Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5716 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלומות לכם חבר'ה !

ברשותי הונדה סיויק 2007 מידת צמיג 255\50\16.

2 צמיגים אחוריים של ברינגסטון לא סגור על הדגם אבל אני חושב ש potenza או משו בסגנון, אני יודע שהסוג הזה עלה יקר מאוד בזמנו שהוחלף וזה נאמר לי ע''י דוד שלי שממנו קיבלתי את הרכב.

2 צמיגים קדמיים Contact 2 של קונטיננטל.

הקדמיים חדשים יותר עברו 10 אלף ק''מ ויש עליהם בשר, אני עשיתי על האוטו הזה בסך הכל 4 אלף ק''מ כל השאר נעשו ע''י אשתו של דוד שלי.

האחוריים דיי שחוקים עברו 35 אלף ק''מ.

אני בתור נהג חדש בלי יותר מידי ניסיון על הכביש (שנה על הכביש) לפני החורף והגשמים במיוחד שאני נוסע כל יום מחוץ לעיר, רוצה מהאוטו שלי כמה שיותר בטיחות ואחיזה בכביש גם שהכביש חלקלק, אני לא צריך את האוטו למטרת הנאה מנהיגה ושטויות ופירפורים ומה לא, אלא רק שיביא אותי לאן שאני צריך בשלום גם בגשם.

הצמיגים שיש לי עכשיו די טובים ואיני יודע אם יש להחליף את כל הרביעייה או רק את האחוריים מספיק, אני מחפש צמיגים עם כמה שיותר אחיזה בכביש ושלא יפלו ברמה ממה שיש לי עכשיו, מוכן להשקיע עד 450 ש''ח לצמיג אם יש משהו טוב בקצת יותר מוכן למתוח טיפה למעלה.

לא מתפשר על איכות ושהלכתי לחנות שמתעסקת בעניין כאן באשדוד שאת שמה לא אציין הוצאו לי צמיגים סיניים מהנחותים ביותר והוצגו כמינימום צמיגים ברמה של מישלין, אחד "תייר" שלא מבין היה משלם את ה300 ש''ח שדרשו ממני לצמיג והיה יוצא עם חיוך וגם אומר תודה.

ראיתי שאין עם מי לדבר לכן באתי לכאן לעשות את השיעורי בית שלי לפני.

אשמח להמלצה לצמיגים כמה שיותר אוחזים שלא נופלים ברמה מאלו שיש לי עכשיו, אם אפשר גם שיהיו כמה שפחות רעשניים וכמה שיותר נוחים ולא ירגישו כל בליטה בכביש.

תודה מראש וסורי על החפירה =).

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

המידת צמיגים שציינת לא הגיונית, תסתכל מה רשום ברישיון רכב או על הצמיג עצמו

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

סביר יותר להניח שיש לו 205.50.16, ולא כפי שנכתב.

טוב עשית שלא קנית צמיגים סיניים. קורס נהיגה מתקדמת משפר את האחיזה הרבה יותר מאשר צמיגים, קח בחשבון.

לגבי דגמים ספציפיים למידה שלך: המלצתי לבחור עם סיוויק זהה לשלך שעבר אצלי קורס נהיגה מתקדמת לפני שבועיים להחליף צמיגים,

כי הצמיגים שלו היו במצב קטסטרופלי. הוא רכש מיד לאחר מכן צמיגי טויו פרוקסס 4, שאמורים להיכנס לך בתקציב ועונים על הדרישות.

אלו לא צמיגים סופר ספורטיביים אבל הם איכותיים יותר משמעותית מכל אלטרנטיבה סינית או זולה אחרת.

לגבי דגמים אחרים, תיאלץ לברר בפנצ'ריות ואז להגיד לנו מה יש במלאי ולפי זה נוכל להמליץ לך מה כן ומה לא.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...