרה על התגובות חבר'ה.

אתה פגעת בו, זכותו לתקן את הרכב בכל מקום בו הוא בוחר.

אני לא יודעת מה זה אומר "להפעיל כוחות אחרים פחות סימפטיים", אתה מתכוון לאיים עליו?

לדעתי במקום להפעיל פחות סימפטיה תבקש קבלה, או שתפעילו ביטוח.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• ספונסר פורום
פורסם

קודם כל עשית טעות ,לא חותמים על שום מסמך שאתה אשם בתאונה ,תן פרטים שלך ופרטי הביטוח בלבד.

לעיניין הנזק עצמו ולפי מה שאתה כתבת,המכסה האחורי של המזדה לא נסגר כתוצאה מהתאונה.

לדעתי 1500 ש"ח תיקון זה סביר ,כוו שיש לישר פח אחורי ולכוון את המכסה האחורי ,לצבוע מגן אחורי,

אם אני היתי עורך חוות דעת במקרה כזה ,אני חושב שבקלות היתי מגיע לסכום של 1500 ש"ח .

שלם לו ותחתים אותו שאין לו שום תביעות בעיין .

אלי אמרן - שמאי רכב 054-6999223

• תוכן חדש...