Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמה שאלות לגבי ה-SoundRacer

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5696 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניתן למצוא את זה בארץ?

מה יותר כדאי הV8 או הV10?

מישהו יכול להמליץ על מוכר אמין מאיביי לקנות את זה?

זה עובד טוב עם התחנות בארץ? כי הבנתי שזה עובד על שידור FM.

תודה!

פורסם

אני הייתי מציע לך להגיד לאבא שלך שאתה לוקח לו את האוטו בלילות ולגמור את זה יפה.

ליום יום: Mercedes CLS-500 AMG - לסוף שבוע: Ferrari 599XX ולמכולת: BMW M3

:lol: אשליות

פורסם
אני הייתי מציע לך להגיד לאבא שלך שאתה לוקח לו את האוטו בלילות ולגמור את זה יפה.

מה הבעיה בדבר הזה אני לא מבין? זה כולה עושה רעש.

פורסם

עדיף V8 כי V10 לא נשמע ממש ריאלי בשווה ל V8

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

ממליץ לעשות חיפוש ביוטיוב. יש שם דוגמאות של V8 ו-V10. V10 נישמע מדהים, אבל זה באמת מצחיק. אני מעדיף לשמוע את המנוע האמיתי ולא זיוף - מכונית זה לא משחק מחשב. אבל כ"א והטעם שלו. מי שרוצה סאונד - זה הפתרון בשבילו.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

עזבו אתכם שטויות, אתם יודעים איזה סטייל זה כשאני מפעיל את זה בסמארט?

אחד המצחיקים:-D

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם
ניתן למצוא את זה בארץ?

מה יותר כדאי הV8 או הV10?

מישהו יכול להמליץ על מוכר אמין מאיביי לקנות את זה?

זה עובד טוב עם התחנות בארץ? כי הבנתי שזה עובד על שידור FM.

תודה!

אני קניתי את SOUNDRACER V8.

גם אני התלבטתי מה עדיף 8 או 10. ה 8 נועד לחקות צליל של מכונית שרירים אמריקאית קלאסית עם מנוע בהמי V-8.

ה - 10 נועד לחקות מנוע למבורגיני בתצורת V-10. הקשבתי בסרטוני YOUTUBE וקראתי חוות דעת של משתמשים בחו"ל.

חשבתי לכאורה שה - 10 יהיה יותר מיוחד (למבורגיני, עאלק...) ,אבל הרוב מעדיף את ה -8 שנשמע יותר מרשים וראוותני.

גם לי ה - 8 נשמע טוב יותר. בסופו של דבר עניין של טעם אישי.

לגבי מוכרים ב EBAY, רובם ככולם אמינים וטובים (הגויים באופן מפתיע ישרים והגונים). ליתר בטחון בדוק בפרטי המוכר

כמות עסקאות וציון שביעות רצון הקונים (FEEDBACK). כל אחד מעל 90% בסדר גמור.

לגבי איך עובד בארץ : אין שום בעייה עם התחנות FM. מכוונים את המכשיר בכפתור -/+ בקפיצות של 0.1 MHZ ויש צג

דיגיטלי ברור. חייבים למצוא ברדיו תדר זהה שיהיה פנוי ללא תחנה משדרת ורעשי רקע , לא לחלוטין פשוט ומשתנה בהתאם

לאזור הנסיעה והקליטה.

הטיפ החשוב ביותר !

ניסיתי את המכשיר ברכבים רבים. יש הבדל מהותי באפקט המתקבל כתלות ישירה באיכות המערכת והרמקולים. ברכבים עם

מערכת פשוטה סטנדרטית התוצאה סבירה בלבד. במערכת רצינית (בעיקר רמקולים וסאב וופר ) האפקט מדהים .

ודרך אגב , המכשיר מחזיר את ההשקעה ברכישתו מהר מאוד. אם מישהו רוצה הסבר - שישאל ואסביר ברצון.

פורסם
בתור אחד שקנה את הV8, אשמח לדעת איך החזרת את ההשקעה :-)

החזר ההשקעה מומש באופן הבא :

אני נוהג ברכב ספורטיבי ידני. הייתי רגיל לנהוג כך שעל מנת להרגיש חוויית נהיגה נהגתי למשוך הילוכים לתחום סל"ד של בין 4,000

סל"ד ל - 5,000 סל"ד. בתחום זה המנוע מייצר טון ספורטיבי חביב.

מאז התקנתי את ה - SoundRacer V-8 , בעזרת כיול מדוייק בכל משיכת הילוך כבר מ - 2,000 סל"ד נוצר סאוונד משכר/משקר

ואני מוצא עצמי מחליף הילוכים דרך קבע ב - 2,800 עד 3,200 סל"ד כדרך קבע.

כמובן, אני נוהג יותר לאט באופן זה (למרות ההרגשה שאתה במכונית מירוץ) ודי מהר נוכחתי כי חשבון הוצאות הדלק שלי

הצטמצם ב - 15-20%.

תוך זמן קצר הגאדג'ט החזיר את העלות...

• תוכן חדש...